Автор |
Съобщение |
Hova
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:11
Бобър написа: А,защо не отвърна?По принцип не е хубаво да биеш някого,но аз изпитвах почти садистично удоволствие от ударите,които вкарвах в корема на един от стария ми клас.То бива майтап,ама да обиждаш някого системно... Това,което искам да кажа е,че тези идиоти,които се гордеят с това,че се присмиват без причина на някой заслужават да ги изнасилват петима араби.
Братле не всички могат да отвърнат,най-много да те набият и после и за това да те обиждат.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:12
Че мен са ме били и какво?Смеят ли да направят нещо повече?По-добре набит но непокорен,отколкото недокоснат но обезчестен.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:32
Dantе написа: Да така е с мен обикновенно не се закачат защото просто съм най- големия в класа да си го чукат одзад.
Хахахах, еми, като повтаряш 3 години, така е. ;д
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
FYROMски Пръч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:51
Бобър написа: Че мен са ме били и какво?Смеят ли да направят нещо повече?По-добре набит но непокорен,отколкото недокоснат но обезчестен.
+1
Време за мъст винаги има
А веднъж обезчестен - вече си обезкостен >:О
___________________________________ Фешо - Фешън Хейтър
Партизаните
Партизаните 2
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:58
I'd give my life!
But I'd rather give your life...
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 11:32
Sophos написа: Тормоза в училище е нещо задължително, иначе ставате путки.
По-добре Цензура, отколкото китайска пишка..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 14:52
Ужасно е че толкова много хора действително са тормозени в училище. Аз винаги съм бил против това.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 15:05
Доста , често ми се случва до 'тормозя' някого , но винаги е в границите на допустимото . Физическото насилие е за недоносци в 90% от случаите езика режи много повече
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 22:29
Аз съм на мнение, че в България няма чaк такива страшни неща в училищата както ги изкарват по медите. Мисля, че всичко е в границите на нормалното, и неможе всеки да се разбира с всеки ... а когато това се случва в една по-ранна възраст, нормално е да има тормозени и такива който наделяват над другите. Нормално е, ако е в границите на допустимото, както смятам, че е в България ... навсякъде по-света е така, няма начин това е заложено при хората , малко е животинско, но винаги има доминиращи. Да не говориме, че има страни в който този проблем е далееееч по-голям от България. Първият пример който се сещам веднага е Америка. Кадето редовно на някое хлапе му изперква нещо в главта, взима на татко си патлака и застрелва 5-6 човека ... ето това вече е огромен, проблем. Ето от това трябва да се притесняваме и страхуваме ...
--------
Колкото до момичето което се е самоубило, съжелявам за нея ... Но аз лично никога не съм приемал хора който избират да се самоубият. Самоубиството не е решение. За мене такива хора не са много добре психически и са доста лабилни като характер. Не приемам самоубиството, но все пак съжелявам за момичето ...
--------
A клипът наистина е добър ... гледах го преди 4-5 дена и ми хареса. Добре е направен и са подбрали подходящи и известни хора ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
FYROMски Пръч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 22:49
Помните ли (миналата или по-миналата година) как даваха по телевизията за една учителка по Музика, която налагала със столове учениците си
She's above all school violence
|
|
|
|
|
Leandeer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 07:49
Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
___________________________________ Мойто село за повече работни места ние сме негри
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 08:04
Leandeer написа: Капиталистическата младеж се състосто от борещи се популярност боклуци, чийто родител се блъскат в името на преуспяването на гореспомената сган. Често в сганта има по заможни, но доста тъпи индивиди, които знаят 3-4 вица и използват думичката "педерас" от Детската градина, се вживяват като лидери. има и хора, които са по-слаби или просто не им се занимава със стадото, проблема идва, когато стАдото иска да се занимава с тях...
Кефиш ме, може ли да ти се изпразна в устата.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 11:04
Приятел в нужда се познава!
Източник: pishtov.com
|
|
|
|
|
dark knight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 14:28
Прочетох няколко мнения и се питам защо разказвате своите истории Човекът питаше какво е мнението ви.Ето и моето-това е все едно от другите кампании ,,не хвърлял боклука си през балкона и т.н....."Та искам да кажа ,че не мисля, че тази камания ще помагне (е надявам се да помогне ама да си гледаме реално...).Редно е да се вземат мерки ама само реклама !И все пак живота не е лесен....
___________________________________ Prince of Persia....
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 15:25
Пикла с лабилна психика, смешно та ми се пръска стомаха, като го четох
Бобър написа: Когато някой те дразни,не трябва да свеждаш глава-опълчи се независимо от последствията.
Ти си идиот ...
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 16:34
Erebus написа: Бла,бла,бла...
Не ме интересува какво мисли един тъпак.
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 17:14
Ти си идиот, земи порасни...
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 17:16
Аз съм идиот?
Интересно как стигна до това заключение само от един прочетен мой пост.Както и да е не ми се спори.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 17:57
Неравенство винаги ще има.Йерархията в училище е точно като йерархията на Орките.Свирепа борба за надмощие.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|