тоя тул сет мога ли да си правя оръжия и брониTiny написа:Не. Можеш да го играеш единствено, ако го закупиш или си bff с Драксис и той го е получил с версията сиNeon Black написа: Абе, а Soldier's Peak DLC-то (ако бъркам името - от оня в парти лагера) работи ли и има ли откъде да се намери? Защото май не го видях в списъка с тези за теглене.
едит: ако някой си пада модър http://files.bioware.com/dragonage/tool ... 0Setup.exe
Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе 
джумерки
-
ludsambate
http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/puzzles/gauntletКире_Гръчата написа:ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе
Скролни малко по надолу на страницата. Малко е объркващо отначало.
-
StoRmsE3ker
Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували 
Битките са инересни и изискват мислене и правилно позициониране и стратегия. Доста зор видях срещу елфа на края на Nature of the Beast куеста (играя на hard). Сега съм в кулата на магиосниците и обикалям the Fade.
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.
Битките са инересни и изискват мислене и правилно позициониране и стратегия. Доста зор видях срещу елфа на края на Nature of the Beast куеста (играя на hard). Сега съм в кулата на магиосниците и обикалям the Fade.
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.
точно това е играта на десетилетието аз по добра история за мен няма дори хл2(която аз овъжавам много)няма толкова задълбочена и интересна история а и врътнах играта без нито един лалктруStoRmsE3ker написа:Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували
Тiny, имам ги и двете, но не съм ги теглил, щото вчера Redeem сайта на BioWare беше недостъпен нещо и не можах да ги тествам.
Днеска ще пробвам пак. 
Отделно от тези имам и Guildmaster's Belt и Мemory Band, като първото е колан за воини, а второто е пръстенче за магове. Имам и Blood Dragon Armor, която важи и за Dragon Age, и за Mass Effect. Имам безплатна екстра и за друга игра, хах.
Отделно от тези имам и Guildmaster's Belt и Мemory Band, като първото е колан за воини, а второто е пръстенче за магове. Имам и Blood Dragon Armor, която важи и за Dragon Age, и за Mass Effect. Имам безплатна екстра и за друга игра, хах.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аз от някакво уолктру направо го видях - сам ще имаш да си играеш поне половин денКире_Гръчата написа:ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе
Гугълни, лесно ще намериш
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Глупости - отне ми най-много половин час.denik написа:сам ще имаш да си играеш поне половин ден
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Може, ама ми се стори голяма играчка, така или иначеЗаратущра написа:Глупости - отне ми най-много половин час.denik написа:сам ще имаш да си играеш поне половин ден
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
але хора как да си използвам итема направих си един меч ся кво
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
StoRmsE3ker
Казах ти 2 игри с по-добра история. Нз какво задълбочено намираш в DA, историята е същата като kotor и ME - появява се древно зло, приемат те в ордена на джадайте/Spectre/Gray Warden, монаваш през 4-5 града/планети за да откриеш съюзници/информация/Star Map на тях, финална бос битка.elianbg написа:точно това е играта на десетилетието аз по добра история за мен няма дори хл2(която аз овъжавам много)няма толкова задълбочена и интересна история а и врътнах играта без нито един лалктруStoRmsE3ker написа:Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.не е толкова трудна като се замислиш ся си направих джудже да видим кво ша стане с него
За трудноста казах, само че на hard е приятно труна.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
да знам за кво говориш тия игри имат история която др игра няма сигурно се разкават за педал който намира вибратор и си го муши в гъза дам това верно е оригинално само да ти кажа че ако нямаше древно зло,герой,босове и др яки неща тогава къф ще е смисала на играта.....никакъф не е важна самата изтория а как е представена тази игра представя своята история по уникален начин който никога не съм виждал до сега
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Пъзела е много лесен. след като разбереш, че няколко плочки активират по 2 части
Компанион1 активира 1/2 част.
Компанион2 1 част и К4 отива на 1 част
Комп3 2/3 част К4 минава на 2
Комп2 3 част и К4 минава
И т.н.
елиане, нищо не си виждал.
едит:
Хахаха
На един енкаунтър едни роугове ме отделиха с една порта от останалата част от групата и понежеш мориган пускаше магии, един от тях отвори вратата и вкара цялата група
Компанион1 активира 1/2 част.
Компанион2 1 част и К4 отива на 1 част
Комп3 2/3 част К4 минава на 2
Комп2 3 част и К4 минава
И т.н.
елиане, нищо не си виждал.
едит:
Хахаха
На един енкаунтър едни роугове ме отделиха с една порта от останалата част от групата и понежеш мориган пускаше магии, един от тях отвори вратата и вкара цялата група
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
ти ша кеш и вещера съм играл и обливион и фаллоут и массефект и готик и кво ли не ся немога да се сетя тая игра ме впечетли най-много никой неможе да ме обеди др
-
StoRmsE3ker
Като гледам как пишеш "овъжавам" едва ли си играл fallout.elianbg написа:ти ша кеш и вещера съм играл и обливион и фаллоут и массефект и готик и кво ли не ся немога да се сетя тая игра ме впечетли най-много никой неможе да ме обеди др
Съгласен съм, че играта представя историята добре, но нова няма никакво значение когато историята е изключително плоска и още на 20-тата минута ти става ясно какво ще става следващите 20-30 часа.
може би но за мен това е играта на годината и повече
Играл е Fallout 3 
Иначе за Dragon Age се вижда, че наистина са се постарали...
Иначе за Dragon Age се вижда, че наистина са се постарали...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Да бе, ти си един рпг титан, пък ние баламите идея си нямаме от такива игри. Върви се заеби, да ти еба и лайното недоносено. Не обсъждаме в темата кое 20 годишно рпг е най-доброто, тъй че ни лиши от своя гений.StoRmsE3ker написа:Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували![]()
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК