HellGate London

Игри за PC
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

HellGate London

Мнение от wannabe »

Изображение
## Производител : EA Games

## Сайт на производителя : http://www.eagames.ea.com/

## Снимки от играта : Тук

## Коментар : Set twenty-five years in the future, Hellgate: London introduces a world devastated by a demon invasion and a desolate city scorched by hellfire where mankind has gone underground to survive. Among them are the Templar, an archaic and secret society that foresaw this demonic apocalypse centuries ago. Followers of arcane rites, the Templar combine futuristic technology with ancient artifacts to forge powerful weapons and armor. The mystic sanctuary of the Underground system provides players safe conduct throughout the sprawling metropolis of London as they seek to preserve the bloodline of man and gain a foothold against the minions of darkness. Hellgate: London combines the depth of role-playing games and action of first-person titles, while offering infinite playability with randomly created levels, items, and events. The player creates a heroic character, completes quests, and battles through innumerable hordes of demons to advance through experience levels and branching skill paths. A robust, flexible skill and spell system, highly customizable appearances, and a massive variety of randomly generated equipment allow players to create their own unique hero.

## Изисквания :

Minimum System Requirements:

· CPU: 1.8 GHz or faster (2.4 GHz for Vista)

· RAM: 1 GB (2GB for Vista) or more

· Hard Drive: 7.0 GB or more free space

· Video Device: Directx 9.0c/10 compatible

· Sound: DirectX 9.0c/10 compatible

Links: Zamunda
Arena
Крак

Джитках демото и ми изглежда много яка :) Сега я свалям и ще видим
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Само на мен ли ми се струва, че играта е леко дървеничка ? В смисъл, докато играх бетата ми направи такова впечатление, но си мислех, че по-нататък ще се оправи. Да, ама демото беше същата работа. Някакси ... ''празна'' и ''суха'' ми изглежда :?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ще изчакам неколцина дни да си я докосна с ръцете си.. :roll:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Аз сега я инсталирам. Мисля да развивам Marine. Жалко че още няма описания и хинтове как да си развиваш героя. На Diablo 2 следвах инструкциите на един приятел или пак каквото намеря в нета и в резултат на това героя ми ставаше ултра як.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Маринец? :Д

Пс. Има хинтове - по време на зареждащото ниво ти дават хинтове , в зависимост от класа с който играеш. ;)
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Pr0d1gY

Мнение от Pr0d1gY »

We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Лол!!!1!1!
2ГБ РАМ за Виста!!!1!1111!!!!

Fucking pedals... :doh:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Виста + ДиректХ 10 = ТаШаК . :lol: ( като цяло.. :roll: засега )

П.п. Кракнат вариант в Замунда => http://zamunda.net/details.php?id=106325 :P
天皇陛下万歳。。!

Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Аз съм с 512 и ми върви добре :) А играта е супер,напраих си евоукър,шот ме кефи идеята че спеловете са ми инстант :)
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Много рам бе, иначе игрицата яко зариби с филмчетата дето въртеха по Interactive :( Една от най-чакваните игри от мен и претендент за РПГ на годината...
Как мислите, че ше ми върви на 256 рам? :lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Jorix написа:Аз съм с 512 и ми върви добре :) А играта е супер,напраих си евоукър,шот ме кефи идеята че спеловете са ми инстант :)

Ти не си на ДиректХ 10 / Виста, нали? :wink:
天皇陛下万歳。。!

Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Благодарение на Хамелеона играх бетата...
Наистина е леко....дървеничка.
Но не съм пробвал всички класи - ще трябва да го направя. :o
Тези версии има Single Player нали? :o
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Има да.А иначе не,с ХР съм
Damage san

Мнение от Damage san »

Някой ако има инфо какви видео карти се поддържат да каже, че с моята FX5200 малко се съмнявам да тръгне :(
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

На моята трошка: Celeron 2.4 Ghz, 1 GB DDR333, Radeon 9600 128MB/128bit в началото ми вървеше добре. Само че после става по-тежка и сега просто не се играе, особено на открити пространства и с много гадове. Жалко ... Играта ми хареса. Дори и да намаля всичко до дупка, пак същата работа :(.
Damage san

Мнение от Damage san »

Жалко искаше ми се да я поиграя ама не ми се свалят 6 гб за час-два игра. Ще я отложа докато си взема по мощно PC.
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Re: HellGate London

Мнение от Alien »

Jorix написа:· RAM: 1 GB (2GB for Vista) or more

· Hard Drive: 7.0 GB or more free space

DAMN,FUCK,CRAP :crying:
Use Google Sucker
Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Dumbaldor написа:На моята трошка: Celeron 2.4 Ghz, 1 GB DDR333, Radeon 9600 128MB/128bit в началото ми вървеше добре. Само че после става по-тежка и сега просто не се играе, особено на открити пространства и с много гадове. Жалко ... Играта ми хареса. Дори и да намаля всичко до дупка, пак същата работа :(.

Аз я цъках до скоро на 2Гхз, 512 РАМ, Джи Форс 6600 ГТ ( карта , която мирише на дупенце ) и в крайна сметка минах първите 3 Акта ( които бяха позволени в Бетата ) :D

Е, не че е нямало рестарти и псувни, и ядове, ама ... :lol:
天皇陛下万歳。。!

Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе успокоите се мене пц-то ми е радеон 9000про (64 мб),512 рам и атлон 2500 процесор и на ниски детайли си върви перфектно и не е грозна хич.Тъй че сваляите
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Как да го играя това като нямам мизерен registration key :?: :!: :?: :!: :?: :!:
Публикувай отговор