Автор |
Съобщение |
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 04 Авг 2009 14:09
Да бе Шерифе, не се кахъри толкоз.Вярно чара на форума е точно в свободното изразяване на мнение, макар и някой път някои да прекрачват границата на нормалното... Бтв, някой може ли да даде няколко значения на думата abuse, че ми трябва пък сега нямам речник
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 04 Авг 2009 17:24
Като е така, да махат правилата и няма да се "кахъря". Поне да си е ясно и официално.
|
|
|
|
|
kom4o
|
|
В момента играе: DotA?
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 08 Авг 2009 09:16
Wannabe написа: Оф кво ви пука бе ебаси хората,мое ли за тва цяла тема да напраиш Има какви ли не глупави теми, а не е хубаво да губим интерес към анкетата при положение, че статистиките в нея не са верни (по-точно няма да знаем за кое всъшност колко души са гласували). Мисля, че може да се хаква от БТК потребител, понеже IP се променя с всяко рескане на модема и е възможно да се гласува отново, а може и да е някакъв спам бот със селф IP ченджър.
___________________________________ I'm 2 Cool.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 12 Сеп 2009 12:41
Кой е любимият ви жанр игри?
Всякакви стратегии - всички други отговори няма "всякакви", само този... защо ? Аз сега не мога да гласувам, понеже Total War поредицата и някои други не играя, но доста по-известни пък - съм играл здраво или играя. К'во прайм ?
Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 12 Сеп 2009 14:31
Предполагам, че под всякакви имат предвид, че става въпрос и за RTS-и, и за походови стратегии
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 12 Сеп 2009 22:32
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Кой е любимият ви жанр игри?
Всякакви стратегии - всички други отговори няма "всякакви", само този... защо ? Аз сега не мога да гласувам, понеже Total War поредицата и някои други не играя, но доста по-известни пък - съм играл здраво или играя. К'во прайм ?
Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език. Стига с тия глупости, моля те.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
play hard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 13 Сеп 2009 23:30
Мен си ме кефят Age of Mytholohy и тия стратегий от тоя сорт ... Тия по-новите са "наакани" **меко казано** - Мен не ме кефят де ... Другите да не го приемат толкова на вътре
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 11:35
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Иначе "Куестове" и "Шутъри" няма какво да се коментират - думи, които никога не са съществували в българският език. И какво от това? Английски думи написани на кирилица - какъв ти е проблема? По никакъв начин не се опетнява родния ни език, ако искаш така да го извъртиш.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 14:54
Там е работата, че нищо не "извъртам", а просто посочвам, че такива думи НИКОГА не са съществували в българският език. Нито в средното образувания някъде се учи за такива "побългарявания", НО има за чуждиците, което е нещо СЪВСЕМ ДРУГО. Личи си кой е бягал от часовете... Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията ( а на доста места ДОРИ и това не се спазва ). Да отворим някой китайски сайт за хардуерни новини примерно и к'во ? Ще видим изписано "Intel", "AMD", "NVIDIA", "ATI" на китайски ли !?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 18:23
dude...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 19:30
Шерифе, дразниш. Половината думи в речника ти са с гръцки, турски и латински произход, ама не си тръгнал да ги пишеш на гръцки, турски или латински, нали? Спри се.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 20:08
Постовете ми са малко над 300, имаш време да ги извадиш с точните връзки до тези мнения с удебелени думи разбира се .
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 20:32
Ти не ме разбра. Няма значение, че не са съществували, няма значение, че не се учи, побългаряването пак се прави. От удобство ли, от мързел ли, ама се прави. И няма нищо нередно в това. Цитат: Утре някой ще побългари някаква друга нова "модна" новоизмислена дума и айде пак да я напишем на кирилица с транскрипцията. Защо не? Сериозно, шерифе, издребняваш.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 14 Сеп 2009 21:37
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Постовете ми са малко над 300, имаш време да ги извадиш с точните връзки до тези мнения с удебелени думи разбира се . Никът си виждал ли си го? "Шериф" к'ва дума е според теб? Да не говорим, че сам трябваше да го напишеш ¦•••"Sheriff"-a•••¦, за да си спазваш сам "мъдрите" си думи. Профилът ти - на професия си писал "геймърски", "хардуерни", "софтуерни", "професия", "сайтове". От поленцето долье, дека дава постове от темата - "Постовете", "транскрипцията", "сайт", "хардуерни", "коментират", "официално", "базата", "адрес", "проблемът", "форума", "портала", "е-мейл", "реакция", "нулирани", "репутация", "авторитет" и т.н. Bored guy is bored Ако утре ми се занимава мо'е ти врътна един пост, та да ти обясня що си сбръцкал толкоз' много в отношението си към езика, но засега - толкоз'
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 15 Сеп 2009 00:07
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 19 Сеп 2009 00:55
Btw, добавете и новите игри, Shift, туй-онуй. Знаете, че тея месеци БАШ най-много, а и качествени заглавия излиза, през къси периоди от време, няма кога... нов месец да се чака, тъй като... геймъра инсталира едната, айде да пробва другата, третата и така и чааак новият месец да гласува за някоя, тъй като не е добавена.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 28 Сеп 2009 21:18
-
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой чийтва здраво анкетата... Публикувано на: 28 Сеп 2009 22:10
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|