Автор |
Съобщение |
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 18 Апр 2012 16:49
iddqd написа: Кой му дреме за тебе бе балък? То дори и да искаш да си я вземеш, те ще я блокират за БГ както стана с Arkham City, Bulletstorm, Fable 3, Gotham City Imposters и още бая игри.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 18 Апр 2012 23:02
Да бе, а тия си мислят че на някй му пука че се отказли да я купах. ЛоЛ ебаси оптимистите.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 23 Апр 2012 18:40
http://www.shacknews.com/article/73427/ ... nt-pc-fansИграта се очертава да е най-лошият порт. Няма да има никакви графични опции, няма да върви с 60 кадъра (а с 30), НЯМА ДА ИМА ОПЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗОЛЮЦИЯТА (ще се поддържа само 1280x720) Това обаче едва ли ще попречи играта да е ужасно оптимизирана. И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера. А да, и GFWL (от което можели да се откажат, но на някой да му пука?!?) , което тук изобщо не прави впечатление. Това нямах никакво намерение да го играя, но сега с удоволствие ще го изпиратствам.(ще го дръпна няколко пъти даже)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 23 Апр 2012 21:27
Честито. Дърпай си го колкото си щеш и пишката си дърпай ако исакш с същия ефект.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 24 Апр 2012 08:28
Бахти мързеливите пендели. Ще им играя на пикливата резолюция, при положение че съм фул хд и ще бутам с 30 кадъра. Абе я в лево бе царвули, малко игри има за игране.
|
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 26 Апр 2012 07:54
Странно.. що си мисля, че в този форум на толкова много места съм виждал хората да пишат, че графиката не била толкова важна, колко хубави били старите игри с грозна графика но с хубава история и оригинален геймплей, атмосфера... А сега тук някои циврят като недоклатени госпожици... Аз лично се надявам да направят добър интерфейс, графиката и ми се струва достатъчно добра и в този и вид.
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 26 Апр 2012 10:40
Glamour написа: Странно.. що си мисля, че в този форум на толкова много места съм виждал хората да пишат, че графиката не била толкова важна, колко хубави били старите игри с грозна графика но с хубава история и оригинален геймплей, атмосфера... А сега тук някои циврят като недоклатени госпожици... Аз лично се надявам да направят добър интерфейс, графиката и ми се струва достатъчно добра и в този и вид. Ами срамота е да не може даже да промениш резолюцията. Ти знаеш ли на един по-голям монитор колко грозно ще изглежда играта на 1280х720? А това че кадрите са заключени до 30 е още по-притеснително...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 12 Май 2012 16:37
Ако няма подобрения в резолюция и кадрите какъв е смисъла от порта изобщо?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 12 Май 2012 16:57
Радостин Стефанов написа: Ако няма подобрения в резолюция и кадрите какъв е смисъла от порта изобщо? Да издоят кравата докрай, това е смисъла. Ако продадат 50 хиляди бройки, да кажем по 30$ чиста печалба (иначе играта ще е 49.99$/euro), то това прави 1 500 000$. Мислиш ли, че за този директен (ама наистина директен ) порт са отишли повече от 20 000$ ?
|
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 12 Май 2012 17:32
Всички знаем че играта не беше планирана за ПС. Аз толкова се радвам, че ще правят порт, че въобще не ме интересува резолюцията и 30те и кадъра. Няма да е толкова грозна щом се играе на 40 инча с хбокс примерно и хората не се оплакват. Това за издояването е доста пресилено, аз лично го възприемам като реверанс към ПС феновете, а и ако порта ставаше за 20 000$ трябваше за 1 седмица да е готов.
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 12 Май 2012 19:10
бахти и реверанса - пускат порт с година закъснение на много по-мощна платформа с нулеви технически подобрения . Това си е баш издояване. Остава да има и DRM защита и е невъзможен модинга .... Точно тоя вид портове се прави за пет лева и за една седмица - чакането е единствено от пазарни съображения да хванат сезона на развързаните кесии. Цитат: И най-вероятно като ти дава оказания да натиснеш някое копче ще ти показва бутон от xbox контролера. Играта няма указания - сам се оправяш , представям си какви гадаения ще падат с клавиатурата. Който мисли да пиратства да има предвид че играта е 90% кооперативен и PvP мултиплеър .
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 09 Авг 2012 16:26
http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-09-dark-souls-pc-preview-the-devils-bargaintl;dr 30 FPS lock и ъпскейлната 1024х768 резолюция Радостине тя добре е 90% мултиплейър, ама то като е на шибания GFWL може да си сигурен, че ще умре за няколко месеца заради шибаната платформа и липсата на support от страна на девелопера
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 09 Авг 2012 18:23
ужас, тиа японци не знаят как се портва. Тъжнот е, че след провало на този порт надали ще се занимават да портнат нещо отново.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 10 Авг 2012 03:00
lol who gives a fuck Като не ви харесва не играйте играта. Или още една петиция да направим а
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 10 Авг 2012 03:09
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 10 Авг 2012 10:02
Става дума за отношението, което се получава.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 10 Авг 2012 10:55
Труповоз написа: Става дума за отношението, което се получава. Отношението е че поначално изобщо нямаше планове тая игра да излезе на PC. Пусна се петиция и не само че я изпълниха(нещо нечувано в индустрията) ами и с екстра съдържание. Това е. Ако не ти харесва - никой не те кара да купуваш. Гейминга е хоби, никой нищо не ти дължи.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 10 Авг 2012 22:51
Въпроса е, че поради некадърността на порта няма да имат голями продажби и това ще им убие ентусиазма да портват игри отново. Иначе за скапан порт цена от 80 лв е много висока, та то дори нямаш възможност да увеличиш реалната резолюция и кадрите са локнати на 30.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 10 Авг 2012 23:26
John-117 написа: Отношението е че поначално изобщо нямаше планове тая игра да излезе на PC. Пусна се петиция и не само че я изпълниха(нещо нечувано в индустрията) ами и с екстра съдържание. Това е. Ако не ти харесва - никой не те кара да купуваш. Гейминга е хоби, никой нищо не ти дължи. Ти си го каза го в първото изречение. Като няма да пускаш, не пускаш, като ще пускаш ще го правиш правилно. Кой ги задължаваше да я портват? Защо никой не каза "Майната ви, първата не зехте и тая нема". Сега получават двойно повече омраза, заради лош порт и липса на желание за съвършен продукт, предоставен на потребителя.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 11 Авг 2012 08:18
iddqd написа: Въпроса е, че поради некадърността на порта няма да имат голями продажби и това ще им убие ентусиазма да портват игри отново. Иначе за скапан порт цена от 80 лв е много висока, та то дори нямаш възможност да увеличиш реалната резолюция и кадрите са локнати на 30. Ми почакай и виж какво ще стане. Resident Evil 4 порта за PC беше ужасен но community-то го оправи.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|