Diablo I Multiplayer
Re: Diablo I Multiplayer
Ок, за сега сме 5-ма.
Ако Влад се зариби, може би Блу, може би и Дъмбълдор и ЛОЛ!

Ако Влад се зариби, може би Блу, може би и Дъмбълдор и ЛОЛ!
evil knows no good
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Зависи кога излезе пача. Ако играя Risen по това време - няма да го бъде 
джумерки
Кога излиза това чудо на чудесата ? Че ми се разцъква :Д
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ок, аре стига офтопик в темата.
Искам да цъкам с някой мулти на 1-цата! >.<
Правя нова тема за Д2 мултито, не открива предната ми.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Правя нова тема за Д2 мултито, не открива предната ми.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Намерих някаква портъбъл версия на Diablo 1 Hellfire, само дето незнам откъде се пуска мултиплеъра.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не, не.. говоря за обикновенното Диабло, няма нужда дори от Хамачи, влизаме си в батълнета.. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Чак се дразня някой като почне така.Hemoglobin написа:Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш
За кво мъчене ми говориш? Да играя Диабло 1 ми доставя нечовешко удоволствие. Няма отново да изброявам всичките й плюсове... Влизам в 1-цата на компа си, давам Multiplayer->Battle.net->влизам си в акаунта, правя игра и Готово. Имаше проблеми с Хелфайъра, но бяха преодолени, отдавна.
Диабло 2 е друга ракия, определено е чудовищно яка също, и ще се играе като излезе новия пач. Но сега просто ми се цъка на 1-цата. Съжалявам феновете на Диабло дето не могат да се накефят на 1-вата й част.
天皇陛下万歳。。!
Аз съм я цъкал и 1-цата но в мулти е някво,нещо такова странно.The Chameleon написа:Чак се дразня някой като почне така.Hemoglobin написа:Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш![]()
За кво мъчене ми говориш? Да играя Диабло 1 ми доставя нечовешко удоволствие. Няма отново да изброявам всичките й плюсове... Влизам в 1-цата на компа си, давам Multiplayer->Battle.net->влизам си в акаунта, правя игра и Готово. Имаше проблеми с Хелфайъра, но бяха преодолени, отдавна.През ЛАН мрежа осъществихме мулти, но така или иначе експанжъна не е официална част от Lore-a и не е на Близард, няма особено значение.
Диабло 2 е друга ракия, определено е чудовищно яка също, и ще се играе като излезе новия пач. Но сега просто ми се цъка на 1-цата. Съжалявам феновете на Диабло дето не могат да се накефят на 1-вата й част.Много губят.
Но щом нея искаш да цъкаш,не съм тук да те разубеждавам
както се казва gl hf
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
Аз личното навремето на единицата съм се кефил адски много повече отколкото на дойката даже, ама това си беше бая отдавна, а сега нензам как ще ми се стори.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Евала, за което! Новите поколения гледат само графиката и геймплея, а не духа на играта!iddqd написа:Аз личното навремето на единицата съм се кефил адски много повече отколкото на дойката даже, ама това си беше бая отдавна, а сега нензам как ще ми се стори.
天皇陛下万歳。。!