Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Заслужава ли си PSP?

да    72%  72%  [ 38 ]
 не    28%  28%  [ 15 ]
Общо гласове : 53
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 12:01

Като горд притежател на таква джаджа казвам, че си заслужава на 100%.
При филмите съм малко неинформиран последните месеци, дали вече има свестен плейър, който пуска AVI файлове, но PSP-то чете MP4 и gp3(мисля). Има и плейър за PMP формат, което е като ави, без загуба на качеството.
Факт е, че се разработваше и Linux за PSP. Има стотици Shell-ове и firmware апликации, които добавят още функции. Има дори емулатор за Nintendo DS O.O
Та, да обобщя, с 2 ръце "ЗА"!

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: PSP + и -
Публикувано на: 03 Дек 2007 13:16

Вuddy написа:
Гипо...

Aко ще графиката да е по-добра от компютърното ниво... това си остава електроннна игра. Комповете толкова евтини ли станаха, че освен тях трябва да се купуват и такива изгъзици. Значи като сме някъде с приятели на вън... ще играем електронни игри в мулти пхахахахахахаххахахаха

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 15:19

Тука не си напълно прав. Никой не е казал, че ще го използваш докато си навън си прятели :!: Другото нещо е, че е перфектна джаджа за запълване на времето. Ето преди 3 дни като пътувах до София (над 2 часа), просто няма какво да се прави във влака и ще е супер да си имам ПСП, но друг е въпроса, че в момента нямам пари за това нещо :) Въпреки това имам N73 и мога да кажа, че си стува всеки лев, слушане на музика, гледане на филми и т.н. Ако имах пари 100% щях да си взема и ПСП :wink: .

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 16:21

мале това било много яко нещо да имаш ПСП, просто не мога да си представя следната ситуация-в рейса, задръстване, яко фраш, ти си седиш некъде и разцъкваш и искаш така да си стойш винаги. Ми хората? всички са се нахвърлили върху тебе в бой кой ще се добере да вижда по-хубаво.
Не наистина една такава гъзариика няма ли да привлече маса народ. Това не е телефон, ако го сравнявам с комп мога да намеря общи черти но по някой характеристики е много яко такова нещо!
Телевизия верно ли може да се гледа?
лелееее, ще пиша на дядо коледа за коледа да ми го донесе едно такова джунджоре :lol:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 16:33

Limp написа:
Тука не си напълно прав. Никой не е казал, че ще го използваш докато си навън си прятели :!: Другото нещо е, че е перфектна джаджа за запълване на времето. Ето преди 3 дни като пътувах до София (над 2 часа), просто няма какво да се прави във влака и ще е супер да си имам ПСП, но друг е въпроса, че в момента нямам пари за това нещо :) Въпреки това имам N73 и мога да кажа, че си стува всеки лев, слушане на музика, гледане на филми и т.н. Ако имах пари 100% щях да си взема и ПСП :wink: .

Хах, и аз имам N73 :)
За него вече мога да кажа, че си струва всеки лев!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 16:42

FELIX написа:
мале това било много яко нещо да имаш ПСП, просто не мога да си представя следната ситуация-в рейса, задръстване, яко фраш, ти си седиш некъде и разцъкваш и искаш така да си стойш винаги. Ми хората? всички са се нахвърлили върху тебе в бой кой ще се добере да вижда по-хубаво.
Не наистина една такава гъзариика няма ли да привлече маса народ. Това не е телефон, ако го сравнявам с комп мога да намеря общи черти но по някой характеристики е много яко такова нещо!
Телевизия верно ли може да се гледа?
лелееее, ще пиша на дядо коледа за коледа да ми го донесе едно такова джунджоре :lol:
Ма ти заради хората ли го искаш, хах?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 16:58

абе ай кажи ми кой няма ти завиди при такова чудо, кажи ми... който не ти завиди... да ми го види! :lol: :lol: :lol:
поне не че аз много ще обръщам внимание на света с такова устройство но си представям как всички лепки дет преди са ме подминавали кат простак, сега ще ми се навъртат наоколо... пък това чудо не ми се струва много много скъпо, верно си е скъпичко, но ще си оправдае парата :D

