Автор |
Съобщение |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 23:16
Именно...
Ебаси за пръв път имам чак такива конфликтни мисли за една игра...
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 02 Ное 2015 08:30
Да намерих я. И не... там е проблема  Имаш много високо ниво на писане... и редом до него такива нелогични неща или missed opportunities  От една страна все още е втората най-добра игра, която някога съм играл. От друга... ме и ядосва 
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 02 Ное 2015 16:11
Не е точно миникуест... реално е един от най-важните в играта и се афектира от поне 3 други (големи такива).
Аз не казвам, че Дийкстра няма право. Има (макар, че може да се спори тука за някои подробности) ... просто планът му за действие е out of character.
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 02 Ное 2015 21:06
А аз за n-ти път искам да попитам нещо. Къде по дяволите е Йорвет??? 
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 02 Ное 2015 21:24
"Жив е"
- CDPR
*Blood and Whine Дано.
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 03 Ное 2015 13:22
Уууу те това е новина! Мерси, братле! 
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 16:22
И съгласен и не... https://www.youtube.com/watch?v=3fmCiasdEDYТова с Djiikstra ми е проблем... 5 или 6 май по големина де. HoS няма чак такива проблеми засега 
|
|
|
|
 |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 17:49
___________________________________ Have no fear, papabear is here
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 17:50
нелегален написа: 3. този момент и аз не го намерих, но доколкото разбрах е в кенефите на Новиград Вампира го намерих преди време, но куеста е много тъп и кратък. Колкото да чуеш fuck off репликата.  нелегален написа: търговците постоянно нямат пари и се чудиш какво да правиш с претоварения си инвентар. Един съвет. Като изиграеш играта, не пипай питанките в морето. После като пуснеш експанжъна и отидеш при енчант търговците при мелницата, те имат доста кинти, а и ще ти се наложи да даваш. Чак тогава почни да събираш луута от морето в Скелиге и да го продаваш на тях. Така хем че имаш кинти, хем ще има на кой да ги даваш. Още повече, че тези търговци са универсални и при тях има ВСИЧКИ опции. нелегален написа: Това да "вадиш" и "слагаш" скилове чупи имерсията много яко. Адски нереалистично и непрактично е. Значи Гералт е научил някакъв скил, но за една битка"избира" да не го е научил, така ли?  Много несериозно. Е аре са, дребни кахъри. Плюс това колко са скиловете, които можеш да научиш, но да не ги слагаш в дървото? При 40лвл и максимално използване на точките имах само 2 несложени скила. Изключвам онези жълтите, които са безсмислени.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 18:20
Запази жълъда и тръгни надолу по планината. Ще те срещнат селяни. Дай им жълъда. Trust me 
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 19:45
нелегален написа: 1) Какво стана със златото на Лютичето?? Така и не разбрах нито къде е, нито откъде изобщо се очаква да разбереш къде е. 2) Някой успявал ли е при наддаване за договор за чудовище да надмине 1/3 от слайдера? На мен ми се случваше понякога дори и за най-малкото наддаване (примерно 20 жълтици повече) annoyance level-а на договорника да скача наполовина. Най-много съм вдигал слайдера до 1/3-та примерно и тва е... И бтв, понеже по-рано се тюхкахте, че всичко освен мастъркрафтите е безсмислено, луутнах едни много яки alder folk boots, с 19% igni sign intensity и 2 сокета. Това си бие мастъркрафт грифин ботушите отвсякъде.  1) Бе на кое викате Лютиче?? Dandelion? 2) Ма вие верно ли се пазарите за жълти стотинки? За разни 200-300 лева на договор, дето от луута и продаването на боклуци ще изкараш n-брой повече. Сега ако ми кажете, че играете на гуент, за да изкарвате пари... А за луута - Alder Folk Boots, Nilf Gauntlets, Nilf Guardsman Armor - това бяха що-годе единствените читави несетови дрехи с добри характеристики за левела си. Но не ги прави автоматично по-добрите. Примерно ако имаш пълен Грифин сет и сложиш жълт скил за Griffin school techniques (добре де, не всички жълти са безсмислени), това ти дава 20% Sign intensity за ВСИЧКО плюс 20% Endurance regeneration. EDIT: Отделно, че Грифин сета ти дава сумарно +100% Sign Intensity без глифовете и руните. Практически това е най-добрия сет за Sign билдъп. А като насвиниш и мутагени, става пуцай куме. По мои наблюдения най-ефикасните сетове в играта са: School сетовете Flaming Rose Ofieri Viper school Като последните 3 са от експанжъна и Vipera кърти във всяко едно отношение.
