То дори и да искаш да си я вземеш, те ще я блокират за БГ както стана с Arkham City, Bulletstorm, Fable 3, Gotham City Imposters и още бая игри.iddqd написа:Кой му дреме за тебе бе балък?
Dark Souls: Prepare to Die
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Re: Dark Souls PC през Август
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
Да бе, а тия си мислят че на някй му пука че се отказли да я купах. ЛоЛ ебаси оптимистите.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Жувотновъд
http://www.shacknews.com/article/73427/ ... nt-pc-fans
Играта се очертава да е най-лошият порт.
Няма да има никакви графични опции, няма да върви с 60 кадъра (а с 30), НЯМА ДА ИМА ОПЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗОЛЮЦИЯТА (ще се поддържа само 1280x720)
Това обаче едва ли ще попречи играта да е ужасно оптимизирана.
И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера.
А да, и GFWL (от което можели да се откажат, но на някой да му пука?!?) , което тук изобщо не прави впечатление.
Това нямах никакво намерение да го играя, но сега с удоволствие ще го изпиратствам.(ще го дръпна няколко пъти даже)
Играта се очертава да е най-лошият порт.
Няма да има никакви графични опции, няма да върви с 60 кадъра (а с 30), НЯМА ДА ИМА ОПЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗОЛЮЦИЯТА (ще се поддържа само 1280x720)
Това обаче едва ли ще попречи играта да е ужасно оптимизирана.
И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера.
А да, и GFWL (от което можели да се откажат, но на някой да му пука?!?) , което тук изобщо не прави впечатление.
Това нямах никакво намерение да го играя, но сега с удоволствие ще го изпиратствам.(ще го дръпна няколко пъти даже)
Честито. Дърпай си го колкото си щеш и пишката си дърпай ако исакш с същия ефект.
Бахти мързеливите пендели. Ще им играя на пикливата резолюция, при положение че съм фул хд и ще бутам с 30 кадъра. Абе я в лево бе царвули, малко игри има за игране.
Странно.. що си мисля, че в този форум на толкова много места съм виждал хората да пишат, че графиката не била толкова важна, колко хубави били старите игри с грозна графика но с хубава история и оригинален геймплей, атмосфера... А сега тук някои циврят като недоклатени госпожици...
Аз лично се надявам да направят добър интерфейс, графиката и ми се струва достатъчно добра и в този и вид.
Аз лично се надявам да направят добър интерфейс, графиката и ми се струва достатъчно добра и в този и вид.
Fear is the mindkiller!
-
Жувотновъд
Ами срамота е да не може даже да промениш резолюцията.Glamour написа:Странно.. що си мисля, че в този форум на толкова много места съм виждал хората да пишат, че графиката не била толкова важна, колко хубави били старите игри с грозна графика но с хубава история и оригинален геймплей, атмосфера... А сега тук някои циврят като недоклатени госпожици...
Ти знаеш ли на един по-голям монитор колко грозно ще изглежда играта на 1280х720?
А това че кадрите са заключени до 30 е още по-притеснително...
-
Радостин Стефанов
Ако няма подобрения в резолюция и кадрите какъв е смисъла от порта изобщо?
-
Жувотновъд
Да издоят кравата докрай, това е смисъла.Радостин Стефанов написа:Ако няма подобрения в резолюция и кадрите какъв е смисъла от порта изобщо?
Ако продадат 50 хиляди бройки, да кажем по 30$ чиста печалба (иначе играта ще е 49.99$/euro), то това прави 1 500 000$.
Мислиш ли, че за този директен (ама наистина директен
Всички знаем че играта не беше планирана за ПС. Аз толкова се радвам, че ще правят порт, че въобще не ме интересува резолюцията и 30те и кадъра. Няма да е толкова грозна щом се играе на 40 инча с хбокс примерно и хората не се оплакват.
Това за издояването е доста пресилено, аз лично го възприемам като реверанс към ПС феновете, а и ако порта ставаше за 20 000$ трябваше за 1 седмица да е готов.
Това за издояването е доста пресилено, аз лично го възприемам като реверанс към ПС феновете, а и ако порта ставаше за 20 000$ трябваше за 1 седмица да е готов.
Fear is the mindkiller!
-
Радостин Стефанов
бахти и реверанса - пускат порт с година закъснение на много по-мощна платформа с нулеви технически подобрения . Това си е баш издояване. Остава да има и DRM защита и е невъзможен модинга ....
Точно тоя вид портове се прави за пет лева и за една седмица - чакането е единствено от пазарни съображения да хванат сезона на развързаните кесии.
Който мисли да пиратства да има предвид че играта е 90% кооперативен и PvP мултиплеър .
Точно тоя вид портове се прави за пет лева и за една седмица - чакането е единствено от пазарни съображения да хванат сезона на развързаните кесии.
Играта няма указания - сам се оправяш , представям си какви гадаения ще падат с клавиатурата.И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера.
Който мисли да пиратства да има предвид че играта е 90% кооперативен и PvP мултиплеър .
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... ls-bargain
tl;dr 30 FPS lock и ъпскейлната 1024х768 резолюция
Радостине тя добре е 90% мултиплейър, ама то като е на шибания GFWL може да си сигурен, че ще умре за няколко месеца заради шибаната платформа и липсата на support от страна на девелопера
tl;dr 30 FPS lock и ъпскейлната 1024х768 резолюция
Радостине тя добре е 90% мултиплейър, ама то като е на шибания GFWL може да си сигурен, че ще умре за няколко месеца заради шибаната платформа и липсата на support от страна на девелопера
Roses are red
violets are blue
violets are blue
ужас, тиа японци не знаят как се портва. Тъжнот е, че след провало на този порт надали ще се занимават да портнат нещо отново.
lol who gives a fuck
Като не ви харесва не играйте играта.
Или още една петиция да направим а
Като не ви харесва не играйте играта.
Или още една петиция да направим а
Става дума за отношението, което се получава.
Отношението е че поначално изобщо нямаше планове тая игра да излезе на PC. Пусна се петиция и не само че я изпълниха(нещо нечувано в индустрията) ами и с екстра съдържание.Труповоз написа:Става дума за отношението, което се получава.
Това е. Ако не ти харесва - никой не те кара да купуваш. Гейминга е хоби, никой нищо не ти дължи.
Въпроса е, че поради некадърността на порта няма да имат голями продажби и това ще им убие ентусиазма да портват игри отново. Иначе за скапан порт цена от 80 лв е много висока, та то дори нямаш възможност да увеличиш реалната резолюция и кадрите са локнати на 30.
Ти си го каза го в първото изречение. Като няма да пускаш, не пускаш, като ще пускаш ще го правиш правилно. Кой ги задължаваше да я портват? Защо никой не каза "Майната ви, първата не зехте и тая нема". Сега получават двойно повече омраза, заради лош порт и липса на желание за съвършен продукт, предоставен на потребителя.John-117 написа:Отношението е че поначално изобщо нямаше планове тая игра да излезе на PC. Пусна се петиция и не само че я изпълниха(нещо нечувано в индустрията) ами и с екстра съдържание.
Това е. Ако не ти харесва - никой не те кара да купуваш. Гейминга е хоби, никой нищо не ти дължи.
Ми почакай и виж какво ще стане. Resident Evil 4 порта за PC беше ужасен но community-то го оправи.iddqd написа:Въпроса е, че поради некадърността на порта няма да имат голями продажби и това ще им убие ентусиазма да портват игри отново. Иначе за скапан порт цена от 80 лв е много висока, та то дори нямаш възможност да увеличиш реалната резолюция и кадрите са локнати на 30.