Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 24 Авг 2011 11:26
Kirilicata2012 написа: а само дрънкате неща от сорта на "твоето мнение не ме интересува" и "ти си фен на конкурентна игра съответно мразиш от завист". Ама защо сега се фръцваш и бягаш като ощипана мома? "Само дрънкате неща от сорта" е смешно, при положение, че ако погледнеш постовете, ще видиш, че никой не ти е казал подобни работи . Напротив, каним те да си кажеш мнението. Защото аз примерно виждам как говориш "играта е тъпа, не съм я играл, не я следя, но знам всичко за нея". По-добре да се аргументираш най-накрая и да обсъждаме конкретно, а не само трол постове. Най-добрите неща, които съм чул и чел за TOR са именно критики от бета тестърите, защото те дават най-добра представа за плюсовете и минусите. Така че, пиши смело. Стига да не копираш ревюта на хора като от bittech, където обясняват как само с аутоатака се играе Или изцепки как графиката не е Crysis 2
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2011 12:30
Kirilicata2012 написа: Хах ще драсна нещо, но утре, че сега нямам време, пък и нали трябва да проверя източниците си, че вие никога няма да сте доволни. И стига си говорил за аргументи, имайки предвид, че досега с нищо не сте успяли да защите играта си, а само дрънкате неща от сорта на "твоето мнение не ме интересува" и "ти си фен на конкурентна игра съответно мразиш от завист". Жалки сте. И пак ви казвам не се опитвам да ви разубедя. Купете си играта, платете си месечната такса и след някой друг месец пак ще си говорим. Никой не ти е казал такова нещо. Аргументи бол - ревюта, видеота, лийкове, каквото ти душа иска. Хейтърите са тези, които не предлагат никаква аргументация - постовете на оня дебил, Диджея, могат да бъдат резюмирани като "This game sucks and you suck for liking it!" (Това, че не е играл играта няма значение - за да тролиш не е необходима компетентност.) Ако имаш мнение, ела и го кажи. Само че цивилизовано и подкрепено с доказателства. Държането тип "оперна примадона" дразни неимоверно. Никой тук не претендира, че TOR е the game to end all games. Ще има ли слабости? Разбира се. Ще има ли недомислици? Разбира се. Може ли въпреки това да е велика игра? Да. Ке поживеем - увидим. Очаквам поста ти с нетърпение. Имам познати в бетата и никой от тях не ми е споменавал за такъв катастрофален геймбрейкър. Ако проблемът е наистина сериозен, ще го дискутираме и ще пуснем петиция в Suggestion Box-а. moroel написа: Относно графиката,естествено доста може да се спори и говори.За мен лично,въпроса е как изглежда играта естетически и мисля,че в това отношение тор-а е много добре,даже перфектно. Относно графиката, трябва да уточним нещо. TOR има по-добър графичен енджин, но въпреки това изглежда по-зле. Звучи парадоксално, но е истина. Причината за това е проста - художниците. Hero Engine-ът е много по-добър и TOR е много по-детайлна, но художниците на BioWare и Mythic са толкова лоши, че играта изглежда по-зле от GW2. Грозно нарисуван обект, както и да го ренднеш, все ще е грозен. moroel написа: А това че Guild Wars е популярно най-вече сред 15-20-годишните, които нямат възможност да плащат месечни такси е сори,но доста тъпо изказване.Доста популярно мнение е че фрии то плей ммо-та са пълни с деца които не могат да си плащат,но простия факт е че играта с наи-много деца е уоу! Простият факт е, че деца има навсякъде. Всъщност "деца" е неправилна формулировка. Аз съм играл с 15-годишни съотборници в Lineage които са действали по-зряло от 30-годишни такива. Може би е по-правилно да кажем, че инфантили има навсякъде. moroel написа: И да,може да има прости гу2 фенове,но всекидневното ми ровене в официалните форуми на тор-а ме е убедило,че 90% от регистрианите там са тотални ретарди. 90% от населението на всеки форум са бавноразвиващи се слепи червеи, но проблемът с GW2-фенбойчетата е по-сериозен. Не помниш ли какво се случи преди седмица? moroel написа: Кирилица,аз съм фен и на тор-а и на гу2 и си градя мнението за тях само по 2 начина.Единия е като гледам филмчета(било то изтекли от бета или снимани на гейм изложения),другия е като чета мнения(позитивни и негативни) на хора по форумите,които са имали възможност да пробват бета или демо на играта.Засега от това от което съм видял и двете игри се очертава да са уникално добри. It's the voice of reason! BLAST IT!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2011 12:35
High-level beta testing starts today!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Авг 2011 13:17
Това е за мързелите в бета теста, а и за новите попълнения Вече има доста 50-то ниво играчи. Очаквам да видя сега какви лийкове ще се появят от хора, които не могат да играят с герой от 3-то ниво, а ще се опитват с 40-то
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2011 13:27
50-ти левел герои има от месеци. Обявлението не е за това.
