The Witcher 3

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Charcharo
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Обратна връзка:

Re: The Witcher 3

Мнение от Charcharo »

Именно...

Ебаси за пръв път имам чак такива конфликтни мисли за една игра...
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

Да намерих я.

И не... там е проблема :)
Имаш много високо ниво на писане... и редом до него такива нелогични неща или missed opportunities :(

От една страна все още е втората най-добра игра, която някога съм играл. От друга... ме и ядосва :P
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

Не е точно миникуест... реално е един от най-важните в играта и се афектира от поне 3 други (големи такива).

Аз не казвам, че Дийкстра няма право. Има (макар, че може да се спори тука за някои подробности) ... просто планът му за действие е out of character.
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

А аз за n-ти път искам да попитам нещо. Къде по дяволите е Йорвет??? :(
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

"Жив е"

- CDPR

*Blood and Whine
Дано.
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

Уууу те това е новина! Мерси, братле! :clap:
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

http://asidcast.com/2015/07/07/iorveth- ... witcher-3/

HoS e як. Картите са яки и вече играем с приятели :)
Повече от 10 часа е. Още го играя.
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

И съгласен и не...

https://www.youtube.com/watch?v=3fmCiasdEDY

Това с Djiikstra ми е проблем... 5 или 6 май по големина де. HoS няма чак такива проблеми засега :)
Аватар
papabear

Мнение от papabear »

Have no fear, papabear is here
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

нелегален написа:3. този момент и аз не го намерих, но доколкото разбрах е в кенефите на Новиград
Вампира го намерих преди време, но куеста е много тъп и кратък. Колкото да чуеш fuck off репликата. :)
нелегален написа:търговците постоянно нямат пари и се чудиш какво да правиш с претоварения си инвентар.
Един съвет. Като изиграеш играта, не пипай питанките в морето. После като пуснеш експанжъна и отидеш при енчант търговците при мелницата, те имат доста кинти, а и ще ти се наложи да даваш. Чак тогава почни да събираш луута от морето в Скелиге и да го продаваш на тях. Така хем че имаш кинти, хем ще има на кой да ги даваш. Още повече, че тези търговци са универсални и при тях има ВСИЧКИ опции.
нелегален написа:Това да "вадиш" и "слагаш" скилове чупи имерсията много яко. Адски нереалистично и непрактично е. Значи Гералт е научил някакъв скил, но за една битка"избира" да не го е научил, така ли? :D Много несериозно.
Е аре са, дребни кахъри. Плюс това колко са скиловете, които можеш да научиш, но да не ги слагаш в дървото? При 40лвл и максимално използване на точките имах само 2 несложени скила. Изключвам онези жълтите, които са безсмислени.
Spoiler for :
А това с Дийкстра можеше да го направят по следния начин. След като убиете Радовид, Дийкстра да ти сложи невъзможен к** капан, от който ти супер трудно да оцелееш и после да тръгнеш по дирите му. Я с witcher senses, я с нещо друго. Но да е завъртяно и предизвикателно. Щото битката беше наистина неадекватна:
Гералт (майстор на меча) и Blue stripes (еквивалент на преторианска гвардия) срещу 5 коча и нерез със топор.
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

Запази жълъда и тръгни надолу по планината. Ще те срещнат селяни. Дай им жълъда.

Trust me :)
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

нелегален написа:1) Какво стана със златото на Лютичето?? Така и не разбрах нито къде е, нито откъде изобщо се очаква да разбереш къде е.

2) Някой успявал ли е при наддаване за договор за чудовище да надмине 1/3 от слайдера? На мен ми се случваше понякога дори и за най-малкото наддаване (примерно 20 жълтици повече) annoyance level-а на договорника да скача наполовина. Най-много съм вдигал слайдера до 1/3-та примерно и тва е...

