Бтв, някой може ли да даде няколко значения на думата abuse, че ми трябва пък сега нямам речник
Някой чийтва здраво анкетата...
- ManicSubsidal
Re: Някой чийтва здраво анкетата...
Да бе Шерифе, не се кахъри толкоз.Вярно чара на форума е точно в свободното изразяване на мнение, макар и някой път някои да прекрачват границата на нормалното...
Бтв, някой може ли да даде няколко значения на думата abuse, че ми трябва пък сега нямам речник
-
¦•••SHERIFA•••¦
Като е така, да махат правилата и няма да се "кахъря". Поне да си е ясно и официално.
- kom4o
- В момента играе: DotA?
- Обратна връзка:
Има какви ли не глупави теми, а не е хубаво да губим интерес към анкетата при положение, че статистиките в нея не са верни (по-точно няма да знаем за кое всъшност колко души са гласували).Wannabe написа:Оф кво ви пука бе ебаси хората,мое ли за тва цяла тема да напраиш
Мисля, че може да се хаква от БТК потребител, понеже IP се променя с всяко рескане на модема и е възможно да се гласува отново, а може и да е някакъв спам бот със селф IP ченджър.
I'm 2 Cool.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Кой е любимият ви жанр игри?
Всякакви стратегии - всички други отговори няма "всякакви", само този... защо ? Аз сега не мога да гласувам, понеже Total War поредицата и някои други не играя, но доста по-известни пък - съм играл здраво или играя. К'во прайм ?
Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.
Всякакви стратегии - всички други отговори няма "всякакви", само този... защо ? Аз сега не мога да гласувам, понеже Total War поредицата и някои други не играя, но доста по-известни пък - съм играл здраво или играя. К'во прайм ?
Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Предполагам, че под всякакви имат предвид, че става въпрос и за RTS-и, и за походови стратегии 
¦•••SHERIFA•••¦ написа:Кой е любимият ви жанр игри?
Стига с тия глупости, моля те.
.
Мен си ме кефят Age of Mytholohy и тия стратегий от тоя сорт ... Тия по-новите са "наакани" **меко казано** 
- Мен не ме кефят де ... Другите да не го приемат толкова на вътре
- Мен не ме кефят де ... Другите да не го приемат толкова на вътре
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
И какво от това? Английски думи написани на кирилица - какъв ти е проблема? По никакъв начин не се опетнява родния ни език, ако искаш така да го извъртиш.¦•••SHERIFA•••¦ написа: Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Там е работата, че нищо не "извъртам", а просто посочвам, че такива думи НИКОГА не са съществували в българският език. Нито в средното образувания някъде се учи за такива "побългарявания", НО има за чуждиците, което е нещо СЪВСЕМ ДРУГО. Личи си кой е бягал от часовете...
Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията ( а на доста места ДОРИ и това не се спазва ).
Да отворим някой китайски сайт за хардуерни новини примерно и к'во ? Ще видим изписано "Intel", "AMD", "NVIDIA", "ATI" на китайски ли
!?
Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията ( а на доста места ДОРИ и това не се спазва ).
Да отворим някой китайски сайт за хардуерни новини примерно и к'во ? Ще видим изписано "Intel", "AMD", "NVIDIA", "ATI" на китайски ли
dude...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Шерифе, дразниш. Половината думи в речника ти са с гръцки, турски и латински произход, ама не си тръгнал да ги пишеш на гръцки, турски или латински, нали? Спри се.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Постовете ми са малко над 300, имаш време да ги извадиш с точните връзки до тези мнения с удебелени думи разбира се
.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Ти не ме разбра. Няма значение, че не са съществували, няма значение, че не се учи, побългаряването пак се прави. От удобство ли, от мързел ли, ама се прави. И няма нищо нередно в това.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Защо не? Сериозно, шерифе, издребняваш.Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Никът си виждал ли си го? "Шериф" к'ва дума е според теб? Да не говорим, че сам трябваше да го напишеш ¦•••"Sheriff"-a•••¦, за да си спазваш сам "мъдрите" си думи.¦•••SHERIFA•••¦ написа:Постовете ми са малко над 300, имаш време да ги извадиш с точните връзки до тези мнения с удебелени думи разбира се.
Профилът ти - на професия си писал "геймърски", "хардуерни", "софтуерни", "професия", "сайтове".
От поленцето долье, дека дава постове от темата - "Постовете", "транскрипцията", "сайт", "хардуерни", "коментират", "официално", "базата", "адрес", "проблемът", "форума", "портала", "е-мейл", "реакция", "нулирани", "репутация", "авторитет" и т.н.
Bored guy is bored
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Btw, добавете и новите игри, Shift, туй-онуй. Знаете, че тея месеци БАШ най-много, а и качествени заглавия излиза, през къси периоди от време, няма кога... нов месец да се чака, тъй като... геймъра инсталира едната, айде да пробва другата, третата и така и чааак новият месец да гласува за някоя, тъй като не е добавена.
-
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Шерифа модератор
То съвсем без живот ще остане човека