Идеята е, че тестерите вече ще започват от 40-то ниво вместо от 1-во, което сочи, че вероятно започва тестинга на endgame content-а.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Авг 2011 19:13
Истина ли е че 4 седмици преди излизането на играта ще има отворена бета? Един в youtube го беше написал и се заинтригувах. Kirilicata2012 написа: Хах ще драсна нещо, но утре, че сега нямам време, пък и нали трябва да проверя източниците си, че вие никога няма да сте доволни. Ама естествено че ще е утре. Сега сигурно ще изкопаш някое интервю със световно неизвестния, но много уважаван гейм критик, Путю Малинкин, който е видял как ще изглежда играта във финалната си фаза и е абсолютно убеден че CoD е по-добро MMO. Чакай малко CoD не е ММО ама на кой му дреме нали го е казал Путю Малинкин? Или ще измислиш нещо още по-добро - ще ми кажеш че можеш да го направиш, но няма да ми го причиниш и ще изчакаш сам да се убедя колко съм бил тъп да споря с тебе като видя играта. Общо взето така ти изглеждат всичките коментари до момента ама на кой му дреме важно е да се поддържа спора, нали? Да ти кажа под секрет - на никой не му пука за твоето мнение по въпроса докато не го докажеш с нещо повече от думи. Тролствай си на воля, за това е създаден форума. Но накрая твоите глупости няма да променят мнението на никой. Ти си просто глас в пустинята.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Авг 2011 22:06
Играта не е лоша, ама ми е твърде традиционна, ММО играч съм от дълги години и търся нещо малко по-иновативно (ГВ2 и ТЕРА са двата ми фаворита за сега).
Впечатлява ме това, че са наблегнали много на историята и че имат ОГРОМНИ количества кът-сцени и ''войс-оувър'' . Възможностите при изграждането на характера на героя ти също са силно впечатляващи.
Проблемът е че е ''хот-кий'' ММО, докато аз търся нещо по екшън-беизд (да живее българският език). ГВ2 е нещо като хибрид между двете, но от това което видях като видео, ПвП-то на ГВ2 изглежда доста по разчупено и интересно. Проблемът с ГВ2 е, че липсата на месечна такса, ме кара да си мисля, че кеш шопът ще се напълни с доста съблазнителни оферти от гиър до допълнителни дънджъни.
При ТЕРА всичко е идеално - много динамична и интересна игра, но героите са толкова отвратително моделирани, че ми се гади. Имам чувството че са изскочили от мокрият сън на 14 годишен кореец с афинитет към анимето. Другият ми проблем с тера е че не си падам много по ''сенд бокс'' ММО игрите, но този е доста по-лесно преодолим.
Общо-взето - на 100% ще ги пробвам и 3-те - ТОР заради историята и възможностите за развитие на героя, ГВ2 заради ПвП-то и тоновете иновация които внася в жанъра, и ТЕРА заради динамичния геймплей, и ще си избера с кое да продължа напред.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Авг 2011 00:33
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Авг 2011 13:39
Гледам на миналата страница сте заговорили за Guild Wars 2. Малкото което излезна от нея изглаежда сто пъти по добре от SWTOR в отношение на битки ,графика и ПвП. За останалите неща ще разберем по натам, но определено засега хваща много повече окото. Относно SWTOR, забавна ще е играта. Имам малко инфо от бета тестър който е доволен от играта, но каза да не очакваме нещо чак толкова различно от останалите подобни игри, всичко е стандартно. Повече немога да ви издам
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2011 17:01
gua543 написа: Истина ли е че 4 седмици преди излизането на играта ще има отворена бета? Един в youtube го беше написал и се заинтригувах. Никой не е обявявал такова нещо. Не те съветвам да гледаш коментарите в YouTube - там се събират такива идиоти, че чак ми се плаче. CallMeTheSnake написа: Проблемът е че е ''хот-кий'' ММО, докато аз търся нещо по екшън-беизд Ако търсиш това, препоръчвам Star Trek Online.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 25 Авг 2011 19:01
Минотавъра написа: Ако търсиш това, препоръчвам Star Trek Online. Не ми допада тази игра, и темата и геймплейа са ми доста скучновати. Хибридната система на ГВ2 много ми харесва както и изцяло екшън-бейзд системата на ТЕРА, за това ги чакам с нетърпение.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Авг 2011 19:07
А не така Стар Трек си е супер игрица, не е с бюджета на Стар Уърс но си заслужава. Играя я вече година и половина и още ми харесва Скоро ще излезне Doff systemр което ще е голям плюс към геймплея плюс това започнаха всички нови мисии да ги правят със сцени и озвучаване. Явно на там върви ММО жанра. Но е само за кежуъл играчи, общо взето като Стар Уърса.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2011 19:44
Нови скрийншоти - скилове, крафтинг, интерфейс, къмпениъни, creation screen, флашпойнти, планетарни дескрипции и др. Свалете ОТТУК. Ново видео с подобрения графичен енджин - http://www.megavideo.com/?v=UXJWZV10. За тези които искат спецификации, видеото е 720p (резолюция 1280x720) и всички детайли са на medium. Парола "alterswtor".
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Авг 2011 23:19
Минотавъре ти откъде ги научаваш тези неща? Май си човек с доста връзки, а? Не че е нещо лошо де. И без това ако не отидеш на някое изложение няма да получиш много информация за играта. Добре че са хората като теб.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Авг 2011 00:06
Ами сигурно има приятел в бетата За всичко останало има alterswtor
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Авг 2011 11:47
Омръзна ми да гледам проклетия Войн.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Авг 2011 12:09
Ами народът обича да играе със Ситовете, какво да правиш. Вейдър си е номер 1. Като гледам разпределението на хората в гилдиите към момента за PvP сървърите, резултатите са от сорта на 34 000 към 17 000 в полза на Ситовете За PvE сървърите нещата са равни по около 18 000 за всяка страна.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2011 13:21
Кирилица, к'во стана бе?
Три дни вече - а постът е мираж!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 26 Авг 2011 13:29
Минотавъра написа: Кирилица, к'во стана бе?
Три дни вече - а постът е мираж! Още търси. Не го притеснявай човека. Нека намери нещо с което да ни "затапи".
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|