PSP + и -
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Като горд притежател на таква джаджа казвам, че си заслужава на 100%.
При филмите съм малко неинформиран последните месеци, дали вече има свестен плейър, който пуска AVI файлове, но PSP-то чете MP4 и gp3(мисля). Има и плейър за PMP формат, което е като ави, без загуба на качеството.
Факт е, че се разработваше и Linux за PSP. Има стотици Shell-ове и firmware апликации, които добавят още функции. Има дори емулатор за Nintendo DS O.O
Та, да обобщя, с 2 ръце "ЗА"!
При филмите съм малко неинформиран последните месеци, дали вече има свестен плейър, който пуска AVI файлове, но PSP-то чете MP4 и gp3(мисля). Има и плейър за PMP формат, което е като ави, без загуба на качеството.
Факт е, че се разработваше и Linux за PSP. Има стотици Shell-ове и firmware апликации, които добавят още функции. Има дори емулатор за Nintendo DS O.O
Та, да обобщя, с 2 ръце "ЗА"!
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Re: PSP + и -
Aко ще графиката да е по-добра от компютърното ниво... това си остава електроннна игра. Комповете толкова евтини ли станаха, че освен тях трябва да се купуват и такива изгъзици. Значи като сме някъде с приятели на вън... ще играем електронни игри в мулти пхахахахахахаххахахахаВuddy написа:Гипо...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Тука не си напълно прав. Никой не е казал, че ще го използваш докато си навън си прятели
Другото нещо е, че е перфектна джаджа за запълване на времето. Ето преди 3 дни като пътувах до София (над 2 часа), просто няма какво да се прави във влака и ще е супер да си имам ПСП, но друг е въпроса, че в момента нямам пари за това нещо
Въпреки това имам N73 и мога да кажа, че си стува всеки лев, слушане на музика, гледане на филми и т.н. Ако имах пари 100% щях да си взема и ПСП
.
мале това било много яко нещо да имаш ПСП, просто не мога да си представя следната ситуация-в рейса, задръстване, яко фраш, ти си седиш некъде и разцъкваш и искаш така да си стойш винаги. Ми хората? всички са се нахвърлили върху тебе в бой кой ще се добере да вижда по-хубаво.
Не наистина една такава гъзариика няма ли да привлече маса народ. Това не е телефон, ако го сравнявам с комп мога да намеря общи черти но по някой характеристики е много яко такова нещо!
Телевизия верно ли може да се гледа?
лелееее, ще пиша на дядо коледа за коледа да ми го донесе едно такова джунджоре
Не наистина една такава гъзариика няма ли да привлече маса народ. Това не е телефон, ако го сравнявам с комп мога да намеря общи черти но по някой характеристики е много яко такова нещо!
Хах, и аз имам N73Limp написа:Тука не си напълно прав. Никой не е казал, че ще го използваш докато си навън си прятелиДругото нещо е, че е перфектна джаджа за запълване на времето. Ето преди 3 дни като пътувах до София (над 2 часа), просто няма какво да се прави във влака и ще е супер да си имам ПСП, но друг е въпроса, че в момента нямам пари за това нещо
Въпреки това имам N73 и мога да кажа, че си стува всеки лев, слушане на музика, гледане на филми и т.н. Ако имах пари 100% щях да си взема и ПСП
.
За него вече мога да кажа, че си струва всеки лев!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Ма ти заради хората ли го искаш, хах?FELIX написа:мале това било много яко нещо да имаш ПСП, просто не мога да си представя следната ситуация-в рейса, задръстване, яко фраш, ти си седиш некъде и разцъкваш и искаш така да си стойш винаги. Ми хората? всички са се нахвърлили върху тебе в бой кой ще се добере да вижда по-хубаво.
абе ай кажи ми кой няма ти завиди при такова чудо, кажи ми... който не ти завиди... да ми го види!
поне не че аз много ще обръщам внимание на света с такова устройство но си представям как всички лепки дет преди са ме подминавали кат простак, сега ще ми се навъртат наоколо... пък това чудо не ми се струва много много скъпо, верно си е скъпичко, но ще си оправдае парата
поне не че аз много ще обръщам внимание на света с такова устройство но си представям как всички лепки дет преди са ме подминавали кат простак, сега ще ми се навъртат наоколо... пък това чудо не ми се струва много много скъпо, верно си е скъпичко, но ще си оправдае парата
Aко има розовата версия...bOtLik3 написа:Ако мислиш, че момичетата ще ти се лепят ако имаш ПСП, жестоко се заблуждаваш
П.П http://fonejacker.tv/psp.shtml
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ми... решено е 
В сряда взимам заплата и веднага отивам до Пулсар. Писаха ми, че в цената за Slim&Lite(369лв) влиза и една игра- да знаете, че ще я продавам
Почвам да редактирам темата малко по малко и се захващам сериозно с нея, когато си взема PSP-то(и респективно му сменят firmware-а).
В сряда взимам заплата и веднага отивам до Пулсар. Писаха ми, че в цената за Slim&Lite(369лв) влиза и една игра- да знаете, че ще я продавам
Почвам да редактирам темата малко по малко и се захващам сериозно с нея, когато си взема PSP-то(и респективно му сменят firmware-а).
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- ivanatora
- Обратна връзка:
Аз ако имах такова нещо, не бих го извадил в градския транспорт. За нищо на света. Особено в задръстване 
Не ми допада идеята да мъкна машина за игрички и мултимедия за 350лв по джобовете си.
Интернета - добре - има го на горещи точки. А как се пишат букви с това нещо? Трябва да мъкна и допълнителна qwerty клавиатура ли?
Ако съм толкова умрял за интернет, мога да си го ползвам през телефона. Ако толкова наложащо ми трябва интернет, цената за GPRS-а няма да ми се стори висока.
Не ми допада идеята да мъкна машина за игрички и мултимедия за 350лв по джобовете си.
Интернета - добре - има го на горещи точки. А как се пишат букви с това нещо? Трябва да мъкна и допълнителна qwerty клавиатура ли?
Ако съм толкова умрял за интернет, мога да си го ползвам през телефона. Ако толкова наложащо ми трябва интернет, цената за GPRS-а няма да ми се стори висока.
Има една извратена клавиатура. Счупваш се да тракаш по няколкото налични копчета. Преди няколко дни се мъчих да напиша един сайт. Олеле.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Ти поне няма да се притесняваш как ше се оправиш с фирмуеъра понеже си от софия и хора които да направят номера с пандора бол ама ако беше извън софия УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯUndead Dude написа:Ми... решено е
П.С.Лорде като писа забеляза ли че има готови фрази от сайтове като www,http, .com.,.org и други такива ? Ако го знаеше щеше само името на сайта да напишеш за 5 сек и айде
Добре, за игри по-добро за тия пари няма. Сега се тегли една черта дават ли се 300-400лв за едните игри...
А в един по-горен ценови сегмент вече идва The Real Thing (tm)

А в един по-горен ценови сегмент вече идва The Real Thing (tm)

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Ъм, какво е това?LordOfDarkness написа:Image: [url]http://url219.imageshack.us/url219/6910/dscf1844sa2.th.jpg[/URL]
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Tя не е измислена.Просто ти излизат буквите и ти с посоките ги избираш и с Х ги пишеш.Лесно и бързо е.Както на едновремешните игри като ти дава да си пишеш името и може само с посоките и ентър същото еivanatora написа:А има ли готова фраза от рода на fruitylyrics.com?Аз това на нормална клавиатура се затруднявам да го напиша, а на измислена - представям си