TupacBG.Net Единственият сайт на Тупак в България

Нещата от живота

Харесва ли ви сайта

Да
8
26%
Не
17
55%
Горе-долу
6
19%

Общо гласове: 31

Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...

ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш :lol: " ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Може да се проявя като пълен идиот, но все пак да питам....

Какви новини може да се появят за умрял рапър?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

slim_k написа:Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...

ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш :lol: " ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.

Очевидно е, че обичаш да четеш през ред и да коментираш само частите, по които имаш нещо да кажеш. Онази ми забележка беше по повод на супер инфантилния ти коментар на кое място ти било класирано някакво есе. Ти пък се хвана за нея като първокласник и почна да ръсиш някви безсмислени простотии за това в кой университет мадамите били по-яки. Някакви комплекси на тая тема ли ми избиваш тука?

Напсувай ме пак, моля, това само показва безпомощността ти. :wink:
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

slim_k написа:Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA......................
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум

Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно :roll: :lol:

ПС - Този път как са псувните, амебо ?
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

slim_k написа:Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум

Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно :roll: :lol:

ПС - Този път как са псувните, амебо ?

Това пък за контролните как го измисли ми е малко непонятно. Не си прав, съжалявам. :wink:
За сексуалната ми ориентация не се притеснявай, точно пък ти с педалските линкове.

Виж как си можел без цинизми. Забелязвам прогрес, може все пак човек да стане от теб. :D
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Ако възприемаш педалските линкове, като показване на хомосексуалност, най-вероятно си прикрит педераст. И не ми говори с батковски тон мазньо ...
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Fuck 2pac.Радвам се че умря
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Omir написа:Fuck 2pac.Радвам се че умря

Жалко, че ти не си при него :(
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:

- престъпно минало, лежали в затвора, осъждани (престъпници)
- мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници)
- нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг
- слушащи чалга и рап (тъпаци)

Помислете защо ви казвам това.
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Bartelby написа:В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:

- престъпно минало, лежали в затвора, осъждани (престъпници)
- мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници)
- нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг
- слушащи чалга и рап (тъпаци)

Помислете защо ви казвам това.

Защото изброените няма да търсят работа в тези фирми? :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Bartelby написа:- слушащи чалга и рап (тъпаци)

:D Кефиш ли се, че слушаш метъл :?:
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Генстари елате в гетото(ромската махла) там сме много генста!

Иначе по темата Тупак просто е правел музика според раперите той е много добър според други не.Нямам нищо против рапа ;р
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Да слушат хората каквото си искат...просто да не натрапват вкуса си на другите...
Аватар
Platonika

Мнение от Platonika »

Малко не схващам идеята на безсмислените спорове... :)
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Platonika написа:Малко не схващам идеята на безсмислените спорове... :)

Добре дошла в РС мания Уорлд!Хейта тук се подарява!Нека да видим до кога ще изтраеш
:lol:
Аватар
Platonika

Мнение от Platonika »

Май засега съм подготвена. И съжалявам за спама :)
This could be...Heaven...

Изображение
Галин Релефа

Мнение от Галин Релефа »

Platonika написа:Май засега съм подготвена. И съжалявам за спама :)

АСЛ? ПЛС!

ПС: Ту пак - наи добриа
Глеам ва 4и си4ки сте с коледни шапки та и аз да са запиша-http://zazz.bg/play:083c6a9e
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Галин Релефа написа:
АСЛ? ПЛС!

ПС: Ту пак - наи добриа

ОМГ!!!Я ни дай твой снимки :lol:
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »