Форумен FIFA турнир [История I-XXI]

Игри за PC
Публикувай отговор
PCM FIFA

Мнение от PCM FIFA »

Така вижте как е станало описанието на 19 турнир!Нека всеки ,който има желание да предложи мач за най-драматичен на турнира или да спести търсенето на организаторите и да каже най-убедителната победа(Моето мнение е ,че всеки един участник може да се захване да прегледа един турнир за най-убедителна победа и след това да направи повторно проверяване за да е 99 процента убеден и да каже на организатора понеже е трудно за сам човек да разгръща 19 теми)!Всеки ,който има предложение за други секции в ретроспекцията на турнирите ще бъде изслушан!

Местата са запълнени и единствено чакаме потвърждение от Танаси!Предполагам Крис утре ще изтегли групите и ще започнат мачовете!
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Най-драматичен мач - Revan 5-3 Snoopy

Я взел съм некъв приз ве деба :lol: еваларка ви праим ;) :) най-драматичен мач :oops: :lol:
Може да драснете и една паметно четиво,че шампиона Ники беше спрян само веднъж в първенството... от мене верно Господ беше с мене ама най-накрая де :) щото с него епични битки водихме :lol:

я само да ви питам такъв обрат правил ли е някой от вас?

Изображение

С много вяра стана великия обрат 8)
много офтопици праим :oops:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми то мойте мачове кой фанеш се е бил ебаси епичния (поне за мен)... много обрати и накрая дори няма победител! Все пак като победа бих отбележил победата над Марин въпреки че беше в 2 мача заради връзката но си заслужаваше

Ура, Ура, това е деня! (тука има и рима ама няма да продължавам!)
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

За най-драматична кфалификация бих посочил моя 1/8 или 1/4 финал със снуупи,където направихме 3 мача за да се определи победителя :) ,а бтв. снуупи АЗ съм правил такъв обрат и то срещу TroY|EsSsIiI
http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... nonbz6.jpg :P

btw. Toq turnir na fifa 07 ili na uefa cl e(sry za latineca->precaka mi se flextype-a)
† Harbinger of Death †
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Тука съм аз, разбира се, ще се опитам да не ви бавя като на миналия тур :)
Само отбора ще го избера по-нататък :wink:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Мерси че сте ме записали ебаси просто повече едвали ще играя тука личи си колко сте сериозни в обещанията си Сбогом :evil: :evil: :evil:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

van написа:Мерси че сте ме записали ебаси просто повече едвали ще играя тука личи си колко сте сериозни в обещанията си Сбогом :evil: :evil: :evil:
Еми съжелявам но просто вчера не можах да огрея навсякъде явно.Ако искаш да участваш кажи отбор па турнира ще го направиме с 25 отбора и едната група ще е с 5 отбора :wink:

Само искам да кажа на другите които имат паролата за PCM-FIFA да не го ползват за писане а да си остане само акаунт за пускане на темите, защото някой като тръгне да пише от ъпдйтващите и не се разбира кой е , за това по добре си пишете със своите акаунти :wink:

@Disturbed Само може да ни радва че има хора които следят турнира ни и ги интересува. :thumbsup: Надявам се да сме по-изчерпателни в обясненията за мачовете :)
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

MaRiN_007 написа:Каква вечер какви мачове стоя си тука пред компа и не мога да повярвам кво съм направил , това никога не ми се е случвало два поредни пъти срещу различен съперник
marin-007 - martessi 5:4
Започнах добре и изпуснах няколко положения но той е с барса и тоя раналдиньо няма стига и като тръгне и удари и ме поведе с 3:0 , при което второто полувреме аз незнам какво стана нещо сякаш пак щракна и атаките ми станаха опасни направих 3:1 при което той ми тушира надеждата като направи 4:1 , същото нещо се повтрои от миналия мач , 79 мин май беше 4:2 , обаче тоя път бяха два гола в 90 мин , незнам как го направих сякаш минавах като призрак между защитниците , нямам обяснение. Марто си беше ядосан то си е за ядосване де до 80 мин 4:1 затеб и накрая падш, разбирам го , отвратително е чувството.
Поне донесох победа и преодоляхме 1/4 финалите
Тоя мач ми беше един от най-драматичните , след като до 80 мин беше 4:1 за марто обърнах за 10 мин до 5:4 .Това е на тура по 2ки :wink:

Но по доло коментираният мач е може би най -драматичния , може би да не изглежда така , но за мен беше така , тогава Гм беше сила заедно с танаси , аз бях може малко над другите и малко след тях , но турнира беше първи предния мач беше също завършил 3:3 напрежението беше огромоно залогът беше финал,макар че загубих беше невероятно.....
*Ghost Master написа:Изключително драматичен мач. Най-добрия, който съм играл на FIFA 06.

