Аз съм човекът...!!!

Нещата от живота
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Бобър написа:А,защо не отвърна?По принцип не е хубаво да биеш някого,но аз изпитвах почти садистично удоволствие от ударите,които вкарвах в корема на един от стария ми клас.То бива майтап,ама да обиждаш някого системно...
Това,което искам да кажа е,че тези идиоти,които се гордеят с това,че се присмиват без причина на някой заслужават да ги изнасилват петима араби.

Братле не всички могат да отвърнат,най-много да те набият и после и за това да те обиждат.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Че мен са ме били и какво?Смеят ли да направят нещо повече?По-добре набит но непокорен,отколкото недокоснат но обезчестен.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Dantе написа:Да така е с мен обикновенно не се закачат защото просто съм най- големия в класа да си го чукат одзад.

Хахахах, еми, като повтаряш 3 години, така е. ;д
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
FYROMски Пръч

Мнение от FYROMски Пръч »

Бобър написа:Че мен са ме били и какво?Смеят ли да направят нещо повече?По-добре набит но непокорен,отколкото недокоснат но обезчестен.

+1

Време за мъст винаги има :twisted:

А веднъж обезчестен - вече си обезкостен >:О
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

I'd give my life!
But I'd rather give your life...
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Ситуацията много ми напомня на тази в клипа.

Посланието накрая е хубаво и важно да се помни.
Come, my raven, it could be a lark.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Sophos написа:Тормоза в училище е нещо задължително, иначе ставате путки.

По-добре Цензура, отколкото китайска пишка.. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Ужасно е че толкова много хора действително са тормозени в училище. Аз винаги съм бил против това.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Доста , често ми се случва до 'тормозя' някого , но винаги е в границите на допустимото . Физическото насилие е за недоносци в 90% от случаите езика режи много повече :roll:
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Аз съм на мнение, че в България няма чaк такива страшни неща в училищата както ги изкарват по медите. Мисля, че всичко е в границите на нормалното, и неможе всеки да се разбира с всеки ... а когато това се случва в една по-ранна възраст, нормално е да има тормозени и такива който наделяват над другите. Нормално е, ако е в границите на допустимото, както смятам, че е в България ... навсякъде по-света е така, няма начин това е заложено при хората , малко е животинско, но винаги има доминиращи. Да не говориме, че има страни в който този проблем е далееееч по-голям от България. Първият пример който се сещам веднага е Америка. Кадето редовно на някое хлапе му изперква нещо в главта, взима на татко си патлака и застрелва 5-6 човека ... ето това вече е огромен, проблем. Ето от това трябва да се притесняваме и страхуваме ...
--------
Колкото до момичето което се е самоубило, съжелявам за нея ... Но аз лично никога не съм приемал хора който избират да се самоубият. Самоубиството не е решение. За мене такива хора не са много добре психически и са доста лабилни като характер. Не приемам самоубиството, но все пак съжелявам за момичето ...
--------
A клипът наистина е добър ... гледах го преди 4-5 дена и ми хареса. Добре е направен и са подбрали подходящи и известни хора ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
FYROMски Пръч

Мнение от FYROMски Пръч »

Помните ли (миналата или по-миналата година) как даваха по телевизията за една учителка по Музика, която налагала със столове учениците си :o

She's above all school violence :D
Аватар
Leandeer

Мнение от Leandeer »

Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Leandeer написа:Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...

Кефиш ме, може ли да ти се изпразна в устата.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
TheNightmare

Мнение от TheNightmare »

Приятел в нужда се познава!

Изображение

Източник: pishtov.com
Аватар
dark knight

Мнение от dark knight »

Прочетох няколко мнения и се питам защо разказвате своите истории :?: Човекът питаше какво е мнението ви.Ето и моето-това е все едно от другите кампании ,,не хвърлял боклука си през балкона и т.н....."Та искам да кажа ,че не мисля, че тази камания ще помагне :? (е надявам се да помогне ама да си гледаме реално...).Редно е да се вземат мерки ама само реклама :?!И все пак живота не е лесен....
Prince of Persia....
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Пикла с лабилна психика, смешно та ми се пръска стомаха, като го четох :lol:

Бобър написа:Когато някой те дразни,не трябва да свеждаш глава-опълчи се независимо от последствията.

Ти си идиот ...
Аватар
Admiral General Hurf

Erebus написа:Бла,бла,бла...

Не ме интересува какво мисли един тъпак.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Ти си идиот, земи порасни...
Аватар
Admiral General Hurf

Аз съм идиот?
Интересно как стигна до това заключение само от един прочетен мой пост.Както и да е не ми се спори.
Я тибя МУСТАК
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Неравенство винаги ще има.Йерархията в училище е точно като йерархията на Орките.Свирепа борба за надмощие.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Публикувай отговор