Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 07 Ное 2009 13:37

Tiny написа:
Neon Black написа:
Абе, а Soldier's Peak DLC-то (ако бъркам името - от оня в парти лагера) работи ли и има ли откъде да се намери? Защото май не го видях в списъка с тези за теглене.

Не. Можеш да го играеш единствено, ако го закупиш или си bff с Драксис и той го е получил с версията си :)
едит: ако някой си пада модър http://files.bioware.com/dragonage/tool ... 0Setup.exe

тоя тул сет мога ли да си правя оръжия и брони :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 13:49

ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе :x

Профил Skype WWW

Публикувано на: 07 Ное 2009 13:58

Кире_Гръчата написа:
ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе :x

http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/puzzles/gauntlet

Скролни малко по надолу на страницата. Малко е объркващо отначало.

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 14:02

Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували :(
Битките са инересни и изискват мислене и правилно позициониране и стратегия. Доста зор видях срещу елфа на края на Nature of the Beast куеста (играя на hard). Сега съм в кулата на магиосниците и обикалям the Fade.
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 14:11

StoRmsE3ker написа:
Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували :(
Битките са инересни и изискват мислене и правилно позициониране и стратегия. Доста зор видях срещу елфа на края на Nature of the Beast куеста (играя на hard). Сега съм в кулата на магиосниците и обикалям the Fade.
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.

точно това е играта на десетилетието аз по добра история за мен няма дори хл2(която аз овъжавам много)няма толкова задълбочена и интересна история а и врътнах играта без нито един лалктру :P не е толкова трудна като се замислиш ся си направих джудже да видим кво ша стане с него

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 14:57

Тiny, имам ги и двете, но не съм ги теглил, щото вчера Redeem сайта на BioWare беше недостъпен нещо и не можах да ги тествам. :P Днеска ще пробвам пак. :)

Отделно от тези имам и Guildmaster's Belt и Мemory Band, като първото е колан за воини, а второто е пръстенче за магове. Имам и Blood Dragon Armor, която важи и за Dragon Age, и за Mass Effect. Имам безплатна екстра и за друга игра, хах. :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 07 Ное 2009 15:10

Кире_Гръчата написа:

Аз от някакво уолктру направо го видях - сам ще имаш да си играеш поне половин ден :D
Гугълни, лесно ще намериш :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 15:12

denik написа:
сам ще имаш да си играеш поне половин ден :D

Глупости - отне ми най-много половин час. :o

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 07 Ное 2009 15:31

Заратущра написа:
denik написа:
сам ще имаш да си играеш поне половин ден :D

Глупости - отне ми най-много половин час. :o

Може, ама ми се стори голяма играчка, така или иначе :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 16:26

але хора как да си използвам итема направих си един меч ся кво :!: :!:

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 17:04

elianbg написа:
StoRmsE3ker написа:

точно това е играта на десетилетието аз по добра история за мен няма дори хл2(която аз овъжавам много)няма толкова задълбочена и интересна история а и врътнах играта без нито един лалктру :P не е толкова трудна като се замислиш ся си направих джудже да видим кво ша стане с него

Казах ти 2 игри с по-добра история. Нз какво задълбочено намираш в DA, историята е същата като kotor и ME - появява се древно зло, приемат те в ордена на джадайте/Spectre/Gray Warden, монаваш през 4-5 града/планети за да откриеш съюзници/информация/Star Map на тях, финална бос битка.
За трудноста казах, само че на hard е приятно труна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:11

минах го на 20-тата минута, спокойно :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:40

да знам за кво говориш тия игри имат история която др игра няма сигурно се разкават за педал който намира вибратор и си го муши в гъза дам това верно е оригинално само да ти кажа че ако нямаше древно зло,герой,босове и др яки неща тогава къф ще е смисала на играта.....никакъф не е важна самата изтория а как е представена тази игра представя своята история по уникален начин който никога не съм виждал до сега

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:46

Пъзела е много лесен. след като разбереш, че няколко плочки активират по 2 части :D
Компанион1 активира 1/2 част.
Компанион2 1 част и К4 отива на 1 част
Комп3 2/3 част К4 минава на 2
Комп2 3 част и К4 минава
И т.н.
елиане, нищо не си виждал.
едит:
Хахаха
На един енкаунтър едни роугове ме отделиха с една порта от останалата част от групата и понежеш мориган пускаше магии, един от тях отвори вратата и вкара цялата група :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:49

ти ша кеш и вещера съм играл и обливион и фаллоут и массефект и готик и кво ли не ся немога да се сетя тая игра ме впечетли най-много никой неможе да ме обеди др

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 18:02

elianbg написа:
ти ша кеш и вещера съм играл и обливион и фаллоут и массефект и готик и кво ли не ся немога да се сетя тая игра ме впечетли най-много никой неможе да ме обеди др

Като гледам как пишеш "овъжавам" едва ли си играл fallout.
Съгласен съм, че играта представя историята добре, но нова няма никакво значение когато историята е изключително плоска и още на 20-тата минута ти става ясно какво ще става следващите 20-30 часа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 18:19

може би но за мен това е играта на годината и повече

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 18:37

Играл е Fallout 3 :D

Иначе за Dragon Age се вижда, че наистина са се постарали...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Ное 2009 19:04

StoRmsE3ker написа:

Да бе, ти си един рпг титан, пък ние баламите идея си нямаме от такива игри. Върви се заеби, да ти еба и лайното недоносено. Не обсъждаме в темата кое 20 годишно рпг е най-доброто, тъй че ни лиши от своя гений.

Профил ICQ

Публикувано на: 07 Ное 2009 19:31

:D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: