Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 24 Авг 2011 11:26

Kirilicata2012 написа:
а само дрънкате неща от сорта на "твоето мнение не ме интересува" и "ти си фен на конкурентна игра съответно мразиш от завист".

Ама защо сега се фръцваш и бягаш като ощипана мома? :) "Само дрънкате неща от сорта" е смешно, при положение, че ако погледнеш постовете, ще видиш, че никой не ти е казал подобни работи :lol: . Напротив, каним те да си кажеш мнението. Защото аз примерно виждам как говориш "играта е тъпа, не съм я играл, не я следя, но знам всичко за нея". По-добре да се аргументираш най-накрая и да обсъждаме конкретно, а не само трол постове.
Най-добрите неща, които съм чул и чел за TOR са именно критики от бета тестърите, защото те дават най-добра представа за плюсовете и минусите.

Така че, пиши смело. Стига да не копираш ревюта на хора като от bittech, където обясняват как само с аутоатака се играе :lol: Или изцепки как графиката не е Crysis 2 :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2011 12:30

Kirilicata2012 написа:
Хах ще драсна нещо, но утре, че сега нямам време, пък и нали трябва да проверя източниците си, че вие никога няма да сте доволни. И стига си говорил за аргументи, имайки предвид, че досега с нищо не сте успяли да защите играта си, а само дрънкате неща от сорта на "твоето мнение не ме интересува" и "ти си фен на конкурентна игра съответно мразиш от завист". Жалки сте. И пак ви казвам не се опитвам да ви разубедя. Купете си играта, платете си месечната такса и след някой друг месец пак ще си говорим.

Никой не ти е казал такова нещо.

Аргументи бол - ревюта, видеота, лийкове, каквото ти душа иска. Хейтърите са тези, които не предлагат никаква аргументация - постовете на оня дебил, Диджея, могат да бъдат резюмирани като "This game sucks and you suck for liking it!" (Това, че не е играл играта няма значение - за да тролиш не е необходима компетентност.)

Ако имаш мнение, ела и го кажи. Само че цивилизовано и подкрепено с доказателства. Държането тип "оперна примадона" дразни неимоверно.

Никой тук не претендира, че TOR е the game to end all games. Ще има ли слабости? Разбира се. Ще има ли недомислици? Разбира се. Може ли въпреки това да е велика игра? Да. Ке поживеем - увидим.

Очаквам поста ти с нетърпение. Имам познати в бетата и никой от тях не ми е споменавал за такъв катастрофален геймбрейкър. Ако проблемът е наистина сериозен, ще го дискутираме и ще пуснем петиция в Suggestion Box-а.

moroel написа:
Относно графиката,естествено доста може да се спори и говори.За мен лично,въпроса е как изглежда играта естетически и мисля,че в това отношение тор-а е много добре,даже перфектно.

Относно графиката, трябва да уточним нещо.

TOR има по-добър графичен енджин, но въпреки това изглежда по-зле.

Звучи парадоксално, но е истина. Причината за това е проста - художниците. Hero Engine-ът е много по-добър и TOR е много по-детайлна, но художниците на BioWare и Mythic са толкова лоши, че играта изглежда по-зле от GW2. Грозно нарисуван обект, както и да го ренднеш, все ще е грозен.

moroel написа:
А това че Guild Wars е популярно най-вече сред 15-20-годишните, които нямат възможност да плащат месечни такси е сори,но доста тъпо изказване.Доста популярно мнение е че фрии то плей ммо-та са пълни с деца които не могат да си плащат,но простия факт е че играта с наи-много деца е уоу!

Простият факт е, че деца има навсякъде.

Всъщност "деца" е неправилна формулировка. Аз съм играл с 15-годишни съотборници в Lineage които са действали по-зряло от 30-годишни такива. Може би е по-правилно да кажем, че инфантили има навсякъде.

moroel написа:
И да,може да има прости гу2 фенове,но всекидневното ми ровене в официалните форуми на тор-а ме е убедило,че 90% от регистрианите там са тотални ретарди.

