Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

тоя не беше ли някъв индивид от хофа или той май беше gosugamer
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

ами знаех че не е Инсомниа естествено, но все пак го победих :P :P :P
Аз ще заема участие и на този вц3м...
Гост

Мнение от Гост »

хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

bye bye sk
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

da 4K napravo razpraha SK! Edinstveno insomnia napravi ne6to
Гост

Мнение от Гост »

а ве кога запо4ва цхецк инването за вц3м?
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Anonymous написа:хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").

1.OMG ! Мисиш ли ,че някой от тия около тях ги разбира какво си говорят и ,че фимчето е правено за българи ?
2.Днеска wc3m няма !.
3.SK опаднаха от mTw ,не от 4К ,ако имаш предвид за играта вчера ,Zeus очевидно не прие играта на сериозно втората и третата игра!
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

High_voltage написа:
Anonymous написа:
High_voltage написа:
Абе момче, любопитно ми е как ще играеш ти след 2l бира, казах ти онази вечер беше пълна лигня. Играта се проточи толкова дълго, защото не си tp dk-то долу.
Споко ве мен, човешко е да се греши...Случва се да не си телепортираш героя понякога, дори да знаеш, че ще умре. Споко, всичко е наред...И на мен ми се е случвало, когато съотношението на войската е 2:1 в моя полза и пак губя...

Ами ти и тогава загуби, доколкото си спомням...аре стига говорил на тази тема...
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

абе волтаж ти би една игра и вече фана бика аз рогата хаха
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

stfu-n00b! написа:
Anonymous написа:хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").

1.OMG ! Мисиш ли ,че някой от тия около тях ги разбира какво си говорят и ,че фимчето е правено за българи ?
2.Днеска wc3m няма !.
3.SK опаднаха от mTw ,не от 4К ,ако имаш предвид за играта вчера ,Zeus очевидно не прие играта на сериозно втората и третата игра!
Каде мога да ги видя тия игри.
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

късно е вече....В момента тече финала и гледам как Grubby маже "The Pig"
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

stfu-n00b! написа:късно е вече....В момента тече финала и гледам как Grubby маже "The Pig"
Къде го гледаш?
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

D00MGuard написа:
stfu-n00b! написа:късно е вече....В момента тече финала и гледам как Grubby маже "The Pig"
Къде го гледаш?
а сети се!!
Гост

Мнение от Гост »

Волтаж не можеш ли да го ъплоуднеш на еврото(плс).Нямам достъп до датата ,а искам да го гледам.Ако не можеш плс дай линк от там откъдето си го изтегллил(плс)
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

След победа с 3:2 на финала над отбора на 4K ,MortalTeamWorks (mTw) e шампиона на сезон 5 в WC3L....

Ето снимка на отбора след победата....

Изображение

От ляво на дясно :
Aether,Wizard,Rax,Lash (не съм 100% сигурен) ,Taker и ThePig
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

2 поста един след друг ,но все пак... :)

ПРОСТО ВИЖТЕ ТОВА :
Това е едно 2 минутно флашче ,мене поне много ми хареса....Много съм се смял...Няма общо с wacraft де....
И освен това главния герой отчасти ми прелича на CKD......
http://ftlbg.com/justin/flash/lolol.swf

Знам ,че повечето от вас нямат FTL ,но нещо не мога да upload в data....Така ,че ще помоля някой да го качи там....pls pls pls :D
Гост

Мнение от Гост »

Честито на mTw ;]

Ето филмчето в датата - http://unruly.data.bg/lolol.swf
Гост

Мнение от Гост »

Хаххахаха - и на мен доста ми напомня на CKD ;]]]]]]]]]]]
Гост

Мнение от Гост »

u r facking cheater !!!!!!
Публикувай отговор