Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
-
Гост
- stfu-n00b!
Anonymous написа:хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").
1.OMG ! Мисиш ли ,че някой от тия около тях ги разбира какво си говорят и ,че фимчето е правено за българи ?
2.Днеска wc3m няма !.
3.SK опаднаха от mTw ,не от 4К ,ако имаш предвид за играта вчера ,Zeus очевидно не прие играта на сериозно втората и третата игра!
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
High_voltage написа:Anonymous написа:Споко ве мен, човешко е да се греши...Случва се да не си телепортираш героя понякога, дори да знаеш, че ще умре. Споко, всичко е наред...И на мен ми се е случвало, когато съотношението на войската е 2:1 в моя полза и пак губя...High_voltage написа:
Абе момче, любопитно ми е как ще играеш ти след 2l бира, казах ти онази вечер беше пълна лигня. Играта се проточи толкова дълго, защото не си tp dk-то долу.
Ами ти и тогава загуби, доколкото си спомням...аре стига говорил на тази тема...
Каде мога да ги видя тия игри.stfu-n00b! написа:Anonymous написа:хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").
1.OMG ! Мисиш ли ,че някой от тия около тях ги разбира какво си говорят и ,че фимчето е правено за българи ?
2.Днеска wc3m няма !.
3.SK опаднаха от mTw ,не от 4К ,ако имаш предвид за играта вчера ,Zeus очевидно не прие играта на сериозно втората и третата игра!
- stfu-n00b!
-
Гост
- stfu-n00b!
След победа с 3:2 на финала над отбора на 4K ,MortalTeamWorks (mTw) e шампиона на сезон 5 в WC3L....
Ето снимка на отбора след победата....

От ляво на дясно :
Aether,Wizard,Rax,Lash (не съм 100% сигурен) ,Taker и ThePig
Ето снимка на отбора след победата....

От ляво на дясно :
Aether,Wizard,Rax,Lash (не съм 100% сигурен) ,Taker и ThePig
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
2 поста един след друг ,но все пак... 
ПРОСТО ВИЖТЕ ТОВА :
Това е едно 2 минутно флашче ,мене поне много ми хареса....Много съм се смял...Няма общо с wacraft де....
И освен това главния герой отчасти ми прелича на CKD......
http://ftlbg.com/justin/flash/lolol.swf
Знам ,че повечето от вас нямат FTL ,но нещо не мога да upload в data....Така ,че ще помоля някой да го качи там....pls pls pls
ПРОСТО ВИЖТЕ ТОВА :
Това е едно 2 минутно флашче ,мене поне много ми хареса....Много съм се смял...Няма общо с wacraft де....
И освен това главния герой отчасти ми прелича на CKD......
http://ftlbg.com/justin/flash/lolol.swf
Знам ,че повечето от вас нямат FTL ,но нещо не мога да upload в data....Така ,че ще помоля някой да го качи там....pls pls pls