хаха кой го казвва, форумния плъх дето пише нон стоп...Др. Ливайн написа:![]()
Абе ти да не висиш нон-стоп във форума да ме дебнеш кога ще постна!?![]()
Пич, Get a life и Get laid (в тази последователност)
Некви любовни неволи пак,деба....
-
assd2
Ти предложил ли си й о.ОApocalypsis написа:Ооооо 8-ми март , добър ден за одрязване , но не е като на Св.Валентин , като мен а?Бомел написа:Мен па днеска ме отрязаха, мноу се кефа!
П.С. Аз си играя ВоВ и нямам проблеми :Д :Щ :А

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- VALEN7INVS
- Цар
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Еми вземи тая,дето я обичаш повече.
Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
assd2 написа:хаха кой го казвва, форумния плъх дето пише нон стоп...Др. Ливайн написа:![]()
Абе ти да не висиш нон-стоп във форума да ме дебнеш кога ще постна!?![]()
Пич, Get a life и Get laid (в тази последователност)
Ти съвсем се чална
АЗ съм пишел нон-стоп и съм бил форумен плъх
Момче(малко се изхвърлям с това обръщение ама...), ти си циклиш по цял ден вкъщи дебнейки форумите
Тоя аутизъм те съсипва тотално
Наистина трябва да потърсиш помощ
Ако го преодолееш току виж си успял да излезеш наъвн и да отидеш някъде сред хора
То вярно че ти не си за пред хора ама сега говорим за това кое ще е добро за теб, а не за света като цяло
I'm busy, okay? I'm busy!
Мдаа, в по-лошия - да метнеш тях (респективно нас) през балкона.assd2 написа:бе елементарни, ама ни ебават майката някой път и ти идва да се метнеш от балкона в най-добрия случайhit_man написа: размотавай ги - подлудява ги, мн елементарни същества са жените
Иначе явно съм "сложна", щото не се оставям да ме размотават. :/
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Абе и с мен беше,така ама аз си казах и сега всичко е супер!Един велик човек бе казъл на времето,че ако чакаш ще стане по-лошо(Митака от стария клас).Ghost Rider написа:Давай смело бе момчеLord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Знам че ти си Никсан
Никсън :П
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Така е !!! От опит го знам !!! НЕ ЧАКАЙГаврата написа:Абе и с мен беше,така ама аз си казах и сега всичко е супер!Един велик човек бе казъл на времето,че ако чакаш ще стане по-лошо ...Ghost Rider написа:Давай смело бе момчеLord of the dreams написа:Еми вземи тая,дето я обичаш повече.Аз пък си обичам една от класа още от 5-ти клас,ама тя не ме харесва и затуй не съм и казал.
Знам че ти си Никсан
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Да ама не забравяи страха в коремати!WolfMan написа:Така е !!! От опит го знам !!! НЕ ЧАКАЙГаврата написа:Абе и с мен беше,така ама аз си казах и сега всичко е супер!Един велик човек бе казъл на времето,че ако чакаш ще стане по-лошо ...Ghost Rider написа: Давай смело бе момче
Знам че ти си Никсан
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Така е и затова никога не й казахГаврата написа:Да ама не забравяи страха в коремати!WolfMan написа:Така е !!! От опит го знам !!! НЕ ЧАКАЙГаврата написа: Абе и с мен беше,така ама аз си казах и сега всичко е супер!Един велик човек бе казъл на времето,че ако чакаш ще стане по-лошо ...
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!WolfMan написа:Така е и затова никога не й казахГаврата написа:Да ама не забравяи страха в коремати!WolfMan написа: Така е !!! От опит го знам !!! НЕ ЧАКАЙ
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!WolfMan написа:Така е и затова никога не й казахГаврата написа: Да ама не забравяи страха в коремати!
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Като тоя от аватара...Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!WolfMan написа:Така е и затова никога не й казахГаврата написа: Да ама не забравяи страха в коремати!
.
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Абе кво да се прави аз много обичам да мисля докато седа на толетната чения,пък о от вън се слушаше,някъква лубовна песен:)WolfMan написа:Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!WolfMan написа: Така е и затова никога не й казах![]()
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
-
асдасдфасф
- Обратна връзка:
Провъл съм,честно много нерви изисква.Романс написа:Като тоя от аватара...Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!И накрая я целунах и се усмихнах широко!WolfMan написа: Така е и затова никога не й казах
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
НЕ, НЕ и НЕ!!! Не ми говори за зъболекари! Имам "късмета" да мога в момента да съпоставя двете неща и...моми, любов...дрън, дрън...тъз зъбарка направо ми проби сърцето с тез машинкиГаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!
По темата: Както се подразбира от поста ми, отиди на зъбар и после ще видиш как ще ти се прииска да им теглиш по една майна и на двете, че са те занимавали с такива глупости.
Интелигентно. Съмнява ме, да са му опрели нещо у тиквата и да го бутат в простотиите.Рансинг написа:НЕ, НЕ и НЕ!!! Не ми говори за зъболекари! Имам "късмета" да мога в момента да съпоставя двете неща и...моми, любов...дрън, дрън...тъз зъбарка направо ми проби сърцето с тез машинкиГаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!Затова като имам любовни неволи се сещам за зъболекарския стол, че всичко е свършило (засега, разбира се) и се ухилвам широко!
По темата: Както се подразбира от поста ми, отиди на зъбар и после ще видиш как ще ти се прииска да им теглиш по една майна и на двете, че са те занимавали с такива глупости.![]()
![]()
![]()
А до автора: Требва да си яко тъп, за да си седиш на задника и да се мориш с подобни идиотщини.
Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.