Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август
Публикувано на: 18 Апр 2012 16:49

iddqd написа:
Кой му дреме за тебе бе балък?

То дори и да искаш да си я вземеш, те ще я блокират за БГ както стана с Arkham City, Bulletstorm, Fable 3, Gotham City Imposters и още бая игри.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Апр 2012 23:02

Да бе, а тия си мислят че на някй му пука че се отказли да я купах. ЛоЛ ебаси оптимистите.

Профил

Публикувано на: 23 Апр 2012 18:40

http://www.shacknews.com/article/73427/ ... nt-pc-fans
Играта се очертава да е най-лошият порт.
Няма да има никакви графични опции, няма да върви с 60 кадъра (а с 30), НЯМА ДА ИМА ОПЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗОЛЮЦИЯТА (ще се поддържа само 1280x720) :shock:
Това обаче едва ли ще попречи играта да е ужасно оптимизирана.
И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера. :lol:
А да, и GFWL (от което можели да се откажат, но на някой да му пука?!?) , което тук изобщо не прави впечатление. :lol:

Това нямах никакво намерение да го играя, но сега с удоволствие ще го изпиратствам.(ще го дръпна няколко пъти даже) :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2012 21:27

Честито. Дърпай си го колкото си щеш и пишката си дърпай ако исакш с същия ефект.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2012 08:28

Бахти мързеливите пендели. Ще им играя на пикливата резолюция, при положение че съм фул хд и ще бутам с 30 кадъра. Абе я в лево бе царвули, малко игри има за игране.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 07:54

Странно.. що си мисля, че в този форум на толкова много места съм виждал хората да пишат, че графиката не била толкова важна, колко хубави били старите игри с грозна графика но с хубава история и оригинален геймплей, атмосфера... А сега тук някои циврят като недоклатени госпожици...
Аз лично се надявам да направят добър интерфейс, графиката и ми се струва достатъчно добра и в този и вид.

Профил Skype

Публикувано на: 26 Апр 2012 10:40

Glamour написа:
Странно.. що си мисля, че в този форум на толкова много места съм виждал хората да пишат, че графиката не била толкова важна, колко хубави били старите игри с грозна графика но с хубава история и оригинален геймплей, атмосфера... А сега тук някои циврят като недоклатени госпожици...
Аз лично се надявам да направят добър интерфейс, графиката и ми се струва достатъчно добра и в този и вид.

Ами срамота е да не може даже да промениш резолюцията.
Ти знаеш ли на един по-голям монитор колко грозно ще изглежда играта на 1280х720?
А това че кадрите са заключени до 30 е още по-притеснително...

Профил

Публикувано на: 12 Май 2012 16:37

Ако няма подобрения в резолюция и кадрите какъв е смисъла от порта изобщо?

Профил

Публикувано на: 12 Май 2012 16:57

Радостин Стефанов написа:
Ако няма подобрения в резолюция и кадрите какъв е смисъла от порта изобщо?

Да издоят кравата докрай, това е смисъла.
Ако продадат 50 хиляди бройки, да кажем по 30$ чиста печалба (иначе играта ще е 49.99$/euro), то това прави 1 500 000$.
Мислиш ли, че за този директен (ама наистина директен :D ) порт са отишли повече от 20 000$ ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2012 17:32

Всички знаем че играта не беше планирана за ПС. Аз толкова се радвам, че ще правят порт, че въобще не ме интересува резолюцията и 30те и кадъра. Няма да е толкова грозна щом се играе на 40 инча с хбокс примерно и хората не се оплакват.
Това за издояването е доста пресилено, аз лично го възприемам като реверанс към ПС феновете, а и ако порта ставаше за 20 000$ трябваше за 1 седмица да е готов.

Профил Skype

Публикувано на: 12 Май 2012 19:10

бахти и реверанса - пускат порт с година закъснение на много по-мощна платформа с нулеви технически подобрения . Това си е баш издояване. Остава да има и DRM защита и е невъзможен модинга ....

Точно тоя вид портове се прави за пет лева и за една седмица - чакането е единствено от пазарни съображения да хванат сезона на развързаните кесии.

Цитат:
И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера.

Играта няма указания - сам се оправяш , представям си какви гадаения ще падат с клавиатурата.

Който мисли да пиратства да има предвид че играта е 90% кооперативен и PvP мултиплеър .

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 09 Авг 2012 16:26

http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-09-dark-souls-pc-preview-the-devils-bargain

tl;dr 30 FPS lock и ъпскейлната 1024х768 резолюция

Радостине тя добре е 90% мултиплейър, ама то като е на шибания GFWL може да си сигурен, че ще умре за няколко месеца заради шибаната платформа и липсата на support от страна на девелопера

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2012 18:23

ужас, тиа японци не знаят как се портва. Тъжнот е, че след провало на този порт надали ще се занимават да портнат нещо отново.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 03:00

lol who gives a fuck
Като не ви харесва не играйте играта.
Или още една петиция да направим а :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 03:09

http://systemwars.com/forums/index.php? ... ark-souls/
:-D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 10:02

Става дума за отношението, което се получава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 10:55

Труповоз написа:
Става дума за отношението, което се получава.

Отношението е че поначално изобщо нямаше планове тая игра да излезе на PC. Пусна се петиция и не само че я изпълниха(нещо нечувано в индустрията) ами и с екстра съдържание.
Това е. Ако не ти харесва - никой не те кара да купуваш. Гейминга е хоби, никой нищо не ти дължи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 22:51

Въпроса е, че поради некадърността на порта няма да имат голями продажби и това ще им убие ентусиазма да портват игри отново. Иначе за скапан порт цена от 80 лв е много висока, та то дори нямаш възможност да увеличиш реалната резолюция и кадрите са локнати на 30.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 23:26

John-117 написа:
Отношението е че поначално изобщо нямаше планове тая игра да излезе на PC. Пусна се петиция и не само че я изпълниха(нещо нечувано в индустрията) ами и с екстра съдържание.
Това е. Ако не ти харесва - никой не те кара да купуваш. Гейминга е хоби, никой нищо не ти дължи.

Ти си го каза го в първото изречение. Като няма да пускаш, не пускаш, като ще пускаш ще го правиш правилно. Кой ги задължаваше да я портват? Защо никой не каза "Майната ви, първата не зехте и тая нема". Сега получават двойно повече омраза, заради лош порт и липса на желание за съвършен продукт, предоставен на потребителя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2012 08:18

iddqd написа:
Въпроса е, че поради некадърността на порта няма да имат голями продажби и това ще им убие ентусиазма да портват игри отново. Иначе за скапан порт цена от 80 лв е много висока, та то дори нямаш възможност да увеличиш реалната резолюция и кадрите са локнати на 30.

Ми почакай и виж какво ще стане. Resident Evil 4 порта за PC беше ужасен но community-то го оправи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com