Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 30 Авг 2009 15:39
за 1.13 ме търсете и мене:)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 30 Авг 2009 15:44
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 30 Авг 2009 15:46
Зависи кога излезе пача. Ако играя Risen по това време - няма да го бъде
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 30 Авг 2009 15:50
Кога излиза това чудо на чудесата ? Че ми се разцъква :Д
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 30 Авг 2009 16:26
Ок, аре стига офтопик в темата. Искам да цъкам с някой мулти на 1-цата! >.< Правя нова тема за Д2 мултито, не открива предната ми.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 13:06
Намерих някаква портъбъл версия на Diablo 1 Hellfire, само дето незнам откъде се пуска мултиплеъра.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 13:26
Не, не.. говоря за обикновенното Диабло, няма нужда дори от Хамачи, влизаме си в батълнета..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 14:32
Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 14:42
Hemoglobin написа: Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш Чак се дразня някой като почне така. За кво мъчене ми говориш? Да играя Диабло 1 ми доставя нечовешко удоволствие. Няма отново да изброявам всичките й плюсове... Влизам в 1-цата на компа си, давам Multiplayer->Battle.net->влизам си в акаунта, правя игра и Готово. Имаше проблеми с Хелфайъра, но бяха преодолени, отдавна. През ЛАН мрежа осъществихме мулти, но така или иначе експанжъна не е официална част от Lore-a и не е на Близард, няма особено значение. Диабло 2 е друга ракия, определено е чудовищно яка също, и ще се играе като излезе новия пач. Но сега просто ми се цъка на 1-цата. Съжалявам феновете на Диабло дето не могат да се накефят на 1-вата й част. Много губят.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 14:54
The Chameleon написа: Hemoglobin написа: Човек,за кво се мъчиш на 1-цата.Верно,че я МИСЛИШ за по-добра,ама на 2-ката теглите,пачвате и у хофа сте готови.Не мога да те разбера,но след като искаш едно играй едно.Само внимавай с вирусите из сайтовете които ровиш Чак се дразня някой като почне така. За кво мъчене ми говориш? Да играя Диабло 1 ми доставя нечовешко удоволствие. Няма отново да изброявам всичките й плюсове... Влизам в 1-цата на компа си, давам Multiplayer->Battle.net->влизам си в акаунта, правя игра и Готово. Имаше проблеми с Хелфайъра, но бяха преодолени, отдавна. През ЛАН мрежа осъществихме мулти, но така или иначе експанжъна не е официална част от Lore-a и не е на Близард, няма особено значение. Диабло 2 е друга ракия, определено е чудовищно яка също, и ще се играе като излезе новия пач. Но сега просто ми се цъка на 1-цата. Съжалявам феновете на Диабло дето не могат да се накефят на 1-вата й част. Много губят. Аз съм я цъкал и 1-цата но в мулти е някво,нещо такова странно. Но щом нея искаш да цъкаш,не съм тук да те разубеждавам както се казва gl hf
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 20:10
Аз личното навремето на единицата съм се кефил адски много повече отколкото на дойката даже, ама това си беше бая отдавна, а сега нензам как ще ми се стори.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo I Multiplayer Публикувано на: 31 Авг 2009 20:14
iddqd написа: Аз личното навремето на единицата съм се кефил адски много повече отколкото на дойката даже, ама това си беше бая отдавна, а сега нензам как ще ми се стори. Евала, за което! Новите поколения гледат само графиката и геймплея, а не духа на играта!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|