Някой чийтва здраво анкетата...

Идеи за сайта и списанието
Аватар
ManicSubsidal

Re: Някой чийтва здраво анкетата...

Мнение от ManicSubsidal »

Да бе Шерифе, не се кахъри толкоз.Вярно чара на форума е точно в свободното изразяване на мнение, макар и някой път някои да прекрачват границата на нормалното...
Бтв, някой може ли да даде няколко значения на думата abuse, че ми трябва пък сега нямам речник :x
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

:OffTopic:

Като е така, да махат правилата и няма да се "кахъря". Поне да си е ясно и официално.

:OffTopic:
Аватар
kom4o
В момента играе: DotA?
Обратна връзка:

Мнение от kom4o »

Wannabe написа:Оф кво ви пука бе ебаси хората,мое ли за тва цяла тема да напраиш
Има какви ли не глупави теми, а не е хубаво да губим интерес към анкетата при положение, че статистиките в нея не са верни (по-точно няма да знаем за кое всъшност колко души са гласували).
Мисля, че може да се хаква от БТК потребител, понеже IP се променя с всяко рескане на модема и е възможно да се гласува отново, а може и да е някакъв спам бот със селф IP ченджър.
I'm 2 Cool.
¦•••SHERIFA•••¦

Кой е любимият ви жанр игри?

Всякакви стратегии - всички други отговори няма "всякакви", само този... защо ? Аз сега не мога да гласувам, понеже Total War поредицата и някои други не играя, но доста по-известни пък - съм играл здраво или играя. К'во прайм ?

Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Предполагам, че под всякакви имат предвид, че става въпрос и за RTS-и, и за походови стратегии :)
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Кой е любимият ви жанр игри?

Всякакви стратегии - всички други отговори няма "всякакви", само този... защо ? Аз сега не мога да гласувам, понеже Total War поредицата и някои други не играя, но доста по-известни пък - съм играл здраво или играя. К'во прайм ?

Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.

:icq20:

Стига с тия глупости, моля те.
.
play hard
Обратна връзка:

Мнение от play hard »

Мен си ме кефят Age of Mytholohy и тия стратегий от тоя сорт ... Тия по-новите са "наакани" **меко казано** :D

- Мен не ме кефят де ... Другите да не го приемат толкова на вътре :D
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

¦•••SHERIFA•••¦ написа: Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.
И какво от това? Английски думи написани на кирилица - какъв ти е проблема? По никакъв начин не се опетнява родния ни език, ако искаш така да го извъртиш.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
¦•••SHERIFA•••¦

Там е работата, че нищо не "извъртам", а просто посочвам, че такива думи НИКОГА не са съществували в българският език. Нито в средното образувания някъде се учи за такива "побългарявания", НО има за чуждиците, което е нещо СЪВСЕМ ДРУГО. Личи си кой е бягал от часовете...

Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията ( а на доста места ДОРИ и това не се спазва ).

Да отворим някой китайски сайт за хардуерни новини примерно и к'во ? Ще видим изписано "Intel", "AMD", "NVIDIA", "ATI" на китайски ли :shock: !?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

dude...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Шерифе, дразниш. Половината думи в речника ти са с гръцки, турски и латински произход, ама не си тръгнал да ги пишеш на гръцки, турски или латински, нали? Спри се.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
¦•••SHERIFA•••¦

Постовете ми са малко над 300, имаш време да ги извадиш с точните връзки до тези мнения с удебелени думи разбира се :).
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Ти не ме разбра. Няма значение, че не са съществували, няма значение, че не се учи, побългаряването пак се прави. От удобство ли, от мързел ли, ама се прави. И няма нищо нередно в това. :)
Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията.
Защо не? Сериозно, шерифе, издребняваш. :roll:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Постовете ми са малко над 300, имаш време да ги извадиш с точните връзки до тези мнения с удебелени думи разбира се :).
Никът си виждал ли си го? "Шериф" к'ва дума е според теб? Да не говорим, че сам трябваше да го напишеш ¦•••"Sheriff"-a•••¦, за да си спазваш сам "мъдрите" си думи.

Профилът ти - на професия си писал "геймърски", "хардуерни", "софтуерни", "професия", "сайтове".

От поленцето долье, дека дава постове от темата - "Постовете", "транскрипцията", "сайт", "хардуерни", "коментират", "официално", "базата", "адрес", "проблемът", "форума", "портала", "е-мейл", "реакция", "нулирани", "репутация", "авторитет" и т.н.

Bored guy is bored :icq20: Ако утре ми се занимава мо'е ти врътна един пост, та да ти обясня що си сбръцкал толкоз' много в отношението си към езика, но засега - толкоз'
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
¦•••SHERIFA•••¦

Изображение
¦•••SHERIFA•••¦

Btw, добавете и новите игри, Shift, туй-онуй. Знаете, че тея месеци БАШ най-много, а и качествени заглавия излиза, през къси периоди от време, няма кога... нов месец да се чака, тъй като... геймъра инсталира едната, айде да пробва другата, третата и така и чааак новият месец да гласува за някоя, тъй като не е добавена.
Side

Мнение от Side »

-
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Алми

Мнение от Алми »

Шерифа модератор :shock: :shock: :shock: