Най-омразната ви реклама vol.2

Нещата от живота
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

Ледник написа:И аз мразя рекламата на Кубети, но поради друга причина - че онуй копеленце дето я озвучава вика "Работиме яко". Ето това като го чуя искам да го замеря с някоя Българска Граматика с твърди корици. Деба, отвсякъде неграмотност, а после питат защо децата говорят английски по-добре от български.
По-скоро питат защо децата български не знаят, а са тръгнали английски да учат.
Сега се сещам, че всъщност най-омразната ми реклама е тази на клийн кът, в която рекламират някакъв тример или каквото е там за бръснене на "деликатни зони". Аз отзад ли трябва да си бъркам с тоя тример, бе ебаси ... :icq21:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Рекламите на Вивател...особено пародията на 300 :roll:
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

-Stormrаge- написа:В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...:lol:

Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...
И мен тая страшно много ме дразни,особено когато е с оня в Германия...куриера като му дава шибания шпек му говори на швабски с типичния дойчовски дразнещ акцент...направо ми идва да изкъртя тоалетната и да му я нахлупя на главата на мръсния швабин...а на получателя искам да му фрасна един така,че да се завърти 6 пъти,да падне на главата си,да пръдне и миризмата от пръднята да слезе надолу и той да я помирише...като преди да падне е изял 7 паници с боб и 5 купи със зелева чорба :x :twisted:
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Lord of the dreams написа:
-Stormrаge- написа:В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...:lol:

Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...
И мен тая страшно много ме дразни,особено когато е с оня в Германия...куриера като му дава шибания шпек му говори на швабски с типичния дойчовски дразнещ акцент...направо ми идва да изкъртя тоалетната и да му я нахлупя на главата на мръсния швабин...а на получателя искам да му фрасна един така,че да се завърти 6 пъти,да падне на главата си,да пръдне и миризмата от пръднята да слезе надолу и той да я помирише...като преди да падне е изял 7 паници с боб и 5 купи със зелева чорба :x :twisted:
Изображение
.
paev

Мнение от paev »

Lord of the dreams написа:а на получателя искам да му фрасна един така,че да се завърти 6 пъти,да падне на главата си,да пръдне и миризмата от пръднята да слезе надолу и той да я помирише

Откога 11 годишните ФРАСКАТ така, че даден обект се завърта шест пъти ?
Публикувай отговор