HellGate London

Игри за PC
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Много е яка лелелеле зарезах Обливиън ... якоо ме кефи лелелелел ебати играта. Това е Диабло в бъдещето! И значи Фалоут една мнооого стара игра която никога не съм играл ами в едно списание има ревю, сигорно беше от 98 год забравил съм. Та в това ревю имаше описание на оръжия, сигорно поне 50 вида пушки, пистолети и тн. Та мисълта ми е че това нещо е взело идеите от Диабло и Фалоут - има мечове, има и ебати пушките, според класа герой. Лелел лудница е лудница е наистина не са били спекулации че я правели създателите на Диабло ...
Аватар
Pr0d1gY

Мнение от Pr0d1gY »

В момента съм на път за 3-тата станция и до тук играта ми е много еднообразна. Срещнах и два много дразнещи бъга - пропадания в текстурите, които ме вращат в началото на нивото, и места на които не отчита спад във фреймовете(горе си стои на 51.54)но иначе ми сече като за световно(wtf?!) все едно върви с 2-3fps, и това е на low, а иначе на medium си ми върви прилично с около 30fps! Определено не изпълва очакванията ми(до тук!).Ще я поцъкам още малко и ако не ме впечатли ще я махам... жалко, беше една от най-чаканите от мене игри. :(
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Рофл, пак като не ти засяда героя .. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Мене много ме кефи,аз съм още 7 лвл де че нямах много време да играя ама за са ми се струва супер добра
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Wicker Man написа:Ще я поцъкам още малко и ако не ме впечатли ще я махам... жалко, беше една от най-чаканите от мене игри. :(
Там ти е проблема.. :) Като очакваме нещо адски много и накрая винаги се разочароваме.. :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
slither

Мнение от slither »

един сигурно мн тъп въпрос ама как да save-на че вече си прецаках 1 герой като излязох.. :roll:
... you spin meh right round baby right round ...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Това е странно, би трябвало да се сейва автоматично като при Диабло 2
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Тая игрица мулти ориентирана или сингъл адвенчър се пише?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

ММО е замислена главно.
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Искаш да кажеш с някаква батълнет мрежа или на принципа на Либейдж и УоУ :roll:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Еми до колкото знам е тип Гилд Уорс.. :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Нямам идея какво значи това... но няма месечни такси и нужда да плащаш за да се добереш до убер гиър, нали? И няма нужда да чакаш? И може когато решите да побиете с някои авер заедно? Подскажи де :)
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

The Chameleon написа:
Wicker Man написа:Ще я поцъкам още малко и ако не ме впечатли ще я махам... жалко, беше една от най-чаканите от мене игри. :(
Там ти е проблема.. :) Като очакваме нещо адски много и накрая винаги се разочароваме.. :Д
Mda verno az разбрах преди няколко дена за тая игра и са мн ме радва :mrgreen:
Аватар
Izzy
Обратна връзка:

Мнение от Izzy »

С две думи - посредствена игра! Не мога да повярвам, че хората които са работели върху Diablo са направили толкова безобразно скучно и примитивно... нещо.

Искренно съм разочарован!
Without order nothing can exist, but without chaos nothing can evolve
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Shady написа:Нямам идея какво значи това... но няма месечни такси и нужда да плащаш за да се добереш до убер гиър, нали? И няма нужда да чакаш? И може когато решите да побиете с някои авер заедно? Подскажи де :)
Еми, това означава , че за разлика от УоУ, когато излезеш от града ( в случая гарите ) , се генерира рандом специална карта на местността специално за теб и групата ти. :) Можеш да играеш без месечни такси, но е направено така, че ако си с месечни ще си убер пр0, все пак тряя да има смисъл да даваш 10$ на месец.. Какво ще рече да чакаш ? Като сървъра си е ъп, играта си е на 6.. Не съм сигурен дали поддържа вариант тип " Мулти Диабло Тсп/Ип " .. Като казваш да побиете ми напомняш , че ще има ПвП мод ( май за тези дето си плащат ) както и принципно ще има Гилдии.. Хардкор и Елите Мод са отново за тези, които си плащат.. :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

всъщност каква е идеята-нещо като Диабло, или Уоу или...тоес развиваш герой, обогатяваш го с разни кирии и зъкаш
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Till Lindemann написа:всъщност каква е идеята-нещо като Диабло, или Уоу или...тоес развиваш герой, обогатяваш го с разни кирии и зъкаш
И двете уж..

УоУ всъщност е Диабло 3. Смисъл Диабло 3 се е разработвал в този момент и е щял да бъде това ММО, но е станало онова скарване там , махнали са се Близард Норт и проекта се е променил в полза на.. Warcraft..
天皇陛下万歳。。!
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Доста ме кефи, играя с Гардиън.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Почнах някакво блейдмастърче (ммм, мечове ftw ^.^). Като цяло радва, ама при първото по-сериозно меле реши да се сдуха и намалих всичко на макс :Д

Ще се играе, като минус за момента мога да отбележа само липсата на озвучен диалог (мързи ме да чета, бре!) и малко неудобния (поне за мен :/) инвентар. Всичко останало за сега радва ^.^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Дади написа:при първото по-сериозно меле реши да се сдуха и намалих всичко на макс
qft
"At the end of your road mine begins."
Публикувай отговор