Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2007 23:36

Така вижте как е станало описанието на 19 турнир!Нека всеки ,който има желание да предложи мач за най-драматичен на турнира или да спести търсенето на организаторите и да каже най-убедителната победа(Моето мнение е ,че всеки един участник може да се захване да прегледа един турнир за най-убедителна победа и след това да направи повторно проверяване за да е 99 процента убеден и да каже на организатора понеже е трудно за сам човек да разгръща 19 теми)!Всеки ,който има предложение за други секции в ретроспекцията на турнирите ще бъде изслушан!

Местата са запълнени и единствено чакаме потвърждение от Танаси!Предполагам Крис утре ще изтегли групите и ще започнат мачовете!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 00:46

Най-драматичен мач - Revan 5-3 Snoopy

Я взел съм некъв приз ве деба :lol: еваларка ви праим ;) :) най-драматичен мач :oops: :lol:
Може да драснете и една паметно четиво,че шампиона Ники беше спрян само веднъж в първенството... от мене верно Господ беше с мене ама най-накрая де :) щото с него епични битки водихме :lol:

я само да ви питам такъв обрат правил ли е някой от вас?

С много вяра стана великия обрат 8)
много офтопици праим :oops:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 09:42

еми то мойте мачове кой фанеш се е бил ебаси епичния (поне за мен)... много обрати и накрая дори няма победител! Все пак като победа бих отбележил победата над Марин въпреки че беше в 2 мача заради връзката но си заслужаваше

Ура, Ура, това е деня! (тука има и рима ама няма да продължавам!)

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 09:57

За най-драматична кфалификация бих посочил моя 1/8 или 1/4 финал със снуупи,където направихме 3 мача за да се определи победителя :) ,а бтв. снуупи АЗ съм правил такъв обрат и то срещу TroY|EsSsIiI
http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... nonbz6.jpg :P

btw. Toq turnir na fifa 07 ili na uefa cl e(sry za latineca->precaka mi se flextype-a)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 10:09

Тука съм аз, разбира се, ще се опитам да не ви бавя като на миналия тур :)
Само отбора ще го избера по-нататък :wink:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 13:32

Мерси че сте ме записали ебаси просто повече едвали ще играя тука личи си колко сте сериозни в обещанията си Сбогом :evil: :evil: :evil:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 13:46

van написа:
Мерси че сте ме записали ебаси просто повече едвали ще играя тука личи си колко сте сериозни в обещанията си Сбогом :evil: :evil: :evil:

Еми съжелявам но просто вчера не можах да огрея навсякъде явно.Ако искаш да участваш кажи отбор па турнира ще го направиме с 25 отбора и едната група ще е с 5 отбора :wink:

Само искам да кажа на другите които имат паролата за PCM-FIFA да не го ползват за писане а да си остане само акаунт за пускане на темите, защото някой като тръгне да пише от ъпдйтващите и не се разбира кой е , за това по добре си пишете със своите акаунти :wink:

@Disturbed Само може да ни радва че има хора които следят турнира ни и ги интересува. :thumbsup: Надявам се да сме по-изчерпателни в обясненията за мачовете :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 14:02

MaRiN_007 написа:
Каква вечер какви мачове стоя си тука пред компа и не мога да повярвам кво съм направил , това никога не ми се е случвало два поредни пъти срещу различен съперник
marin-007 - martessi 5:4
Започнах добре и изпуснах няколко положения но той е с барса и тоя раналдиньо няма стига и като тръгне и удари и ме поведе с 3:0 , при което второто полувреме аз незнам какво стана нещо сякаш пак щракна и атаките ми станаха опасни направих 3:1 при което той ми тушира надеждата като направи 4:1 , същото нещо се повтрои от миналия мач , 79 мин май беше 4:2 , обаче тоя път бяха два гола в 90 мин , незнам как го направих сякаш минавах като призрак между защитниците , нямам обяснение. Марто си беше ядосан то си е за ядосване де до 80 мин 4:1 затеб и накрая падш, разбирам го , отвратително е чувството.
Поне донесох победа и преодоляхме 1/4 финалите

Тоя мач ми беше един от най-драматичните , след като до 80 мин беше 4:1 за марто обърнах за 10 мин до 5:4 .Това е на тура по 2ки :wink:

Но по доло коментираният мач е може би най -драматичния , може би да не изглежда така , но за мен беше така , тогава Гм беше сила заедно с танаси , аз бях може малко над другите и малко след тях , но турнира беше първи предния мач беше също завършил 3:3 напрежението беше огромоно залогът беше финал,макар че загубих беше невероятно.....

*Ghost Master написа:
Изключително драматичен мач. Най-добрия, който съм играл на FIFA 06.

