Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 01 Ное 2015 23:16

Именно...

Ебаси за пръв път имам чак такива конфликтни мисли за една игра...

Профил Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 02 Ное 2015 08:30

Да намерих я.

И не... там е проблема :)
Имаш много високо ниво на писане... и редом до него такива нелогични неща или missed opportunities :(

От една страна все още е втората най-добра игра, която някога съм играл. От друга... ме и ядосва :P

Профил Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 02 Ное 2015 16:11

Не е точно миникуест... реално е един от най-важните в играта и се афектира от поне 3 други (големи такива).

Аз не казвам, че Дийкстра няма право. Има (макар, че може да се спори тука за някои подробности) ... просто планът му за действие е out of character.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2015 21:06

А аз за n-ти път искам да попитам нещо. Къде по дяволите е Йорвет??? :(

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 02 Ное 2015 21:24

"Жив е"

- CDPR

*Blood and Whine
Дано.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2015 13:22

Уууу те това е новина! Мерси, братле! :clap:

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 03 Ное 2015 21:25

http://asidcast.com/2015/07/07/iorveth- ... witcher-3/

HoS e як. Картите са яки и вече играем с приятели :)
Повече от 10 часа е. Още го играя.

Профил Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 04 Ное 2015 16:22

И съгласен и не...

https://www.youtube.com/watch?v=3fmCiasdEDY

Това с Djiikstra ми е проблем... 5 или 6 май по големина де. HoS няма чак такива проблеми засега :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2015 17:49

Не Ередин, а Imlerith: http://forums.cdprojektred.com/threads/ ... erith-drop

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2015 17:50

нелегален написа:
3. този момент и аз не го намерих, но доколкото разбрах е в кенефите на Новиград

Вампира го намерих преди време, но куеста е много тъп и кратък. Колкото да чуеш fuck off репликата. :)

нелегален написа:
търговците постоянно нямат пари и се чудиш какво да правиш с претоварения си инвентар.

Един съвет. Като изиграеш играта, не пипай питанките в морето. После като пуснеш експанжъна и отидеш при енчант търговците при мелницата, те имат доста кинти, а и ще ти се наложи да даваш. Чак тогава почни да събираш луута от морето в Скелиге и да го продаваш на тях. Така хем че имаш кинти, хем ще има на кой да ги даваш. Още повече, че тези търговци са универсални и при тях има ВСИЧКИ опции.
нелегален написа:
Това да "вадиш" и "слагаш" скилове чупи имерсията много яко. Адски нереалистично и непрактично е. Значи Гералт е научил някакъв скил, но за една битка"избира" да не го е научил, така ли? :D Много несериозно.

Е аре са, дребни кахъри. Плюс това колко са скиловете, които можеш да научиш, но да не ги слагаш в дървото? При 40лвл и максимално използване на точките имах само 2 несложени скила. Изключвам онези жълтите, които са безсмислени.

Spoiler for :
А това с Дийкстра можеше да го направят по следния начин. След като убиете Радовид, Дийкстра да ти сложи невъзможен к** капан, от който ти супер трудно да оцелееш и после да тръгнеш по дирите му. Я с witcher senses, я с нещо друго. Но да е завъртяно и предизвикателно. Щото битката беше наистина неадекватна:
Гералт (майстор на меча) и Blue stripes (еквивалент на преторианска гвардия) срещу 5 коча и нерез със топор.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 04 Ное 2015 18:20

Запази жълъда и тръгни надолу по планината. Ще те срещнат селяни. Дай им жълъда.

Trust me :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2015 19:45

нелегален написа:
1) Какво стана със златото на Лютичето?? Така и не разбрах нито къде е, нито откъде изобщо се очаква да разбереш къде е.

2) Някой успявал ли е при наддаване за договор за чудовище да надмине 1/3 от слайдера? На мен ми се случваше понякога дори и за най-малкото наддаване (примерно 20 жълтици повече) annoyance level-а на договорника да скача наполовина. Най-много съм вдигал слайдера до 1/3-та примерно и тва е...

