Автор |
Съобщение |
Bog Initate
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2004 23:27
абе тази тема мноо дълга станала бе направо немога да спра да си вартя скорла на мишката 250 и повече отговора и колкото успях да прочета едно не ми хареса то доста работи малко нереалистични видели се влюбили се и всичко е ок съжалявам обаче нестават така работите
___________________________________ Sometimes you have to read between the minds.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2004 15:17
Абе,като на филм,разбира6...
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2004 20:34
Lord of Darkness написа: Ама Фрешката като е тока можем да напишем нещо заедно. Фреш, ти гледаш ли Фарскейп?
Можем защо да не можем? Може би ще те разочаровам, но - не. Не го гледам.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2004 11:42
fresh__ написа: Lord of Darkness написа: Ама Фрешката като е тока можем да напишем нещо заедно. Фреш, ти гледаш ли Фарскейп? Можем защо да не можем? Може би ще те разочаровам, но - не. Не го гледам.
Ее, жалко, филмът е просто трепач. Иначе си права - форума е толкова заспал, че нищо ново не се е случило през тоя месец.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2004 11:47
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2004 16:19
NoName написа: "slojil" не е точната дума,"slojila" е вече нещо друго Тя е мадама,а не момче Май не си чел много внимателно
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2004 15:29
Lord of Darkness написа: fresh__ написа: Lord of Darkness написа: Ама Фрешката като е тока можем да напишем нещо заедно. Фреш, ти гледаш ли Фарскейп? Можем защо да не можем? Може би ще те разочаровам, но - не. Не го гледам.Ее, жалко, филмът е просто трепач. Иначе си права - форума е толкова заспал, че нищо ново не се е случило през тоя месец.
Е па толкоз ли е готин този сериал Да не би идеята ти за нашето вече толкоз разтегляно във времето овековечено литературно произведение да е свързана с въпросния "Фарскейп"?
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2004 18:43
Айде стига приказки - време е да пишете разказа. Айде захващайте се че немам търпение. Дано не прозвуча много нахално.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2004 20:07
Съгласен съм със mat.Почвайте разказа че темата замира(или по-точно умира...).Ае 4ао
|
|
|
fresh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 13:24
Хора, сбогувайте се с мен за известно време-спряха ми нета и няма да ме има още близо седмица. Иначе верно форума затъпя. А предишният епизод на Фарскейп беше супер! Досега не можех да си представя, че някой може да заповядва на Скорпиъс!
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 13:52
Nema li da prodalzavate s razkaza.....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 13:58
Еми както Фреш каже... нека дамата реши.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2004 14:51
?»??????:(
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2004 14:55
?¤?????????° ???·???»?µ?¶???° ?µ ?? ?»?µ?‚?°????????... ???µ, ???°?? ???????° ???° ???µ ???????µ, ?°???? ?¤???µ?? ???µ ???????°.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2004 15:20
Lord of Darkness написа: ?¤?????????° ???·???»?µ?¶???° ?µ ?? ?»?µ?‚?°????????... ???µ, ???°?? ???????° ???° ???µ ???????µ, ?°???? ?¤???µ?? ???µ ???????°.
Pitai ia togava ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2004 16:07
?”?°, ?°???° ?‚?? ???????° ?‚???? ???µ???????¶ ???µ???µ?‡????.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2004 23:16
???µ?»?????‚...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 17:43
ИИХА! Пауне, ама ти си писател бе! Браво, давай нататък!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 22:08
Без майтап ли???Мислех,че разказът ми е прекалено тежък...Все пак на Фреш бе много лесен и приятен за четене:)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|