Dragon Age:Origins

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
elianbg

Re: Dragon Age:Origins

Мнение от elianbg »

Tiny написа:
Neon Black написа: Абе, а Soldier's Peak DLC-то (ако бъркам името - от оня в парти лагера) работи ли и има ли откъде да се намери? Защото май не го видях в списъка с тези за теглене.
Не. Можеш да го играеш единствено, ако го закупиш или си bff с Драксис и той го е получил с версията си :)
едит: ако някой си пада модър http://files.bioware.com/dragonage/tool ... 0Setup.exe
тоя тул сет мога ли да си правя оръжия и брони :wink:
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе :x
джумерки
ludsambate

Мнение от ludsambate »

Кире_Гръчата написа:ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе :x
http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/puzzles/gauntlet

Скролни малко по надолу на страницата. Малко е объркващо отначало.
StoRmsE3ker

Мнение от StoRmsE3ker »

Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували :(
Битките са инересни и изискват мислене и правилно позициониране и стратегия. Доста зор видях срещу елфа на края на Nature of the Beast куеста (играя на hard). Сега съм в кулата на магиосниците и обикалям the Fade.
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

StoRmsE3ker написа:Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували :(
Битките са инересни и изискват мислене и правилно позициониране и стратегия. Доста зор видях срещу елфа на края на Nature of the Beast куеста (играя на hard). Сега съм в кулата на магиосниците и обикалям the Fade.
Аз за injury kit-ове и healing potion-и ползвам herbalism, но сега като зех Wynne и нямам толкова голям проблем с опазването на живота на партито.
точно това е играта на десетилетието аз по добра история за мен няма дори хл2(която аз овъжавам много)няма толкова задълбочена и интересна история а и врътнах играта без нито един лалктру :P не е толкова трудна като се замислиш ся си направих джудже да видим кво ша стане с него
Draksis

Мнение от Draksis »

Тiny, имам ги и двете, но не съм ги теглил, щото вчера Redeem сайта на BioWare беше недостъпен нещо и не можах да ги тествам. :P Днеска ще пробвам пак. :)

Отделно от тези имам и Guildmaster's Belt и Мemory Band, като първото е колан за воини, а второто е пръстенче за магове. Имам и Blood Dragon Armor, която важи и за Dragon Age, и за Mass Effect. Имам безплатна екстра и за друга игра, хах. :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Кире_Гръчата написа:ей, че откачим с тоя gauntlet и онова дека трее стъпвам на плочите, че да мина през пропастта ........ как се минава бе :x
Аз от някакво уолктру направо го видях - сам ще имаш да си играеш поне половин ден :D
Гугълни, лесно ще намериш :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

denik написа:сам ще имаш да си играеш поне половин ден :D
Глупости - отне ми най-много половин час. :o
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Заратущра написа:
denik написа:сам ще имаш да си играеш поне половин ден :D
Глупости - отне ми най-много половин час. :o
Може, ама ми се стори голяма играчка, така или иначе :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

але хора как да си използвам итема направих си един меч ся кво :!: :!:
StoRmsE3ker

Мнение от StoRmsE3ker »

elianbg написа:
StoRmsE3ker написа:Мисля, че играта е доста добра, но чак RPG на десетилетието не е. Особено историята не може да се сравнява с Arcanum или Torment, но вие тях сигурно не сте ги чували :(
точно това е играта на десетилетието аз по добра история за мен няма дори хл2(която аз овъжавам много)няма толкова задълбочена и интересна история а и врътнах играта без нито един лалктру :P не е толкова трудна като се замислиш ся си направих джудже да видим кво ша стане с него
Казах ти 2 игри с по-добра история. Нз какво задълбочено намираш в DA, историята е същата като kotor и ME - появява се древно зло, приемат те в ордена на джадайте/Spectre/Gray Warden, монаваш през 4-5 града/планети за да откриеш съюзници/информация/Star Map на тях, финална бос битка.
За трудноста казах, само че на hard е приятно труна.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

минах го на 20-тата минута, спокойно :D :D
джумерки
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

да знам за кво говориш тия игри имат история която др игра няма сигурно се разкават за педал който намира вибратор и си го муши в гъза дам това верно е оригинално само да ти кажа че ако нямаше древно зло,герой,босове и др яки неща тогава къф ще е смисала на играта.....никакъф не е важна самата изтория а как е представена тази игра представя своята история по уникален начин който никога не съм виждал до сега
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Пъзела е много лесен. след като разбереш, че няколко плочки активират по 2 части :D
Компанион1 активира 1/2 част.
Компанион2 1 част и К4 отива на 1 част
Комп3 2/3 част К4 минава на 2
Комп2 3 част и К4 минава
И т.н.
елиане, нищо не си виждал.
едит:
Хахаха
На един енкаунтър едни роугове ме отделиха с една порта от останалата част от групата и понежеш мориган пускаше магии, един от тях отвори вратата и вкара цялата група :lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

ти ша кеш и вещера съм играл и обливион и фаллоут и массефект и готик и кво ли не ся немога да се сетя тая игра ме впечетли най-много никой неможе да ме обеди др
StoRmsE3ker

Мнение от StoRmsE3ker »

elianbg написа:ти ша кеш и вещера съм играл и обливион и фаллоут и массефект и готик и кво ли не ся немога да се сетя тая игра ме впечетли най-много никой неможе да ме обеди др
Като гледам как пишеш "овъжавам" едва ли си играл fallout.
Съгласен съм, че играта представя историята добре, но нова няма никакво значение когато историята е изключително плоска и още на 20-тата минута ти става ясно какво ще става следващите 20-30 часа.
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

може би но за мен това е играта на годината и повече
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Играл е Fallout 3 :D

Иначе за Dragon Age се вижда, че наистина са се постарали...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Да бе, ти си един рпг титан, пък ние баламите идея си нямаме от такива игри. Върви се заеби, да ти еба и лайното недоносено. Не обсъждаме в темата кое 20 годишно рпг е най-доброто, тъй че ни лиши от своя гений.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
mentos

Мнение от mentos »

:D
Публикувай отговор