Бобър написа:А,защо не отвърна?По принцип не е хубаво да биеш някого,но аз изпитвах почти садистично удоволствие от ударите,които вкарвах в корема на един от стария ми клас.То бива майтап,ама да обиждаш някого системно... Това,което искам да кажа е,че тези идиоти,които се гордеят с това,че се присмиват без причина на някой заслужават да ги изнасилват петима араби.
Братле не всички могат да отвърнат,най-много да те набият и после и за това да те обиждат.
Доста , често ми се случва до 'тормозя' някого , но винаги е в границите на допустимото . Физическото насилие е за недоносци в 90% от случаите езика режи много повече
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аз съм на мнение, че в България няма чaк такива страшни неща в училищата както ги изкарват по медите. Мисля, че всичко е в границите на нормалното, и неможе всеки да се разбира с всеки ... а когато това се случва в една по-ранна възраст, нормално е да има тормозени и такива който наделяват над другите. Нормално е, ако е в границите на допустимото, както смятам, че е в България ... навсякъде по-света е така, няма начин това е заложено при хората , малко е животинско, но винаги има доминиращи. Да не говориме, че има страни в който този проблем е далееееч по-голям от България. Първият пример който се сещам веднага е Америка. Кадето редовно на някое хлапе му изперква нещо в главта, взима на татко си патлака и застрелва 5-6 човека ... ето това вече е огромен, проблем. Ето от това трябва да се притесняваме и страхуваме ...
--------
Колкото до момичето което се е самоубило, съжелявам за нея ... Но аз лично никога не съм приемал хора който избират да се самоубият. Самоубиството не е решение. За мене такива хора не са много добре психически и са доста лабилни като характер. Не приемам самоубиството, но все пак съжелявам за момичето ...
--------
A клипът наистина е добър ... гледах го преди 4-5 дена и ми хареса. Добре е направен и са подбрали подходящи и известни хора ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
Leandeer написа:Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
Прочетох няколко мнения и се питам защо разказвате своите истории Човекът питаше какво е мнението ви.Ето и моето-това е все едно от другите кампании ,,не хвърлял боклука си през балкона и т.н....."Та искам да кажа ,че не мисля, че тази камания ще помагне (е надявам се да помогне ама да си гледаме реално...).Редно е да се вземат мерки ама само реклама !И все пак живота не е лесен....