Diablo I Multiplayer

Игри за PC

Мнение за Диабло 1?

По-добра от Диабло 2!
2
13%
Задължителна част от поредицата за преиграване!
13
87%

Общо гласове: 15

Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Re: Diablo I Multiplayer

Мнение от Omega-x »

за 1.13 ме търсете и мене:)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
ATALAX

Мнение от ATALAX »

Ок, за сега сме 5-ма. :shock: :lol:

Ако Влад се зариби, може би Блу, може би и Дъмбълдор и ЛОЛ! :D :D
evil knows no good
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Зависи кога излезе пача. Ако играя Risen по това време - няма да го бъде :lol:
джумерки
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Кога излиза това чудо на чудесата ? Че ми се разцъква :Д
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ок, аре стига офтопик в темата. :D Искам да цъкам с някой мулти на 1-цата! >.<

Правя нова тема за Д2 мултито, не открива предната ми. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Намерих някаква портъбъл версия на Diablo 1 Hellfire, само дето незнам откъде се пуска мултиплеъра.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Не, не.. говоря за обикновенното Диабло, няма нужда дори от Хамачи, влизаме си в батълнета.. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Side

Мнение от Side »

Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш :wink:
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Hemoglobin написа:Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш :wink:
Чак се дразня някой като почне така. :roll:

За кво мъчене ми говориш? Да играя Диабло 1 ми доставя нечовешко удоволствие. Няма отново да изброявам всичките й плюсове... Влизам в 1-цата на компа си, давам Multiplayer->Battle.net->влизам си в акаунта, правя игра и Готово. Имаше проблеми с Хелфайъра, но бяха преодолени, отдавна. :) През ЛАН мрежа осъществихме мулти, но така или иначе експанжъна не е официална част от Lore-a и не е на Близард, няма особено значение.

Диабло 2 е друга ракия, определено е чудовищно яка също, и ще се играе като излезе новия пач. Но сега просто ми се цъка на 1-цата. Съжалявам феновете на Диабло дето не могат да се накефят на 1-вата й част. :? Много губят.
天皇陛下万歳。。!
Side

Мнение от Side »

The Chameleon написа:
Hemoglobin написа:Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш :wink:
Чак се дразня някой като почне така. :roll:

За кво мъчене ми говориш? Да играя Диабло 1 ми доставя нечовешко удоволствие. Няма отново да изброявам всичките й плюсове... Влизам в 1-цата на компа си, давам Multiplayer->Battle.net->влизам си в акаунта, правя игра и Готово. Имаше проблеми с Хелфайъра, но бяха преодолени, отдавна. :) През ЛАН мрежа осъществихме мулти, но така или иначе експанжъна не е официална част от Lore-a и не е на Близард, няма особено значение.

Диабло 2 е друга ракия, определено е чудовищно яка също, и ще се играе като излезе новия пач. Но сега просто ми се цъка на 1-цата. Съжалявам феновете на Диабло дето не могат да се накефят на 1-вата й част. :? Много губят.
Аз съм я цъкал и 1-цата но в мулти е някво,нещо такова странно.

Но щом нея искаш да цъкаш,не съм тук да те разубеждавам :)

както се казва gl hf
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Аз личното навремето на единицата съм се кефил адски много повече отколкото на дойката даже, ама това си беше бая отдавна, а сега нензам как ще ми се стори.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

iddqd написа:Аз личното навремето на единицата съм се кефил адски много повече отколкото на дойката даже, ама това си беше бая отдавна, а сега нензам как ще ми се стори.
Евала, за което! Новите поколения гледат само графиката и геймплея, а не духа на играта!
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор