ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш
TupacBG.Net Единственият сайт на Тупак в България
Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...
" ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Очевидно е, че обичаш да четеш през ред и да коментираш само частите, по които имаш нещо да кажеш. Онази ми забележка беше по повод на супер инфантилния ти коментар на кое място ти било класирано някакво есе. Ти пък се хвана за нея като първокласник и почна да ръсиш някви безсмислени простотии за това в кой университет мадамите били по-яки. Някакви комплекси на тая тема ли ми избиваш тука?slim_k написа:Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...
ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш" ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.
Напсувай ме пак, моля, това само показва безпомощността ти.
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум
Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно
ПС - Този път как са псувните, амебо ?
Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Това пък за контролните как го измисли ми е малко непонятно. Не си прав, съжалявам.slim_k написа:Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум
Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно![]()
![]()
За сексуалната ми ориентация не се притеснявай, точно пък ти с педалските линкове.
Виж как си можел без цинизми. Забелязвам прогрес, може все пак човек да стане от теб.
- Gοסgle [Bot]
В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:
- престъпно минало, лежали в затвора, осъждани (престъпници)
- мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници)
- нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг
- слушащи чалга и рап (тъпаци)
Помислете защо ви казвам това.
- мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници)
- нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг
Защото изброените няма да търсят работа в тези фирми?Bartelby написа:В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:
Това на аватара не съм аз :/
-
Галин Релефа
Толко'а ли сте краткопаметни?Vermic написа:ОМГ!!!Я ни дай твой снимки
У тая тема всеки постна свои снимки