90% от населението на всеки форум са бавноразвиващи се слепи червеи, но проблемът с GW2-фенбойчетата е по-сериозен. Не помниш ли какво се случи преди седмица?

moroel написа:
Кирилица,аз съм фен и на тор-а и на гу2 и си градя мнението за тях само по 2 начина.Единия е като гледам филмчета(било то изтекли от бета или снимани на гейм изложения),другия е като чета мнения(позитивни и негативни) на хора по форумите,които са имали възможност да пробват бета или демо на играта.Засега от това от което съм видял и двете игри се очертава да са уникално добри.

It's the voice of reason! BLAST IT!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2011 12:35

High-level beta testing starts today!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 24 Авг 2011 13:17

Това е за мързелите в бета теста, а и за новите попълнения :) Вече има доста 50-то ниво играчи.
Очаквам да видя сега какви лийкове ще се появят от хора, които не могат да играят с герой от 3-то ниво, а ще се опитват с 40-то :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2011 13:27

50-ти левел герои има от месеци. Обявлението не е за това.

Идеята е, че тестерите вече ще започват от 40-то ниво вместо от 1-во, което сочи, че вероятно започва тестинга на endgame content-а.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 24 Авг 2011 19:13

Истина ли е че 4 седмици преди излизането на играта ще има отворена бета? Един в youtube го беше написал и се заинтригувах.
Kirilicata2012 написа:
Хах ще драсна нещо, но утре, че сега нямам време, пък и нали трябва да проверя източниците си, че вие никога няма да сте доволни.

Ама естествено че ще е утре. Сега сигурно ще изкопаш някое интервю със световно неизвестния, но много уважаван гейм критик, Путю Малинкин, който е видял как ще изглежда играта във финалната си фаза и е абсолютно убеден че CoD е по-добро MMO. Чакай малко CoD не е ММО ама на кой му дреме нали го е казал Путю Малинкин? Или ще измислиш нещо още по-добро - ще ми кажеш че можеш да го направиш, но няма да ми го причиниш и ще изчакаш сам да се убедя колко съм бил тъп да споря с тебе като видя играта. Общо взето така ти изглеждат всичките коментари до момента ама на кой му дреме важно е да се поддържа спора, нали? Да ти кажа под секрет - на никой не му пука за твоето мнение по въпроса докато не го докажеш с нещо повече от думи. Тролствай си на воля, за това е създаден форума. Но накрая твоите глупости няма да променят мнението на никой. Ти си просто глас в пустинята.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2011 22:06

Играта не е лоша, ама ми е твърде традиционна, ММО играч съм от дълги години и търся нещо малко по-иновативно (ГВ2 и ТЕРА са двата ми фаворита за сега).

Впечатлява ме това, че са наблегнали много на историята и че имат ОГРОМНИ количества кът-сцени и ''войс-оувър'' . Възможностите при изграждането на характера на героя ти също са силно впечатляващи.

Проблемът е че е ''хот-кий'' ММО, докато аз търся нещо по екшън-беизд (да живее българският език). ГВ2 е нещо като хибрид между двете, но от това което видях като видео, ПвП-то на ГВ2 изглежда доста по разчупено и интересно. Проблемът с ГВ2 е, че липсата на месечна такса, ме кара да си мисля, че кеш шопът ще се напълни с доста съблазнителни оферти от гиър до допълнителни дънджъни.

При ТЕРА всичко е идеално - много динамична и интересна игра, но героите са толкова отвратително моделирани, че ми се гади. Имам чувството че са изскочили от мокрият сън на 14 годишен кореец с афинитет към анимето. Другият ми проблем с тера е че не си падам много по ''сенд бокс'' ММО игрите, но този е доста по-лесно преодолим.

