Най-лошата случка която ви се е случвала
-
Муксата
ти за профилактика а?айде стига че нафлудихме темата и ще ни скастрятThe Rockstar написа:Що бе?Разнообразието е добро нещо.Leldorin написа:аа мукиоткъде ги сменяш?ти като гледам ги въртиш като топли баници
_@_/ - Snail
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing
_@_/-~ - Snail on Drugs
The Snail is your life, Have him in your Signature !
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing
_@_/-~ - Snail on Drugs
The Snail is your life, Have him in your Signature !
-
Муксата
Ами мене ме окастриха веднъж вече.Ама добре че Админа ми даде още един шанс да се върна.Ае пийс йоLeldorin написа:ти за профилактика а?айде стига че нафлудихме темата и ще ни скастрятThe Rockstar написа:Що бе?Разнообразието е добро нещо.Leldorin написа:аа мукиоткъде ги сменяш?ти като гледам ги въртиш като топли баници
- като тревата
-
crazysasho
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Еми... То доста лоши случки имам де, ама едва ли тръгна да разправям за тях, щото определено не са готини де, ама са що годе отдавна...
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
-
Мr.Anderson
-
AnHiMiLaToR
-
Муксата
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Ужас ... помогнете на детето ! Няма сървъри за Source.. е тва е най-гадната случка , наистина... Дръж се мъжки , все някога ще намериш....The Rockstar написа:На мен сега най-лошите случки които продължават да ми се случват са:Не си намирам сървъри на CS:Source,Нямам PC,кат ов Пентагона,нямам Radeon 9550
-
Муксата
Държа се жескииииииииии.VlaD написа:Ужас ... помогнете на детето ! Няма сървъри за Source.. е тва е най-гадната случка , наистина... Дръж се мъжки , все някога ще намериш....The Rockstar написа:На мен сега най-лошите случки които продължават да ми се случват са:Не си намирам сървъри на CS:Source,Нямам PC,кат ов Пентагона,нямам Radeon 9550
- Името вече е заето
И сома завива starfucker™ в станиол...starfucker™ написа:Наи лошата ми е като бех на 8 години за риба и фанах некав хипер голем сом които не можех да издърпам и ме повлече у язовира и аз както не можех да плувам едвам ме спасиха
Demonic написа:Познавам много хакери и всички са с очилаМного им се кефя. И сега някой да не вика,че съм гей
![]()
Абе боли си като те шият, иначе във въпросния момент поне аз нищо не чувствах само дето не можех да дишам.Leldorin написа:много ли боли като си сцепиш черепа?аз никога не съм го правилamerie написа:Познавам един фен дето все е потрошен. Кога ръка, кога крак, кога глава... тъкмо отиваше да сваля гипса на лявата лапичка, падна на едни релси (на същите дето си счупи един път главата) и си счупи дясната... често съм го виждала с две счупени ръце... абе все се троши момчето и вече не му прави впечатление.
А мойта най- гадна... паднах от една катерушка и си сцепих челото... беше брутално...сякаш целия свят спря... от страни всички тичат и чикат само дето аз не чувах нищо и ми беше размазано... ужасно беше...
Живота е болка от която мога да те лиша...
- Manchester United
- Обратна връзка:
-
Wild_Beast
-
Wild_Beast
Веднъж си разпорих лявата ръка, на трицепса, почти до лакътя. Учудващо не болеше много, но шиенето...адска болка беше. Трябваше да ме шият бързо и за това без упойка... После исках да му набия иглата в дупарата на тоя лекар... Поне мога да си използвам ръката де... Имам само малко мъртва кожа, нищо друго. Само тва шиене ми напомня, че съм имал нещо.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...