Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 14:34

Ледник написа:
И аз мразя рекламата на Кубети, но поради друга причина - че онуй копеленце дето я озвучава вика "Работиме яко". Ето това като го чуя искам да го замеря с някоя Българска Граматика с твърди корици. Деба, отвсякъде неграмотност, а после питат защо децата говорят английски по-добре от български.

По-скоро питат защо децата български не знаят, а са тръгнали английски да учат.
Сега се сещам, че всъщност най-омразната ми реклама е тази на клийн кът, в която рекламират някакъв тример или каквото е там за бръснене на "деликатни зони". Аз отзад ли трябва да си бъркам с тоя тример, бе ебаси ... :icq21:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 20:54

Рекламите на Вивател...особено пародията на 300 :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 21:01

-Stormrаge- написа:
В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...:lol:

Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...

И мен тая страшно много ме дразни,особено когато е с оня в Германия...куриера като му дава шибания шпек му говори на швабски с типичния дойчовски дразнещ акцент...направо ми идва да изкъртя тоалетната и да му я нахлупя на главата на мръсния швабин...а на получателя искам да му фрасна един така,че да се завърти 6 пъти,да падне на главата си,да пръдне и миризмата от пръднята да слезе надолу и той да я помирише...като преди да падне е изял 7 паници с боб и 5 купи със зелева чорба :x :twisted:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 21:12

Lord of the dreams написа:
-Stormrаge- написа:
В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...:lol:

Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...

И мен тая страшно много ме дразни,особено когато е с оня в Германия...куриера като му дава шибания шпек му говори на швабски с типичния дойчовски дразнещ акцент...направо ми идва да изкъртя тоалетната и да му я нахлупя на главата на мръсния швабин...а на получателя искам да му фрасна един така,че да се завърти 6 пъти,да падне на главата си,да пръдне и миризмата от пръднята да слезе надолу и той да я помирише...като преди да падне е изял 7 паници с боб и 5 купи със зелева чорба :x :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 21:21

Lord of the dreams написа:
а на получателя искам да му фрасна един така,че да се завърти 6 пъти,да падне на главата си,да пръдне и миризмата от пръднята да слезе надолу и той да я помирише

Откога 11 годишните ФРАСКАТ така, че даден обект се завърта шест пъти ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com