Автор |
Съобщение |
Asriel
|
![Аватар](http://imageshack.com/a/img924/9116/O2TwNQ.jpg) |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 12:01
Като горд притежател на таква джаджа казвам, че си заслужава на 100%.
При филмите съм малко неинформиран последните месеци, дали вече има свестен плейър, който пуска AVI файлове, но PSP-то чете MP4 и gp3(мисля). Има и плейър за PMP формат, което е като ави, без загуба на качеството.
Факт е, че се разработваше и Linux за PSP. Има стотици Shell-ове и firmware апликации, които добавят още функции. Има дори емулатор за Nintendo DS O.O
Та, да обобщя, с 2 ръце "ЗА"!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: PSP + и - Публикувано на: 03 Дек 2007 13:16
Вuddy написа: Гипо...
Aко ще графиката да е по-добра от компютърното ниво... това си остава електроннна игра. Комповете толкова евтини ли станаха, че освен тях трябва да се купуват и такива изгъзици. Значи като сме някъде с приятели на вън... ще играем електронни игри в мулти пхахахахахахаххахахаха
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Limp
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1701_1240690907.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 15:19
Тука не си напълно прав. Никой не е казал, че ще го използваш докато си навън си прятели ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Другото нещо е, че е перфектна джаджа за запълване на времето. Ето преди 3 дни като пътувах до София (над 2 часа), просто няма какво да се прави във влака и ще е супер да си имам ПСП, но друг е въпроса, че в момента нямам пари за това нещо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Въпреки това имам N73 и мога да кажа, че си стува всеки лев, слушане на музика, гледане на филми и т.н. Ако имах пари 100% щях да си взема и ПСП ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7506.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 16:21
мале това било много яко нещо да имаш ПСП, просто не мога да си представя следната ситуация-в рейса, задръстване, яко фраш, ти си седиш некъде и разцъкваш и искаш така да си стойш винаги. Ми хората? всички са се нахвърлили върху тебе в бой кой ще се добере да вижда по-хубаво.
Не наистина една такава гъзариика няма ли да привлече маса народ. Това не е телефон, ако го сравнявам с комп мога да намеря общи черти но по някой характеристики е много яко такова нещо!
Телевизия верно ли може да се гледа?
лелееее, ще пиша на дядо коледа за коледа да ми го донесе едно такова джунджоре ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
botlik3
|
![Аватар](http://img838.imageshack.us/img838/2463/av49.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 16:33
Limp написа: Тука не си напълно прав. Никой не е казал, че ще го използваш докато си навън си прятели ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Другото нещо е, че е перфектна джаджа за запълване на времето. Ето преди 3 дни като пътувах до София (над 2 часа), просто няма какво да се прави във влака и ще е супер да си имам ПСП, но друг е въпроса, че в момента нямам пари за това нещо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Въпреки това имам N73 и мога да кажа, че си стува всеки лев, слушане на музика, гледане на филми и т.н. Ако имах пари 100% щях да си взема и ПСП ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
Хах, и аз имам N73
За него вече мога да кажа, че си струва всеки лев!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5045_1207129600.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 16:42
FELIX написа: мале това било много яко нещо да имаш ПСП, просто не мога да си представя следната ситуация-в рейса, задръстване, яко фраш, ти си седиш некъде и разцъкваш и искаш така да си стойш винаги. Ми хората? всички са се нахвърлили върху тебе в бой кой ще се добере да вижда по-хубаво. Не наистина една такава гъзариика няма ли да привлече маса народ. Това не е телефон, ако го сравнявам с комп мога да намеря общи черти но по някой характеристики е много яко такова нещо! Телевизия верно ли може да се гледа? лелееее, ще пиша на дядо коледа за коледа да ми го донесе едно такова джунджоре ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ма ти заради хората ли го искаш, хах?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7506.jpg) |
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
botlik3
|
![Аватар](http://img838.imageshack.us/img838/2463/av49.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 17:06
Ако мислиш, че момичетата ще ти се лепят ако имаш ПСП, жестоко се заблуждаваш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 18:22
bOtLik3 написа: Ако мислиш, че момичетата ще ти се лепят ако имаш ПСП, жестоко се заблуждаваш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Aко има розовата версия...