На стадион Атюрк, прочул се с историческия финал на КЕШ, между Милан и Ливърпул, беше арена на нов невероятен сблъсък, този път между Ювентус и Манчестър Юнайтед. Старата госпожда (демек GM) оказа натиск още в началните минути, и още в 3тата минута, Ван Дер Саар беше наказан. Натискът постепенно беше заместен от опасни контра атаки на Червеното дяволче Марин, и съвсем естествено беше изравняването в 16тата минута. До края на полувремето, Трезеге се разписа още веднъж, а Рой Кийн и още някое дяволче нацелиха гредите. Втората част започна както първата. Този път обаче голове още в началото нямаше. В 56тата минута, след удър с глава, Манчестър Юнайтед се врънаха в мача. До 75тата минута се създадоха куп нови опасности, и общо 4 пъти бяха оцелени гредите. След 75тата минута, последваха нови два гола, първия беше за Юве, а втория за Юнайтед. Така при резултат 3:3 в първата среща, и 3:3 във втората, отборите се подготвиха за продълженията. Темпото на мача не се отслаби никак, а напротив, отново невероятни контри атаки и за двата отбора бяха спасени от невероятните защити. По всичко личеше че мачът отива към дузпи. Треньорът на Юве пусна нова тактика, а това се оказа ключовият момент от мача. След страхотна комбинация, Патрик Вийера се оказа на удобна за центриране позиция. Изпълнението беше великолепно, и Златан Ибрахимович с доста техничен удар с глава успя да вкара топката в противоположния ъгъл, а Ван Дер Саар овисна, и нямаше нищо какво да направи, освен да види таблото, на кото пишеше 120-та минута, 4:3. След подновяването на играта, нов удар на Ибрахимович, прелятял на 3 метра в страни. Последвалото подновяване на играта изтрая едва 3 секунди, защото Улф Майер даде последния съдийски сигнал, и така Ювентус се класира за финала на най-престижния форумен турнир. Двата отбора показаха невероятна игра и качества, но късметът беше на страната на старата госпожа. Така GM победи най-великия клуб в света, и не смята да го прави пак.

Ювентус - Манчестър Юнайтед
3:3
4:3
----
7:6
Извинявам се за дългия пост но като стана дума за драматични мачове се сетих за тези 2та, все пак това е от първия тур , а от тогава сме само 2 ма човека и нз ао има предложение танаси за негов драматичен мач ад пише :)
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Krissan написа:Еми съжелявам но просто вчера не можах да огрея навсякъде явно.Ако искаш да участваш кажи отбор па турнира ще го направиме с 25 отбора и едната група ще е с 5 отбора :wink:
Еми дали ще е справедливо и даже дали това няма да се окаже коз на някой да каже тоя уж се махна а ей го на :( аз искам да играя но тва е третия турнир кой то пропускам :cry: :cry: ако межо да играя ще взема англия ако не тях то ман Ютд ако ми разрешите :cry:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
ronimesi
Обратна връзка:

Мнение от ronimesi »

Отбор-Chelsea
Скаип-bastuna9406
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

† iMMortality † написа:За най-драматична кфалификация бих посочил моя 1/8 или 1/4 финал със снуупи,където направихме 3 мача за да се определи победителя :) ,а бтв. снуупи АЗ съм правил такъв обрат и то срещу TroY|EsSsIiI
http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... nonbz6.jpg :P

btw. Toq turnir na fifa 07 ili na uefa cl e(sry za latineca->precaka mi se flextype-a)
:shock: Наистина някой е правил абсолютино същия обрат :shock: Браво Ники :) а относно най-драматични елиминаций аз също писах но на ЛС на пича дето каза,че ще ни изслуша за някви мнения и идей и аз му писах,че мачовете ни между нас си беха истински битки :) радвам се,че и ти го споменаваш аз писах така ако може да праснат некоя блага дума за наще мачове :) ма пича още не ми е отговорил :?

Само нещо ми се губи бройката нали бяха 32-ма?????????????????????? защо сега са 24????

ааа и Ники- на Фифа 07 ще е тоя турнир...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Жребий?
.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Романс написа:Жребий?
утре след обяд най-вероятно :wink:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Чакаме още 2ма да се запишат и да нбаправим 4 групи от по 5 човека. :wink: Това най-вероятно ще стане до утре и тогава ще има и жребий :wink:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Аз реших с кой отбор да съм , мани ги шибаните англичани ********

Germany!!!!!!! Uber Alles !! :lol:

EDIT: Адмирации за Иморталити , че се е избрал с"по-скромен" и различен отбор от тия дет само се повтарят :!: :!: :D
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Krissan написа:Чакаме още 2ма да се запишат и да нбаправим 4 групи от по 5 човека. :wink: Това най-вероятно ще стане до утре и тогава ще има и жребий :wink:
Или аз съм зле с математиката или от 26 човека не могат да станат 4 групи по 5 отбора!

Едит да не замисляш 4 групи по 7 отбора.
Изображение
holloww
Обратна връзка:

Мнение от holloww »

Skype- holloww
team - Itali
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Darth Revan написа:
Krissan написа:Чакаме още 2ма да се запишат и да нбаправим 4 групи от по 5 човека. :wink: Това най-вероятно ще стане до утре и тогава ще има и жребий :wink:
Или аз съм зле с математиката или от 26 човека не могат да станат 4 групи по 5 отбора!

Едит да не замисляш 4 групи по 7 отбора.
Аз съм зле с математиката :lol: :lol: :lol:

Еми значи групите ще са по големшки.Айде утре ще ги решим , па ше видим може да се класират повече отбори после :P

ае лека ,бтв Дида е по-слаб от Ники Михайлов :lol:
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Той Ники винаги си играе с Байерн бре Пигси ;)
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еее, почна се да му се невиди... дида направо го линчувайте!!! та ако не беше той колко гола щеше да вкара юнайтед-7 ли????????????????????????????????????????????????? дадааааааа, тия след 5 минута си повярваха!
Та тука се обсъждам че все пак по-добре 3 на 2 от колкото 2 на 2 заради това че трябва да гониме победата и само победата! и то с мноооого! 8)
Публикувай отговор