абе тази тема мноо дълга станала бе направо немога да спра да си вартя скорла на мишката 250 и повече отговора и колкото успях да прочета едно не ми хареса то доста работи малко нереалистични видели се влюбили се и всичко е ок съжалявам обаче нестават така работите
Lord of Darkness написа:Ама Фрешката като е тока можем да напишем нещо заедно. Фреш, ти гледаш ли Фарскейп?
Можем защо да не можем? Може би ще те разочаровам, но - не. Не го гледам.
Ее, жалко, филмът е просто трепач. Иначе си права - форума е толкова заспал, че нищо ново не се е случило през тоя месец.
Е па толкоз ли е готин този сериал Да не би идеята ти за нашето вече толкоз разтегляно във времето овековечено литературно произведение да е свързана с въпросния "Фарскейп"?
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Ами не мога да пиша и от името на Лорда на тъмнината Иначе ми е много тъпо в последно време и съм съгласна да изневеря на стила си и да пиша в друг много много непонятен за мен стил Ама всичко в главата ми е вятър и мъгла. Нито готина тема мога да измисля нито нищо.....
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Хора, сбогувайте се с мен за известно време-спряха ми нета и няма да ме има още близо седмица. Иначе верно форума затъпя. А предишният епизод на Фарскейп беше супер! Досега не можех да си представя, че някой може да заповядва на Скорпиъс!