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 17:06

Ако мислиш, че момичетата ще ти се лепят ако имаш ПСП, жестоко се заблуждаваш :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 18:22

bOtLik3 написа:
Ако мислиш, че момичетата ще ти се лепят ако имаш ПСП, жестоко се заблуждаваш :lol:
Aко има розовата версия... :lol:

П.П http://fonejacker.tv/psp.shtml

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 18:27

Ми... решено е ;)

В сряда взимам заплата и веднага отивам до Пулсар. Писаха ми, че в цената за Slim&Lite(369лв) влиза и една игра- да знаете, че ще я продавам :P

Почвам да редактирам темата малко по малко и се захващам сериозно с нея, когато си взема PSP-то(и респективно му сменят firmware-а).

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 19:01

Аз ако имах такова нещо, не бих го извадил в градския транспорт. За нищо на света. Особено в задръстване :)
Не ми допада идеята да мъкна машина за игрички и мултимедия за 350лв по джобовете си.
Интернета - добре - има го на горещи точки. А как се пишат букви с това нещо? Трябва да мъкна и допълнителна qwerty клавиатура ли? :)
Ако съм толкова умрял за интернет, мога да си го ползвам през телефона. Ако толкова наложащо ми трябва интернет, цената за GPRS-а няма да ми се стори висока.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 20:15

Има една извратена клавиатура. Счупваш се да тракаш по няколкото налични копчета. Преди няколко дни се мъчих да напиша един сайт. Олеле.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 21:57

Undead Dude написа:
Ми... решено е ;)

В сряда взимам заплата и веднага отивам до Пулсар. Писаха ми, че в цената за Slim&Lite(369лв) влиза и една игра- да знаете, че ще я продавам :P

Почвам да редактирам темата малко по малко и се захващам сериозно с нея, когато си взема PSP-то(и респективно му сменят firmware-а).
Ти поне няма да се притесняваш как ше се оправиш с фирмуеъра понеже си от софия и хора които да направят номера с пандора бол ама ако беше извън софия УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ :lol: Преди като нямаше как да се смъкне версия 2.81 без непачната ГТА ЛСС тука в русе никой не смее да си вземе псп понеже никой няма непачната гта лсс.И аз я имам на ориг ама е пачната :lol: Само в софия я имат но вече тя не е нужна.Гарантирам ти че ще останеш много доволен :wink:

П.С.Лорде като писа забеляза ли че има готови фрази от сайтове като www,http, .com.,.org и други такива ? Ако го знаеше щеше само името на сайта да напишеш за 5 сек и айде :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2007 22:59

А има ли готова фраза от рода на fruitylyrics.com? :D Аз това на нормална клавиатура се затруднявам да го напиша, а на измислена - представям си :lol:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 01:35

Добре, за игри по-добро за тия пари няма. Сега се тегли една черта дават ли се 300-400лв за едните игри...

А в един по-горен ценови сегмент вече идва The Real Thing (tm)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 02:06

LordOfDarkness написа:
Ъм, какво е това?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 10:38

Вuddy написа:
Ъм, какво е това?
UMPC. Доста скъпо и компактно.

Ако минавах към по-висок ценови клас, щях да направя upgrade на компа, а не да си взимам мобилна конзола.

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 10:48

ivanatora написа:
А има ли готова фраза от рода на fruitylyrics.com? :D Аз това на нормална клавиатура се затруднявам да го напиша, а на измислена - представям си :lol:
Tя не е измислена.Просто ти излизат буквите и ти с посоките ги избираш и с Х ги пишеш.Лесно и бързо е.Както на едновремешните игри като ти дава да си пишеш името и може само с посоките и ентър същото е :wink: :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 11:02

Някой за мулти ?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 11:15

Яз.

Krieg