Др. Ливайн написа::shock:
Абе ти да не висиш нон-стоп във форума да ме дебнеш кога ще постна!?![]()
Пич, Get a life и Get laid (в тази последователност)
хаха кой го казвва, форумния плъх дето пише нон стоп...
Apocalypsis написа:Бомел написа:Мен па днеска ме отрязаха, мноу се кефа!
Ооооо 8-ми март , добър ден за одрязване , но не е като на Св.Валентин , като мен а?
assd2 написа:Др. Ливайн написа::shock:
Абе ти да не висиш нон-стоп във форума да ме дебнеш кога ще постна!?![]()
Пич, Get a life и Get laid (в тази последователност)
хаха кой го казвва, форумния плъх дето пише нон стоп...
assd2 написа:hit_man написа: размотавай ги - подлудява ги, мн елементарни същества са жените
бе елементарни, ама ни ебават майката някой път и ти идва да се метнеш от балкона в най-добрия случай
Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Абе и с мен беше,така ама аз си казах и сега всичко е супер!Един велик човек бе казъл на времето,че ако чакаш ще стане по-лошо ...
WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Абе и с мен беше,така ама аз си казах и сега всичко е супер!Един велик човек бе казъл на времето,че ако чакаш ще стане по-лошо ...
Така е !!! От опит го знам !!! НЕ ЧАКАЙ
Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Да ама не забравяи страха в коремати!
WolfMan написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Така е и затова никога не й казах
Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!
Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!
WolfMan написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
![]()
Романс написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:WolfMan написа:Гаврата написа:Ghost Rider написа:Lord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
Като тоя от аватара...
Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!
Рансинг написа:Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!
НЕ, НЕ и НЕ!!! Не ми говори за зъболекари! Имам "късмета" да мога в момента да съпоставя двете неща и...моми, любов...дрън, дрън...тъз зъбарка направо ми проби сърцето с тез машинкиЗатова като имам любовни неволи се сещам за зъболекарския стол, че всичко е свършило (засега, разбира се) и се ухилвам широко!
По темата: Както се подразбира от поста ми, отиди на зъбар и после ще видиш как ще ти се прииска да им теглиш по една майна и на двете, че са те занимавали с такива глупости.![]()
![]()
![]()