Автор |
Съобщение |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 14:46
тоя не беше ли някъв индивид от хофа или той май беше gosugamer
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:01
ами знаех че не е Инсомниа естествено, но все пак го победих
Аз ще заема участие и на този вц3м...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:08
хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:17
bye bye sk
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:23
da 4K napravo razpraha SK! Edinstveno insomnia napravi ne6to
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:30
а ве кога запо4ва цхецк инването за вц3м?
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:46
Anonymous написа: хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)").
1.OMG ! Мисиш ли ,че някой от тия около тях ги разбира какво си говорят и ,че фимчето е правено за българи ?
2.Днеска wc3m няма !.
3.SK опаднаха от mTw ,не от 4К ,ако имаш предвид за играта вчера ,Zeus очевидно не прие играта на сериозно втората и третата игра!
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 16:55
High_voltage написа: Anonymous написа: High_voltage написа: Anonymous написа: Рейвън, Имолейшън е ключът! Вчера спрях 24 гула само с 10 арчъра, един Маунтън Джаянт и демон хънтър-а ми, при положение, че не мога да играя елф, а Кобра е изключително опитен ъндед играч. Много е силен демона! По едно време кобра ме обгради, а аз просто пуснах имолейшън и всичките гулове измряха!! Уордънката, сигурен съм не е способна на това!? Абе момче, любопитно ми е как ще играеш ти след 2l бира, казах ти онази вечер беше пълна лигня. Играта се проточи толкова дълго, защото не си tp dk-то долу. Споко ве мен, човешко е да се греши...Случва се да не си телепортираш героя понякога, дори да знаеш, че ще умре. Споко, всичко е наред...И на мен ми се е случвало, когато съотношението на войската е 2:1 в моя полза и пак губя...
Ами ти и тогава загуби, доколкото си спомням...аре стига говорил на тази тема...
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 17:37
абе волтаж ти би една игра и вече фана бика аз рогата хаха
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 17:56
stfu-n00b! написа: Anonymous написа: хахахах баси анията е това филмче... личеше си че и 2-мата се опитват да са културни предвид това че ги снимат, но въпреки това нищо не се получи ("орка ша продължаа ми влиа(без нецензурни интерпретации)"). 1.OMG ! Мисиш ли ,че някой от тия около тях ги разбира какво си говорят и ,че фимчето е правено за българи ? 2.Днеска wc3m няма !. 3.SK опаднаха от mTw ,не от 4К ,ако имаш предвид за играта вчера ,Zeus очевидно не прие играта на сериозно втората и третата игра! Каде мога да ги видя тия игри.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 18:19
късно е вече....В момента тече финала и гледам как Grubby маже "The Pig"
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 18:20
stfu-n00b! написа: късно е вече....В момента тече финала и гледам как Grubby маже "The Pig" Къде го гледаш?
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 19:06
D00MGuard написа: stfu-n00b! написа: късно е вече....В момента тече финала и гледам как Grubby маже "The Pig" Къде го гледаш?
а сети се!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 21:56
Волтаж не можеш ли да го ъплоуднеш на еврото(плс).Нямам достъп до датата ,а искам да го гледам.Ако не можеш плс дай линк от там откъдето си го изтегллил(плс)
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 22:29
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2004 23:36
След победа с 3:2 на финала над отбора на 4K ,MortalTeamWorks (mTw) e шампиона на сезон 5 в WC3L....
Ето снимка на отбора след победата....
От ляво на дясно :
Aether,Wizard,Rax,Lash (не съм 100% сигурен) ,Taker и ThePig
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2004 03:57
2 поста един след друг ,но все пак...
ПРОСТО ВИЖТЕ ТОВА :
Това е едно 2 минутно флашче ,мене поне много ми хареса....Много съм се смял...Няма общо с wacraft де....
И освен това главния герой отчасти ми прелича на CKD......
http://ftlbg.com/justin/flash/lolol.swf
Знам ,че повечето от вас нямат FTL ,но нещо не мога да upload в data....Така ,че ще помоля някой да го качи там....pls pls pls 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2004 06:40
Хаххахаха - и на мен доста ми напомня на CKD ;]]]]]]]]]]]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2004 06:53
u r facking cheater !!!!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|