стига троули

Няма, но Steam е гейм платформа, не сайт.Der Meister написа:И какво значение има това колко игри си си купил, за да си компетентен
225sean написа:Колко игри имаш в Steam?

Тъпак, купуването на глупави пакети не се броиMartin4oOoO написа:225
TheChosen1 написа:даджайците
Какви пакети?the_presator написа:Тъпак, купуването на глупави пакети не се броиMartin4oOoO написа:225На бас, че от тея 225 играеш макс 5, останалите са някакви всенеизвестни. И вземи се гръмни с тоя спор за Стийм-а, взел тука да се прави на големият разбирач за нещо тъпо
По принцип не отговарям на тролове като теб, но в случаят ме изнерви адски много.
Ти разбираш от гейминг, колкото аз от готвене.white storm написа:Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб.
Мда,изчезвам в кухнята на геймингаФорум Северна Корея написа:Ти разбираш от гейминг, колкото аз от готвене.white storm написа:Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб.
Марш обратно в кухнята!
Фактът, че жените според теб трябва да седят в кухнята и да готвят, ми пояснява състоянието в което се намира твоя мозък.Форум Северна Корея написа:Ти разбираш от гейминг, колкото аз от готвене.white storm написа:Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб.
Марш обратно в кухнята!
мама и тати като спрат да ти дават парички кво ще правиш бе келеш? 225 игри си купил и се хвали във форумФорум Северна Корея написа:Бах, колко бедни души има в капиталистическа България, стягайте куфарите за Северна Корея.
Да го духаш.
Дюка не бях го играл, и го взех за 4$ oт GMG (от една промоция...).sean написа:Човека е дал пари за The Darkness II, заслужа уважение..
ама после пък виждам Duke Nukem.
Колко пари съм дал?! Повечето от половината са взимани от разни промоции в Steam, за други съм трейдвал TF2 item-и...Има и някои тъпички, но те са от HumbleBundle (5 игри за 1$аз ако съм дал толкова пари за игри ще ме е срам бе. баси глупака.
Разбира се, аз пък обаче се дразня например на хора, които от 2003-та до днес цъкат CS (примерно) пиратска, а не са дали 3 евро (толкова е по коледните промоции) за играта. Е толкова ли не заслужават разработчиците 3 евро за това че 10 години играеш играта им на аванта?Броя на игрите, които някой притежава по абсолютно никакъв начин не отразява неговото разбиране на гейминга като цяло и не можеш да кажеш, че понеже ти имаш 225 игри си по-напред в нещата от другите