П.П http://fonejacker.tv/psp.shtml
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Undead Dude
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2533_1315219585.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 18:27
Ми... решено е
В сряда взимам заплата и веднага отивам до Пулсар. Писаха ми, че в цената за Slim&Lite(369лв) влиза и една игра- да знаете, че ще я продавам
Почвам да редактирам темата малко по малко и се захващам сериозно с нея, когато си взема PSP-то(и респективно му сменят firmware-а).
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ivanatora
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1002.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 19:01
Аз ако имах такова нещо, не бих го извадил в градския транспорт. За нищо на света. Особено в задръстване
Не ми допада идеята да мъкна машина за игрички и мултимедия за 350лв по джобовете си.
Интернета - добре - има го на горещи точки. А как се пишат букви с това нещо? Трябва да мъкна и допълнителна qwerty клавиатура ли?
Ако съм толкова умрял за интернет, мога да си го ползвам през телефона. Ако толкова наложащо ми трябва интернет, цената за GPRS-а няма да ми се стори висока.
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Морт
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2185_1304090606.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 20:15
Има една извратена клавиатура. Счупваш се да тракаш по няколкото налични копчета. Преди няколко дни се мъчих да напиша един сайт. Олеле.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 21:57
Undead Dude написа: Ми... решено е ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) В сряда взимам заплата и веднага отивам до Пулсар. Писаха ми, че в цената за Slim&Lite(369лв) влиза и една игра- да знаете, че ще я продавам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Почвам да редактирам темата малко по малко и се захващам сериозно с нея, когато си взема PSP-то(и респективно му сменят firmware-а). Ти поне няма да се притесняваш как ше се оправиш с фирмуеъра понеже си от софия и хора които да направят номера с пандора бол ама ако беше извън софия УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Преди като нямаше как да се смъкне версия 2.81 без непачната ГТА ЛСС тука в русе никой не смее да си вземе псп понеже никой няма непачната гта лсс.И аз я имам на ориг ама е пачната ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Само в софия я имат но вече тя не е нужна.Гарантирам ти че ще останеш много доволен
П.С.Лорде като писа забеляза ли че има готови фрази от сайтове като www,http, .com.,.org и други такива ? Ако го знаеше щеше само името на сайта да напишеш за 5 сек и айде ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ivanatora
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1002.jpg) |
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Морт
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2185_1304090606.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 01:35
Добре, за игри по-добро за тия пари няма. Сега се тегли една черта дават ли се 300-400лв за едните игри...
А в един по-горен ценови сегмент вече идва The Real Thing (tm)
![](http://img219.imageshack.us/img219/6910/dscf1844sa2.th.jpg)
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 02:06
LordOfDarkness написа: Ъм, какво е това?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Undead Dude
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2533_1315219585.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 10:38
Вuddy написа: Ъм, какво е това? UMPC. Доста скъпо и компактно.
Ако минавах към по-висок ценови клас, щях да направя upgrade на компа, а не да си взимам мобилна конзола.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 10:48
ivanatora написа: А има ли готова фраза от рода на fruitylyrics.com? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Аз това на нормална клавиатура се затруднявам да го напиша, а на измислена - представям си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Tя не е измислена.Просто ти излизат буквите и ти с посоките ги избираш и с Х ги пишеш.Лесно и бързо е.Както на едновремешните игри като ти дава да си пишеш името и може само с посоките и ентър същото е ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ShitNoob
|
![Аватар](http://i.data.bg/08/05/04/936761_orig.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 11:02
Някой за мулти ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Asriel
|
![Аватар](http://imageshack.com/a/img924/9116/O2TwNQ.jpg) |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 11:15
Яз.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|