И бтв, понеже по-рано се тюхкахте, че всичко освен мастъркрафтите е безсмислено, луутнах едни много яки alder folk boots, с 19% igni sign intensity и 2 сокета. Това си бие мастъркрафт грифин ботушите отвсякъде. :D
1) Бе на кое викате Лютиче?? Dandelion?
2) Ма вие верно ли се пазарите за жълти стотинки? За разни 200-300 лева на договор, дето от луута и продаването на боклуци ще изкараш n-брой повече. Сега ако ми кажете, че играете на гуент, за да изкарвате пари... :D

А за луута - Alder Folk Boots, Nilf Gauntlets, Nilf Guardsman Armor - това бяха що-годе единствените читави несетови дрехи с добри характеристики за левела си.
Но не ги прави автоматично по-добрите. Примерно ако имаш пълен Грифин сет и сложиш жълт скил за Griffin school techniques (добре де, не всички жълти са безсмислени), това ти дава 20% Sign intensity за ВСИЧКО плюс 20% Endurance regeneration.
EDIT: Отделно, че Грифин сета ти дава сумарно +100% Sign Intensity без глифовете и руните. Практически това е най-добрия сет за Sign билдъп. А като насвиниш и мутагени, става пуцай куме.
По мои наблюдения най-ефикасните сетове в играта са:
School сетовете
Flaming Rose
Ofieri
Viper school
Като последните 3 са от експанжъна и Vipera кърти във всяко едно отношение.
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

Може и друго да се направи. Ако се сложи Synergy скила от алхимията, който увеличава силата на мутагените с 50% и всичко останало в дървото да са само сини скилове (с greater blue mutagens естествено). Но трябва да имаш излишни 25 точки, за да отключиш Synergy. И не трябва да слагаш други зелени скилове в дървото, за да вържеш сините мутагени със сини скилове, съответно така да надуеш Sign Intensity. На теория това трябва да е ultimate sign build up. Но трябват много точки... Сега не мога да го пробвам, понеже изтрих Вещера и по-нататък ще го инсталирам пак :D
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

За всички мутагени! Затова е полезно да правиш разни билдъпи 50% алхимия/50% комбат или знаци. Така си ползваш и алхимическите скилове, за които си изхарчил 20 точки.
Оффтопик: аз досега все още нямам 4 Greater red Mutagens :( С новия пач 1.10 вече не може да се лъже играта с фармене от определени чудовища, които пускат червени мутагени. Тоест разни гадини не се съживяват. Което от друга страна е добре, защото не се чупи играта по този начин. Както и не се възстановяват парите на търговците, ако медитираш 5-6 дена. Този недостатък присъстваше в Скайрим и играта лесно се експлоатираше. А тук си мисля, че това време е вързано с реалното, да речем 20-30 мин?
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

После ще ви покажа яки билдове :)

Dandelion = Лютиче :P Scrub :P :)
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

На мен много трудно ми изпадат червени мутагени :( А със сини и зелени съм фрашкан и се чудя кво да ги правя. Да си ги бия у главата. :cry:
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

Никога не съм се пазарил. Не знам.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Дойдоха ми гуент картите към експанжънах и честно казано за броя карти и опкавката на всичко смятам, че цената си заслужава, който е виждал цените на професионални игри по фестове или магазините за такива знае за какви суми говорим дори за малки игри (40-50 лв минимум). Много респект за CDPR.
:rockon:
Аватар
Charcharo
Metro Last Light
Обратна връзка:

Мнение от Charcharo »

HoS мачка главната кампания. Ама яко. Даже и аз не мога много да се опрлаквам от нея.

Иначе и тази сцена не е съвсем добре прав си. Цялото Йен-Цири e зле...
Аватар
Corvo

Мнение от Corvo »

нелегален написа:И... защо ме излъгахте, че са фрашкани с пари? :D :D
Е не са ли? :D Като им дадеш тия 30 бона, ходиш да продаваш боклуците от луута при тях и ще си ги върнеш за нула време. Плюс това те са пълни с руни и глифове, а аз често си купувам или крафтя и все им пълня гушката, мама им... :D
Новите глифове са мега тъпи, наистина. НО с енчантите можеш да правиш страшни хитринки с правилния билдъп. Иначе аз на един от сейвовете сложих следните енчанти. За броня онзи енчант, дето връща част от демиджа. На практика си е нещо като Quen. За Silver Sword слагам енчанта, дето ъпгрейдването при ковачниците важи перманентно. (Ъпгрейда важи и са Steel sword, нищо че енчанта е сложен на Silver). А на Steel Sword слагам енчанта, който увеличава радиуса на Whirl и Rend (но трябва да сте комбат). С него като развъртиш железото в някой дезертьорски/бандитски лагер, става масакре! :D
Публикувай отговор