Автор |
Съобщение |
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 23:39
аа муки откъде ги сменяш?ти като гледам ги въртиш като топли баници
___________________________________ _@_/ - Snail
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing
_@_/-~ - Snail on Drugs
The Snail is your life, Have him in your Signature !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 23:54
Leldorin написа: аа муки откъде ги сменяш?ти като гледам ги въртиш като топли баници
Що бе?Разнообразието е добро нещо.
|
|
|
|
|
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 00:21
The Rockstar написа: Leldorin написа: аа муки откъде ги сменяш?ти като гледам ги въртиш като топли баници Що бе?Разнообразието е добро нещо.
ти за профилактика а?айде стига че нафлудихме темата и ще ни скастрят
___________________________________ _@_/ - Snail
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing
_@_/-~ - Snail on Drugs
The Snail is your life, Have him in your Signature !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 00:22
Leldorin написа: The Rockstar написа: Leldorin написа: аа муки откъде ги сменяш?ти като гледам ги въртиш като топли баници Що бе?Разнообразието е добро нещо. ти за профилактика а?айде стига че нафлудихме темата и ще ни скастрят
Ами мене ме окастриха веднъж вече.Ама добре че Админа ми даде още един шанс да се върна.Ае пийс йо
|
|
|
|
|
като тревата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 14:35
Погледнах се в огледалото.
___________________________________ Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 15:26
Най-лошата случа ! Еми . . . един път в един натъпкан рейс един дедо се изпърде и егата смръднята се разнесе ! Лелеееееееее
crazysasho
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 16:31
Еми... То доста лоши случки имам де, ама едва ли тръгна да разправям за тях, щото определено не са готини де, ама са що годе отдавна...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 22:26
Абе вие сте ебати бангиосите На мен всички трвми сами от колело и скейт
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
AnHiMiLaToR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 22:34
Ми преди 2 години мисля бързах с едно балканче и педала му се чупи аз се завъртях и бум на земята и резултата бе чупена ключица,а днес не си спомням на коя ръка беше
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 22:47
На мен сега най-лошите случки които продължават да ми се случват са:Не си намирам сървъри на CS:Source,Нямам PC,кат ов Пентагона,нямам Radeon 9550
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2005 11:14
The Rockstar написа: На мен сега най-лошите случки които продължават да ми се случват са:Не си намирам сървъри на CS:Source,Нямам PC,кат ов Пентагона,нямам Radeon 9550
Ужас ... помогнете на детето ! Няма сървъри за Source.. е тва е най-гадната случка , наистина... Дръж се мъжки , все някога ще намериш....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2005 15:08
VlaD написа: The Rockstar написа: На мен сега най-лошите случки които продължават да ми се случват са:Не си намирам сървъри на CS:Source,Нямам PC,кат ов Пентагона,нямам Radeon 9550 Ужас ... помогнете на детето ! Няма сървъри за Source.. е тва е най-гадната случка , наистина... Дръж се мъжки , все някога ще намериш....
Държа се жескииииииииии.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2005 23:25
Наи лошата ми е като бех на 8 години за риба и фанах некав хипер голем сом които не можех да издърпам и ме повлече у язовира и аз както не можех да плувам едвам ме спасиха
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2005 13:42
starfucker™ написа: Наи лошата ми е като бех на 8 години за риба и фанах некав хипер голем сом които не можех да издърпам и ме повлече у язовира и аз както не можех да плувам едвам ме спасиха
И сома завива starfucker™ в станиол...
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2005 14:02
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
amerie
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2005 12:19
Leldorin написа: amerie написа: Познавам един фен дето все е потрошен. Кога ръка, кога крак, кога глава... тъкмо отиваше да сваля гипса на лявата лапичка, падна на едни релси (на същите дето си счупи един път главата) и си счупи дясната... често съм го виждала с две счупени ръце... абе все се троши момчето и вече не му прави впечатление. А мойта най- гадна... паднах от една катерушка и си сцепих челото... беше брутално...сякаш целия свят спря... от страни всички тичат и чикат само дето аз не чувах нищо и ми беше размазано... ужасно беше... много ли боли като си сцепиш черепа?аз никога не съм го правил
Абе боли си като те шият, иначе във въпросния момент поне аз нищо не чувствах само дето не можех да дишам.
___________________________________ Живота е болка от която мога да те лиша...
|
|
|
|
|
Manchester United
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2005 23:00
а ве хора не само болката може да бъде от физическо може и душевно например в момента сам така за едно момиче което си стана гадже с най-добриат ми приятел демек че го мислех за най-добър тва му е 3 гадже и нарочно го направи за да се направи на важен
___________________________________ 619
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2005 10:03
ammor 6to se kazva ognqn nai lo6ata slu4ka? No ina4e temataa si q biva
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2005 10:05
starfucker purvo se nau4i da pi6e6 i togava
na men nai lo6ata slu4ka mi e kogato iskax da ritam na kozirkatana fxoda mi padnax i si srqzax kraka
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2005 13:49
Веднъж си разпорих лявата ръка, на трицепса, почти до лакътя. Учудващо не болеше много, но шиенето...адска болка беше. Трябваше да ме шият бързо и за това без упойка... После исках да му набия иглата в дупарата на тоя лекар... Поне мога да си използвам ръката де... Имам само малко мъртва кожа, нищо друго. Само тва шиене ми напомня, че съм имал нещо.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|