Братле не всички могат да отвърнат,най-много да те набият и после и за това да те обиждат.Бобър написа: А,защо не отвърна?По принцип не е хубаво да биеш някого,но аз изпитвах почти садистично удоволствие от ударите,които вкарвах в корема на един от стария ми клас.То бива майтап,ама да обиждаш някого системно...
Това,което искам да кажа е,че тези идиоти,които се гордеят с това,че се присмиват без причина на някой заслужават да ги изнасилват петима араби.
Аз съм човекът...!!!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
- FYROMски Пръч
- martinkfreеman
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
По-добре Цензура, отколкото китайска пишка..Sophos написа:Тормоза в училище е нещо задължително, иначе ставате путки.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Аз съм на мнение, че в България няма чaк такива страшни неща в училищата както ги изкарват по медите. Мисля, че всичко е в границите на нормалното, и неможе всеки да се разбира с всеки ... а когато това се случва в една по-ранна възраст, нормално е да има тормозени и такива който наделяват над другите. Нормално е, ако е в границите на допустимото, както смятам, че е в България ... навсякъде по-света е така, няма начин това е заложено при хората , малко е животинско, но винаги има доминиращи. Да не говориме, че има страни в който този проблем е далееееч по-голям от България. Първият пример който се сещам веднага е Америка. Кадето редовно на някое хлапе му изперква нещо в главта, взима на татко си патлака и застрелва 5-6 човека ... ето това вече е огромен, проблем. Ето от това трябва да се притесняваме и страхуваме ...
--------
Колкото до момичето което се е самоубило, съжелявам за нея ... Но аз лично никога не съм приемал хора който избират да се самоубият. Самоубиството не е решение. За мене такива хора не са много добре психически и са доста лабилни като характер. Не приемам самоубиството, но все пак съжелявам за момичето ...
--------
A клипът наистина е добър ... гледах го преди 4-5 дена и ми хареса. Добре е направен и са подбрали подходящи и известни хора ...
--------
Колкото до момичето което се е самоубило, съжелявам за нея ... Но аз лично никога не съм приемал хора който избират да се самоубият. Самоубиството не е решение. За мене такива хора не са много добре психически и са доста лабилни като характер. Не приемам самоубиството, но все пак съжелявам за момичето ...
--------
A клипът наистина е добър ... гледах го преди 4-5 дена и ми хареса. Добре е направен и са подбрали подходящи и известни хора ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- FYROMски Пръч
Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Кефиш ме, може ли да ти се изпразна в устата.Leandeer написа:Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
TheNightmare
- dark knight
Прочетох няколко мнения и се питам защо разказвате своите истории
Човекът питаше какво е мнението ви.Ето и моето-това е все едно от другите кампании ,,не хвърлял боклука си през балкона и т.н....."Та искам да кажа ,че не мисля, че тази камания ще помагне
(е надявам се да помогне ама да си гледаме реално...).Редно е да се вземат мерки ама само реклама
!И все пак живота не е лесен....
Prince of Persia....
- Admiral General Hurf
- Admiral General Hurf