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 20:15
Може и друго да се направи. Ако се сложи Synergy скила от алхимията, който увеличава силата на мутагените с 50% и всичко останало в дървото да са само сини скилове (с greater blue mutagens естествено). Но трябва да имаш излишни 25 точки, за да отключиш Synergy. И не трябва да слагаш други зелени скилове в дървото, за да вържеш сините мутагени със сини скилове, съответно така да надуеш Sign Intensity. На теория това трябва да е ultimate sign build up. Но трябват много точки... Сега не мога да го пробвам, понеже изтрих Вещера и по-нататък ще го инсталирам пак 
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 20:57
За всички мутагени! Затова е полезно да правиш разни билдъпи 50% алхимия/50% комбат или знаци. Така си ползваш и алхимическите скилове, за които си изхарчил 20 точки. Оффтопик: аз досега все още нямам 4 Greater red Mutagens  С новия пач 1.10 вече не може да се лъже играта с фармене от определени чудовища, които пускат червени мутагени. Тоест разни гадини не се съживяват. Което от друга страна е добре, защото не се чупи играта по този начин. Както и не се възстановяват парите на търговците, ако медитираш 5-6 дена. Този недостатък присъстваше в Скайрим и играта лесно се експлоатираше. А тук си мисля, че това време е вързано с реалното, да речем 20-30 мин?
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 21:38
После ще ви покажа яки билдове  Dandelion = Лютиче  Scrub 
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 22:15
На мен много трудно ми изпадат червени мутагени  А със сини и зелени съм фрашкан и се чудя кво да ги правя. Да си ги бия у главата. 
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 04 Ное 2015 23:12
Никога не съм се пазарил. Не знам.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 05 Ное 2015 00:02
Дойдоха ми гуент картите към експанжънах и честно казано за броя карти и опкавката на всичко смятам, че цената си заслужава, който е виждал цените на професионални игри по фестове или магазините за такива знае за какви суми говорим дори за малки игри (40-50 лв минимум). Много респект за CDPR. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 05 Ное 2015 07:41
HoS мачка главната кампания. Ама яко. Даже и аз не мога много да се опрлаквам от нея.
Иначе и тази сцена не е съвсем добре прав си. Цялото Йен-Цири e зле...
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 05 Ное 2015 11:35
нелегален написа: И... защо ме излъгахте, че са фрашкани с пари?  Е не са ли?  Като им дадеш тия 30 бона, ходиш да продаваш боклуците от луута при тях и ще си ги върнеш за нула време. Плюс това те са пълни с руни и глифове, а аз често си купувам или крафтя и все им пълня гушката, мама им... Новите глифове са мега тъпи, наистина. НО с енчантите можеш да правиш страшни хитринки с правилния билдъп. Иначе аз на един от сейвовете сложих следните енчанти. За броня онзи енчант, дето връща част от демиджа. На практика си е нещо като Quen. За Silver Sword слагам енчанта, дето ъпгрейдването при ковачниците важи перманентно. (Ъпгрейда важи и са Steel sword, нищо че енчанта е сложен на Silver). А на Steel Sword слагам енчанта, който увеличава радиуса на Whirl и Rend (но трябва да сте комбат). С него като развъртиш железото в някой дезертьорски/бандитски лагер, става масакре! 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|