На стадион Атюрк, прочул се с историческия финал на КЕШ, между Милан и Ливърпул, беше арена на нов невероятен сблъсък, този път между Ювентус и Манчестър Юнайтед. Старата госпожда (демек GM) оказа натиск още в началните минути, и още в 3тата минута, Ван Дер Саар беше наказан. Натискът постепенно беше заместен от опасни контра атаки на Червеното дяволче Марин, и съвсем естествено беше изравняването в 16тата минута. До края на полувремето, Трезеге се разписа още веднъж, а Рой Кийн и още някое дяволче нацелиха гредите. Втората част започна както първата. Този път обаче голове още в началото нямаше. В 56тата минута, след удър с глава, Манчестър Юнайтед се врънаха в мача. До 75тата минута се създадоха куп нови опасности, и общо 4 пъти бяха оцелени гредите. След 75тата минута, последваха нови два гола, първия беше за Юве, а втория за Юнайтед. Така при резултат 3:3 в първата среща, и 3:3 във втората, отборите се подготвиха за продълженията. Темпото на мача не се отслаби никак, а напротив, отново невероятни контри атаки и за двата отбора бяха спасени от невероятните защити. По всичко личеше че мачът отива към дузпи. Треньорът на Юве пусна нова тактика, а това се оказа ключовият момент от мача. След страхотна комбинация, Патрик Вийера се оказа на удобна за центриране позиция. Изпълнението беше великолепно, и Златан Ибрахимович с доста техничен удар с глава успя да вкара топката в противоположния ъгъл, а Ван Дер Саар овисна, и нямаше нищо какво да направи, освен да види таблото, на кото пишеше 120-та минута, 4:3. След подновяването на играта, нов удар на Ибрахимович, прелятял на 3 метра в страни. Последвалото подновяване на играта изтрая едва 3 секунди, защото Улф Майер даде последния съдийски сигнал, и така Ювентус се класира за финала на най-престижния форумен турнир. Двата отбора показаха невероятна игра и качества, но късметът беше на страната на старата госпожа. Така GM победи най-великия клуб в света, и не смята да го прави пак.

Ювентус - Манчестър Юнайтед
3:3
4:3
----
7:6

Извинявам се за дългия пост но като стана дума за драматични мачове се сетих за тези 2та, все пак това е от първия тур , а от тогава сме само 2 ма човека и нз ао има предложение танаси за негов драматичен мач ад пише :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 15:25

Krissan написа:
Еми съжелявам но просто вчера не можах да огрея навсякъде явно.Ако искаш да участваш кажи отбор па турнира ще го направиме с 25 отбора и едната група ще е с 5 отбора :wink:
Еми дали ще е справедливо и даже дали това няма да се окаже коз на някой да каже тоя уж се махна а ей го на :( аз искам да играя но тва е третия турнир кой то пропускам :cry: :cry: ако межо да играя ще взема англия ако не тях то ман Ютд ако ми разрешите :cry:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 16:31

Отбор-Chelsea
Скаип-bastuna9406

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 16:43

† iMMortality † написа:
За най-драматична кфалификация бих посочил моя 1/8 или 1/4 финал със снуупи,където направихме 3 мача за да се определи победителя :) ,а бтв. снуупи АЗ съм правил такъв обрат и то срещу TroY|EsSsIiI
http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... nonbz6.jpg :P

btw. Toq turnir na fifa 07 ili na uefa cl e(sry za latineca->precaka mi se flextype-a)

:shock: Наистина някой е правил абсолютино същия обрат :shock: Браво Ники :) а относно най-драматични елиминаций аз също писах но на ЛС на пича дето каза,че ще ни изслуша за някви мнения и идей и аз му писах,че мачовете ни между нас си беха истински битки :) радвам се,че и ти го споменаваш аз писах така ако може да праснат некоя блага дума за наще мачове :) ма пича още не ми е отговорил :?

Само нещо ми се губи бройката нали бяха 32-ма?????????????????????? защо сега са 24????

ааа и Ники- на Фифа 07 ще е тоя турнир...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 18:33

Жребий?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 19:08

Романс написа:
Жребий?

утре след обяд най-вероятно :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 20:29

Чакаме още 2ма да се запишат и да нбаправим 4 групи от по 5 човека. :wink: Това най-вероятно ще стане до утре и тогава ще има и жребий :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 20:49

Аз реших с кой отбор да съм , мани ги шибаните англичани ********

Germany!!!!!!! Uber Alles !! :lol:

EDIT: Адмирации за Иморталити , че се е избрал с"по-скромен" и различен отбор от тия дет само се повтарят :!: :!: :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 21:14

Krissan написа:
Чакаме още 2ма да се запишат и да нбаправим 4 групи от по 5 човека. :wink: Това най-вероятно ще стане до утре и тогава ще има и жребий :wink:

Или аз съм зле с математиката или от 26 човека не могат да станат 4 групи по 5 отбора!

Едит да не замисляш 4 групи по 7 отбора.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 21:15

Skype- holloww
team - Itali

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 21:44

Darth Revan написа:
Krissan написа:

Или аз съм зле с математиката или от 26 човека не могат да станат 4 групи по 5 отбора!

Едит да не замисляш 4 групи по 7 отбора.

Аз съм зле с математиката :lol: :lol: :lol:

Еми значи групите ще са по големшки.Айде утре ще ги решим , па ше видим може да се класират повече отбори после :P

ае лека ,бтв Дида е по-слаб от Ники Михайлов :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 22:59

Krissan написа:

Той Ники винаги си играе с Байерн бре Пигси ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2007 23:10

еее, почна се да му се невиди... дида направо го линчувайте!!! та ако не беше той колко гола щеше да вкара юнайтед-7 ли????????????????????????????????????????????????? дадааааааа, тия след 5 минута си повярваха!
Та тука се обсъждам че все пак по-добре 3 на 2 от колкото 2 на 2 заради това че трябва да гониме победата и само победата! и то с мноооого! 8)

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com