моля да ми обяснете как се пазарува от стийм
моля да ми обяснете как се пазарува от стийм
моля някой да ми обясни как се пазарува от STEAM диск ли ти изпращат или какво друго . Дали са коректни от този сайт и игрите само онлайн ли се играят и имат ли сингъли
- RogueSpeed
Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм
От Steam не ти изпращат диск, а ти дават да изтеглиш дигитално копие на играта. Повечето игри, които излизат, могат да бъдат закупени от там, така че не са само онлайн, за повечето не ти трябва и постоянна интернет връзка, освен ако не играеш мулти през интернет.
От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
Сайта е много готин също, защото често правят зверски намаления на разни игри, които си струва да притежаваш
Сайта е много готин също, защото често правят зверски намаления на разни игри, които си струва да притежаваш
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
благодя за информацията ще се възползвам от сайтаdenik написа:От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
трябва ли ти специална програма за даунлодаdenik написа:От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Трябва да си свалиш Steam Client-а от сайта им и да го инсталираш, после като сваляш дадена игра по default ще я инсталира в steam folder-a, но може и да избереш друга директория. Сам по себе си steam-a е около 50 mb
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
denik написа:От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
хХАХАХАХАХАХ, САЙТ....
Toxic has left the building.
- RogueSpeed
А какво е, ако не е сайт ? Много ми е интересно.
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Аз съм клиент на стийм от 1 година може би, рядко си купувам игри, защото съм студент.... ясно защо...
В Стийм са коректни напълно! Промоциите им са реални и си заслужават на 100%!
Няма забавяния при изтеглянето на дадена игра... няма дълго чакане, закупената игра си остава в секция "библиотека" и можеш да си инсталираш когато поискаш. дори от време на време в тази секция пуска определена игра за определено време, тестваш и ако ти хареса я закупуваш съответно.
В Стийм са коректни напълно! Промоциите им са реални и си заслужават на 100%!
Няма забавяния при изтеглянето на дадена игра... няма дълго чакане, закупената игра си остава в секция "библиотека" и можеш да си инсталираш когато поискаш. дори от време на време в тази секция пуска определена игра за определено време, тестваш и ако ти хареса я закупуваш съответно.
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Коректни са. Само ми кажи номера на кредитната ти картаcesarus написа:моля някой да ми обясни как се пазарува от STEAM диск ли ти изпращат или какво друго . Дали са коректни от този сайт и игрите само онлайн ли се играят и имат ли сингъли
¯\_(ツ)_/ ¯
А, да, това пропуснах да кажа - пускат от време на време яки промоции и ти дават да играеш някоя игра безплатно за 2-3 дни с цел да те зарибят и после да си я купиш
Стийм си е сайт. Най-общо казано е онлайн магазин за игри, което си е чисто и просто сайт.
Това че има и клиент, чрез който можеш да вършиш повечето дейности, е само плюс.
Стийм си е сайт. Най-общо казано е онлайн магазин за игри, което си е чисто и просто сайт.
Това че има и клиент, чрез който можеш да вършиш повечето дейности, е само плюс.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Все едно да кажа, че Skype е сайт...denik написа:Стийм си е сайт. Най-общо казано е онлайн магазин за игри, което си е чисто и просто сайт.
Steam не е сайт, а НАЙ-ДОБРАТА гейминг платформа за РС.
А сайта е колкото да си дръпнеш клиента, и да разгледаш офертите, ако не ти се логва.
Ама какво да очаквам от човек, който има 1 игра в акаунта (dota2
Martin4oOoO написа: Steam не е сайт, а НАЙ-ДОБРАТА гейминг платформа за РС.
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Martin4oOoO написа: Steam не е сайт, а НАЙ-ДОБРАТА гейминг платформа за РС.

Roses are red
violets are blue
violets are blue
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Добре Ве Мен, защо упорстваш че стийм не е сайт, като и от сайта можеш да си закупиш играта...Стийм си е платворма, но в сайта могат да се правят редица неща а в инсталатора само няколко от тях...
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
Steam е платформа..
Spoiler for :
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Всъщност функциите на сайта спрямо клиента са доста ограничениRevive_ написа:Добре Ве Мен, защо упорстваш че стийм не е сайт, като и от сайта можеш да си закупиш играта...Стийм си е платворма, но в сайта могат да се правят редица неща а в инсталатора само няколко от тях...
Roses are red
violets are blue
violets are blue
Ей, гениите, дето се смеят на човека, идете вижте какво пише в Уикипедия. Даже и картинки сложили, да се покажат колко много знаят, и упорстват в незнанието си, лелеее... 
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Колко тъп трябва да си, за да кажеш че Steam е сайт.hyper1 написа:Ей, гениите, дето се смеят на човека, идете вижте какво пише в Уикипедия. Даже и картинки сложили, да се покажат колко много знаят, и упорстват в незнанието си, лелеее...
Конзолният безмозъчник sean е оправдан, но другите (особено exist) явно са доста прости парчета. Като един идиот, който спореше с мен, че оригиналния Steam се купувал. Въри му се обяснявай. Най-опасно е да спориш с идиоти - няма начин да докажеш пред тях че си прав.
И от сайта на Steam -Steam is a digital distribution, digital rights management, multiplayer and communications platform developed by Valve Corporation.
Що ли не пише Steam - the ultimate game site, много интересно.the ultimate online game platform.
sean, марш в конзолния раздел!
Айде, от мен толкова за това какво е Steam. Хора, които имат по 1-2 игри в Steam да не ми се правят на компетентни.