Общо-взето - на 100% ще ги пробвам и 3-те - ТОР заради историята и възможностите за развитие на героя, ГВ2 заради ПвП-то и тоновете иновация които внася в жанъра, и ТЕРА заради динамичния геймплей, и ще си избера с кое да продължа напред.

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2011 00:33

Най-новото пвп видео на тоталбискит-http://www.youtube.com/watch?v=k1i_bxfXUSw

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2011 13:39

Гледам на миналата страница сте заговорили за Guild Wars 2. Малкото което излезна от нея изглаежда сто пъти по добре от SWTOR в отношение на битки ,графика и ПвП. За останалите неща ще разберем по натам, но определено засега хваща много повече окото.
Относно SWTOR, забавна ще е играта. Имам малко инфо от бета тестър който е доволен от играта, но каза да не очакваме нещо чак толкова различно от останалите подобни игри, всичко е стандартно. Повече немога да ви издам :|

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2011 17:01

gua543 написа:
Истина ли е че 4 седмици преди излизането на играта ще има отворена бета? Един в youtube го беше написал и се заинтригувах.

Никой не е обявявал такова нещо. Не те съветвам да гледаш коментарите в YouTube - там се събират такива идиоти, че чак ми се плаче.

CallMeTheSnake написа:
Проблемът е че е ''хот-кий'' ММО, докато аз търся нещо по екшън-беизд

Ако търсиш това, препоръчвам Star Trek Online.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 25 Авг 2011 19:01

Минотавъра написа:

Ако търсиш това, препоръчвам Star Trek Online.

Не ми допада тази игра, и темата и геймплейа са ми доста скучновати. Хибридната система на ГВ2 много ми харесва както и изцяло екшън-бейзд системата на ТЕРА, за това ги чакам с нетърпение.

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2011 19:07

А не така Стар Трек си е супер игрица, не е с бюджета на Стар Уърс но си заслужава. Играя я вече година и половина и още ми харесва :D Скоро ще излезне Doff systemр което ще е голям плюс към геймплея плюс това започнаха всички нови мисии да ги правят със сцени и озвучаване. Явно на там върви ММО жанра. Но е само за кежуъл играчи, общо взето като Стар Уърса.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2011 19:44

Нови скрийншоти - скилове, крафтинг, интерфейс, къмпениъни, creation screen, флашпойнти, планетарни дескрипции и др. Свалете ОТТУК.

Ново видео с подобрения графичен енджин - http://www.megavideo.com/?v=UXJWZV10. За тези които искат спецификации, видеото е 720p (резолюция 1280x720) и всички детайли са на medium. Парола "alterswtor".

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 25 Авг 2011 23:19

Минотавъре ти откъде ги научаваш тези неща? Май си човек с доста връзки, а? Не че е нещо лошо де. И без това ако не отидеш на някое изложение няма да получиш много информация за играта. Добре че са хората като теб. :rockon:

Профил

Публикувано на: 26 Авг 2011 00:06

Ами сигурно има приятел в бетата :) За всичко останало има alterswtor :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2011 11:47

Омръзна ми да гледам проклетия Войн.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2011 12:09

Ами народът обича да играе със Ситовете, какво да правиш. Вейдър си е номер 1.
Като гледам разпределението на хората в гилдиите към момента за PvP сървърите, резултатите са от сорта на 34 000 към 17 000 в полза на Ситовете :lol: За PvE сървърите нещата са равни по около 18 000 за всяка страна.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2011 13:21

Кирилица, к'во стана бе?

Три дни вече - а постът е мираж!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 26 Авг 2011 13:29

Минотавъра написа:
Кирилица, к'во стана бе?

Три дни вече - а постът е мираж!

Още търси. Не го притеснявай човека. Нека намери нещо с което да ни "затапи". :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2011 19:49

Слушайте Тотал Бизкит, той ще ви научи :р http://www.youtube.com/watch?v=qvrQDqDgf4U

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com