Автор |
Съобщение |
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 17:54
няма стига троули
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 18:49
Аз не че си купувам игри, но ако тръгна да си купувам дадена игра никога не бих си я взел дигитална, въпреки промоциите. Предпочитам да притежавам и нещо физическо - кутийка, диск, книжка а-у. Вярно, че няма кой знае каква реална разлика, но някак си е друго усещането да държиш в ръцете си любимата игра А иначе тоя Martin4oOoO е пълен тъпанар да спори за такава глупост. Имам съмнения, че тва е малоумния трол с 30-те акаунта. И какво значение има това колко игри си си купил, за да си компетентен
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 19:00
Der Meister написа: И какво значение има това колко игри си си купил, за да си компетентен Няма, но Steam е гейм платформа, не сайт. Това че може да си купиш игра и през сайта, освен през клиента е друг въпрос.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 19:14
Колко игри имаш в Steam? Аз проверих и имам 32, ама половината са безплатни.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 19:23
Не мога да повярвам, че спорите за такива глупости. Steam е услуга, но без сайта си едва ли ще има същата фукционалност.Така, че сайта и услугата са взаимно свързани и всеки е прав, но грешката е да спорите.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 19:46
Steam преди всичко е програма, през 2004 когато го пуснаха нямаше сайт, имаше само програма. Не можеш да си свалиш игрите от сайта (дори и да си ги купил през него), а също така самата програма предлага далеч по-голям набор от услуги в сравнение със сайта.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 20:29
sean написа: Колко игри имаш в Steam?
225
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 20:55
Martin4oOoO написа: 225 Тъпак, купуването на глупави пакети не се брои На бас, че от тея 225 играеш макс 5, останалите са някакви всенеизвестни. И вземи се гръмни с тоя спор за Стийм-а, взел тука да се прави на големият разбирач за нещо тъпо По принцип не отговарям на тролове като теб, но в случаят ме изнерви адски много.
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 21:02
the_presator написа: Martin4oOoO написа: 225 Тъпак, купуването на глупави пакети не се брои На бас, че от тея 225 играеш макс 5, останалите са някакви всенеизвестни. И вземи се гръмни с тоя спор за Стийм-а, взел тука да се прави на големият разбирач за нещо тъпо По принцип не отговарям на тролове като теб, но в случаят ме изнерви адски много. Какви пакети? DLC-тата не излизат в списъка с игри в Library-то, а и аз по принцип не купувам DLC-та...айде дай да видим ти колко имаш, дали имат 20. Май си виждал Steam само на снимки. А как позна че играя само 5? В момента имам толкова инсталирани, 4 от които са основно мулти, другото е Darksiders 2. Aз като изиграя една игра я трия, няма да ми стои 100 години на харда. Иначе не са толкова неизвестни - CS,CSS,CSGO,L4D,L4D2, CoD MW2/MW3, BORDERLANDS 1/2, GTA (всички), Max Payne 1/2, Killing Floor, PAYDAY,RAGE, Serious Sam HD/3 и списъка продължава, но няма смисъл да си губя времето да обяснявам на човек, на който доставчика на игри му е Замунда. Сигурно и тъпия ти css, който играеш е пиратски. Бах, колко бедни души има в капиталистическа България, стягайте куфарите за Северна Корея. Да го духаш.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 21:09
Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 21:11
white storm написа: Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб. Ти разбираш от гейминг, колкото аз от готвене. Марш обратно в кухнята!
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 21:23
Форум Северна Корея написа: white storm написа: Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб. Ти разбираш от гейминг, колкото аз от готвене. Марш обратно в кухнята! Мда,изчезвам в кухнята на гейминга
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 21:49
Форум Северна Корея написа: white storm написа: Martin4oOoO, отдавна не съм срещала такъв глупак като теб. Ти разбираш от гейминг, колкото аз от готвене. Марш обратно в кухнята! Фактът, че жените според теб трябва да седят в кухнята и да готвят, ми пояснява състоянието в което се намира твоя мозък.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 13 Окт 2012 01:52
Форум Северна Корея написа: Бах, колко бедни души има в капиталистическа България, стягайте куфарите за Северна Корея. Да го духаш. мама и тати като спрат да ти дават парички кво ще правиш бе келеш? 225 игри си купил и се хвали във форум аз ако съм дал толкова пари за игри ще ме е срам бе. баси глупака.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 13 Окт 2012 04:27
Абе мартинчо ти тея игри с акъла на 12 годишно лапе си ги сабирал тей като те гледам и в момента спориш по изключително инфантилен начин за изключително глупаво нещо. Броя на игрите, които някой притежава по абсолютно никакъв начин не отразява неговото разбиране на гейминга като цяло и не можеш да кажеш, че понеже ти имаш 225 игри си по-напред в нещата от другите, това може да го каже само някое недорасло комплексирано лапе дето си го избива онлайн.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 13 Окт 2012 11:16
Човека е дал пари за The Darkness II, заслужа уважение.. ама после пък виждам Duke Nukem.
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 13 Окт 2012 11:32
sean написа: Човека е дал пари за The Darkness II, заслужа уважение.. ама после пък виждам Duke Nukem. Дюка не бях го играл, и го взех за 4$ oт GMG (от една промоция...). Мислих да го врътна, ама не ми остана време, и даже не съм го инсталирал. А Darkness 2 е уникална игра. Цитат: аз ако съм дал толкова пари за игри ще ме е срам бе. баси глупака. Колко пари съм дал?! Повечето от половината са взимани от разни промоции в Steam, за други съм трейдвал TF2 item-и...Има и някои тъпички, но те са от HumbleBundle (5 игри за 1$ ) Едни колекционират игри, други филми, трети музика...Кво толкова.... Цитат: Броя на игрите, които някой притежава по абсолютно никакъв начин не отразява неговото разбиране на гейминга като цяло и не можеш да кажеш, че понеже ти имаш 225 игри си по-напред в нещата от другите Разбира се, аз пък обаче се дразня например на хора, които от 2003-та до днес цъкат CS (примерно) пиратска, а не са дали 3 евро (толкова е по коледните промоции) за играта. Е толкова ли не заслужават разработчиците 3 евро за това че 10 години играеш играта им на аванта? Bioshock - игра с страхотна атмосфера, преигравал съм я 3 пъти, защо да не я взема за 5 евро? GTA серията - играл съм ги толкова много тея игри, що да не дам 10 евро за колекцията? Примери много... И това е последният ми пост в тази тема.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 13 Окт 2012 11:54
Да се надяваме, че е последния.Иначе не мисли,че колекцията ти не заслужава уважение,но начина и на поднасяне е повече като фукане с цел предизвикване на завист дори,което показва единствено едно незряло поведение.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 13 Окт 2012 14:26
225 Игри и ми се фука и какво като някои има само една игра поне си я играе ама ти с тия 225 игри доказваш че играеш кам 10 игри а другите са под 2 часа или пък си беживотно детенце
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 14 Окт 2012 12:48
Steam било сайт... "постижения"
АБЕ ШО НЕ СЕ СКРИЕТЕ ВСИЧКИ ВИЕ БЕ ПЕДЕРАСТИ НАЕБАНИ СМОТАНИ ЛАЙНЯНИ ГОВЕДЦА ГЕЙСКИ
Steam били коректни Абе форума да не се е върнал в 2003 бе
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|