ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш

slim_k написа:Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...
ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш" ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.
slim_k написа:Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум
Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно![]()
![]()
ПС - Този път как са псувните, амебо ?
Bartelby написа:В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:
- престъпно минало, лежали в затвора, осъждани (престъпници)
- мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници)
- нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг
- слушащи чалга и рап (тъпаци)
Помислете защо ви казвам това.
Vermic написа:ОМГ!!!Я ни дай твой снимки