Kirilicata2012 написа:Хах ще драсна нещо, но утре, че сега нямам време, пък и нали трябва да проверя източниците си, че вие никога няма да сте доволни. И стига си говорил за аргументи, имайки предвид, че досега с нищо не сте успяли да защите играта си, а само дрънкате неща от сорта на "твоето мнение не ме интересува" и "ти си фен на конкурентна игра съответно мразиш от завист". Жалки сте. И пак ви казвам не се опитвам да ви разубедя. Купете си играта, платете си месечната такса и след някой друг месец пак ще си говорим.
Никой не ти е казал такова нещо.
Аргументи бол - ревюта, видеота, лийкове, каквото ти душа иска. Хейтърите са тези, които не предлагат никаква аргументация - постовете на оня дебил, Диджея, могат да бъдат резюмирани като "This game sucks and you suck for liking it!" (Това, че не е играл играта няма значение - за да тролиш не е необходима компетентност.)
Ако имаш мнение, ела и го кажи. Само че цивилизовано и подкрепено с доказателства. Държането тип "оперна примадона" дразни неимоверно.
Никой тук не претендира, че TOR е the game to end all games. Ще има ли слабости? Разбира се. Ще има ли недомислици? Разбира се. Може ли въпреки това да е велика игра? Да. Ке поживеем - увидим.
Очаквам поста ти с нетърпение. Имам познати в бетата и никой от тях не ми е споменавал за такъв катастрофален геймбрейкър. Ако проблемът е наистина сериозен, ще го дискутираме и ще пуснем петиция в Suggestion Box-а.
moroel написа:Относно графиката,естествено доста може да се спори и говори.За мен лично,въпроса е как изглежда играта естетически и мисля,че в това отношение тор-а е много добре,даже перфектно.
Относно графиката, трябва да уточним нещо.
TOR има по-добър графичен енджин, но въпреки това изглежда по-зле.
Звучи парадоксално, но е истина. Причината за това е проста - художниците. Hero Engine-ът е много по-добър и TOR е много по-детайлна, но художниците на BioWare и Mythic са толкова лоши, че играта изглежда по-зле от GW2. Грозно нарисуван обект, както и да го ренднеш, все ще е грозен.
moroel написа:А това че Guild Wars е популярно най-вече сред 15-20-годишните, които нямат възможност да плащат месечни такси е сори,но доста тъпо изказване.Доста популярно мнение е че фрии то плей ммо-та са пълни с деца които не могат да си плащат,но простия факт е че играта с наи-много деца е уоу!
Простият факт е, че деца има навсякъде.
Всъщност "деца" е неправилна формулировка. Аз съм играл с 15-годишни съотборници в Lineage които са действали по-зряло от 30-годишни такива. Може би е по-правилно да кажем, че
инфантили има навсякъде.
moroel написа:И да,може да има прости гу2 фенове,но всекидневното ми ровене в официалните форуми на тор-а ме е убедило,че 90% от регистрианите там са тотални ретарди.
90% от населението на всеки форум са бавноразвиващи се слепи червеи, но проблемът с GW2-фенбойчетата е по-сериозен. Не помниш ли какво се случи преди седмица?
moroel написа:Кирилица,аз съм фен и на тор-а и на гу2 и си градя мнението за тях само по 2 начина.Единия е като гледам филмчета(било то изтекли от бета или снимани на гейм изложения),другия е като чета мнения(позитивни и негативни) на хора по форумите,които са имали възможност да пробват бета или демо на играта.Засега от това от което съм видял и двете игри се очертава да са уникално добри.
It's the voice of reason! BLAST IT!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!