MaRiN_007 написа:
Каква вечер какви мачове стоя си тука пред компа и не мога да повярвам кво съм направил , това никога не ми се е случвало два поредни пъти срещу различен съперник
marin-007 - martessi 5:4
Започнах добре и изпуснах няколко положения но той е с барса и тоя раналдиньо няма стига и като тръгне и удари и ме поведе с 3:0 , при което второто полувреме аз незнам какво стана нещо сякаш пак щракна и атаките ми станаха опасни направих 3:1 при което той ми тушира надеждата като направи 4:1 , същото нещо се повтрои от миналия мач , 79 мин май беше 4:2 , обаче тоя път бяха два гола в 90 мин , незнам как го направих сякаш минавах като призрак между защитниците , нямам обяснение. Марто си беше ядосан то си е за ядосване де до 80 мин 4:1 затеб и накрая падш, разбирам го , отвратително е чувството.
Поне донесох победа и преодоляхме 1/4 финалите
Тоя мач ми беше един от най-драматичните , след като до 80 мин беше 4:1 за марто обърнах за 10 мин до 5:4 .Това е на тура по 2ки
Но по доло коментираният мач е може би най -драматичния , може би да не изглежда така , но за мен беше така , тогава Гм беше сила заедно с танаси , аз бях може малко над другите и малко след тях , но турнира беше първи предния мач беше също завършил 3:3 напрежението беше огромоно залогът беше финал,макар че загубих беше невероятно.....
*Ghost Master написа:
Изключително драматичен мач. Най-добрия, който съм играл на FIFA 06.
На стадион Атюрк, прочул се с историческия финал на КЕШ, между Милан и Ливърпул, беше арена на нов невероятен сблъсък, този път между Ювентус и Манчестър Юнайтед. Старата госпожда (демек GM) оказа натиск още в началните минути, и още в 3тата минута, Ван Дер Саар беше наказан. Натискът постепенно беше заместен от опасни контра атаки на Червеното дяволче Марин, и съвсем естествено беше изравняването в 16тата минута. До края на полувремето, Трезеге се разписа още веднъж, а Рой Кийн и още някое дяволче нацелиха гредите. Втората част започна както първата. Този път обаче голове още в началото нямаше. В 56тата минута, след удър с глава, Манчестър Юнайтед се врънаха в мача. До 75тата минута се създадоха куп нови опасности, и общо 4 пъти бяха оцелени гредите. След 75тата минута, последваха нови два гола, първия беше за Юве, а втория за Юнайтед. Така при резултат 3:3 в първата среща, и 3:3 във втората, отборите се подготвиха за продълженията. Темпото на мача не се отслаби никак, а напротив, отново невероятни контри атаки и за двата отбора бяха спасени от невероятните защити. По всичко личеше че мачът отива към дузпи. Треньорът на Юве пусна нова тактика, а това се оказа ключовият момент от мача. След страхотна комбинация, Патрик Вийера се оказа на удобна за центриране позиция. Изпълнението беше великолепно, и Златан Ибрахимович с доста техничен удар с глава успя да вкара топката в противоположния ъгъл, а Ван Дер Саар овисна, и нямаше нищо какво да направи, освен да види таблото, на кото пишеше 120-та минута, 4:3. След подновяването на играта, нов удар на Ибрахимович, прелятял на 3 метра в страни. Последвалото подновяване на играта изтрая едва 3 секунди, защото Улф Майер даде последния съдийски сигнал, и така Ювентус се класира за финала на най-престижния форумен турнир. Двата отбора показаха невероятна игра и качества, но късметът беше на страната на старата госпожа. Така GM победи най-великия клуб в света, и не смята да го прави пак.
Ювентус - Манчестър Юнайтед
3:3
4:3
----
7:6
Извинявам се за дългия пост но като стана дума за драматични мачове се сетих за тези 2та, все пак това е от първия тур , а от тогава сме само 2 ма човека и нз ао има предложение танаси за негов драматичен мач ад пише