И бтв, понеже по-рано се тюхкахте, че всичко освен мастъркрафтите е безсмислено, луутнах едни много яки alder folk boots, с 19% igni sign intensity и 2 сокета. Това си бие мастъркрафт грифин ботушите отвсякъде. :D

1) Бе на кое викате Лютиче?? Dandelion?
2) Ма вие верно ли се пазарите за жълти стотинки? За разни 200-300 лева на договор, дето от луута и продаването на боклуци ще изкараш n-брой повече. Сега ако ми кажете, че играете на гуент, за да изкарвате пари... :D

А за луута - Alder Folk Boots, Nilf Gauntlets, Nilf Guardsman Armor - това бяха що-годе единствените читави несетови дрехи с добри характеристики за левела си.
Но не ги прави автоматично по-добрите. Примерно ако имаш пълен Грифин сет и сложиш жълт скил за Griffin school techniques (добре де, не всички жълти са безсмислени), това ти дава 20% Sign intensity за ВСИЧКО плюс 20% Endurance regeneration.
EDIT: Отделно, че Грифин сета ти дава сумарно +100% Sign Intensity без глифовете и руните. Практически това е най-добрия сет за Sign билдъп. А като насвиниш и мутагени, става пуцай куме.
По мои наблюдения най-ефикасните сетове в играта са:
School сетовете
Flaming Rose
Ofieri
Viper school
Като последните 3 са от експанжъна и Vipera кърти във всяко едно отношение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2015 20:15

Може и друго да се направи. Ако се сложи Synergy скила от алхимията, който увеличава силата на мутагените с 50% и всичко останало в дървото да са само сини скилове (с greater blue mutagens естествено). Но трябва да имаш излишни 25 точки, за да отключиш Synergy. И не трябва да слагаш други зелени скилове в дървото, за да вържеш сините мутагени със сини скилове, съответно така да надуеш Sign Intensity. На теория това трябва да е ultimate sign build up. Но трябват много точки... Сега не мога да го пробвам, понеже изтрих Вещера и по-нататък ще го инсталирам пак :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2015 20:57

За всички мутагени! Затова е полезно да правиш разни билдъпи 50% алхимия/50% комбат или знаци. Така си ползваш и алхимическите скилове, за които си изхарчил 20 точки.
Оффтопик: аз досега все още нямам 4 Greater red Mutagens :( С новия пач 1.10 вече не може да се лъже играта с фармене от определени чудовища, които пускат червени мутагени. Тоест разни гадини не се съживяват. Което от друга страна е добре, защото не се чупи играта по този начин. Както и не се възстановяват парите на търговците, ако медитираш 5-6 дена. Този недостатък присъстваше в Скайрим и играта лесно се експлоатираше. А тук си мисля, че това време е вързано с реалното, да речем 20-30 мин?

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 04 Ное 2015 21:38

После ще ви покажа яки билдове :)

Dandelion = Лютиче :P Scrub :P :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2015 22:15

На мен много трудно ми изпадат червени мутагени :( А със сини и зелени съм фрашкан и се чудя кво да ги правя. Да си ги бия у главата. :cry:

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 04 Ное 2015 23:12

Никога не съм се пазарил. Не знам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2015 00:02

Дойдоха ми гуент картите към експанжънах и честно казано за броя карти и опкавката на всичко смятам, че цената си заслужава, който е виждал цените на професионални игри по фестове или магазините за такива знае за какви суми говорим дори за малки игри (40-50 лв минимум). Много респект за CDPR.
:rockon:

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 05 Ное 2015 07:41

HoS мачка главната кампания. Ама яко. Даже и аз не мога много да се опрлаквам от нея.

Иначе и тази сцена не е съвсем добре прав си. Цялото Йен-Цири e зле...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2015 11:35

нелегален написа:
И... защо ме излъгахте, че са фрашкани с пари? :D :D

Е не са ли? :D Като им дадеш тия 30 бона, ходиш да продаваш боклуците от луута при тях и ще си ги върнеш за нула време. Плюс това те са пълни с руни и глифове, а аз често си купувам или крафтя и все им пълня гушката, мама им... :D
Новите глифове са мега тъпи, наистина. НО с енчантите можеш да правиш страшни хитринки с правилния билдъп. Иначе аз на един от сейвовете сложих следните енчанти. За броня онзи енчант, дето връща част от демиджа. На практика си е нещо като Quen. За Silver Sword слагам енчанта, дето ъпгрейдването при ковачниците важи перманентно. (Ъпгрейда важи и са Steel sword, нищо че енчанта е сложен на Silver). А на Steel Sword слагам енчанта, който увеличава радиуса на Whirl и Rend (но трябва да сте комбат). С него като развъртиш железото в някой дезертьорски/бандитски лагер, става масакре! :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost