Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 19:30
Много е яка лелелеле зарезах Обливиън ... якоо ме кефи лелелелел ебати играта. Това е Диабло в бъдещето! И значи Фалоут една мнооого стара игра която никога не съм играл ами в едно списание има ревю, сигорно беше от 98 год забравил съм. Та в това ревю имаше описание на оръжия, сигорно поне 50 вида пушки, пистолети и тн. Та мисълта ми е че това нещо е взело идеите от Диабло и Фалоут - има мечове, има и ебати пушките, според класа герой. Лелел лудница е лудница е наистина не са били спекулации че я правели създателите на Диабло ...
|
|
|
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 20:43
В момента съм на път за 3-тата станция и до тук играта ми е много еднообразна. Срещнах и два много дразнещи бъга - пропадания в текстурите, които ме вращат в началото на нивото, и места на които не отчита спад във фреймовете(горе си стои на 51.54)но иначе ми сече като за световно(wtf?!) все едно върви с 2-3fps, и това е на low, а иначе на medium си ми върви прилично с около 30fps! Определено не изпълва очакванията ми(до тук!).Ще я поцъкам още малко и ако не ме впечатли ще я махам... жалко, беше една от най-чаканите от мене игри.
___________________________________ We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 20:46
Рофл, пак като не ти засяда героя ..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 21:02
Мене много ме кефи,аз съм още 7 лвл де че нямах много време да играя ама за са ми се струва супер добра
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 21:07
Wicker Man написа: Ще я поцъкам още малко и ако не ме впечатли ще я махам... жалко, беше една от най-чаканите от мене игри.
Там ти е проблема.. Като очакваме нещо адски много и накрая винаги се разочароваме.. :Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
slither
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 21:21
един сигурно мн тъп въпрос ама как да save-на че вече си прецаках 1 герой като излязох..
___________________________________ ... you spin meh right round baby right round ...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 21:26
Това е странно, би трябвало да се сейва автоматично като при Диабло 2
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:04
ММО е замислена главно.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:08
Еми до колкото знам е тип Гилд Уорс..
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:10
Нямам идея какво значи това... но няма месечни такси и нужда да плащаш за да се добереш до убер гиър, нали? И няма нужда да чакаш? И може когато решите да побиете с някои авер заедно? Подскажи де
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:17
The Chameleon написа: Wicker Man написа: Ще я поцъкам още малко и ако не ме впечатли ще я махам... жалко, беше една от най-чаканите от мене игри. Там ти е проблема.. Като очакваме нещо адски много и накрая винаги се разочароваме.. :Д Mda verno az разбрах преди няколко дена за тая игра и са мн ме радва
|
|
|
|
|
Izzy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:24
С две думи - посредствена игра! Не мога да повярвам, че хората които са работели върху Diablo са направили толкова безобразно скучно и примитивно... нещо.
Искренно съм разочарован!
___________________________________ Without order nothing can exist, but without chaos nothing can evolve
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:26
Shady написа: Нямам идея какво значи това... но няма месечни такси и нужда да плащаш за да се добереш до убер гиър, нали? И няма нужда да чакаш? И може когато решите да побиете с някои авер заедно? Подскажи де
Еми, това означава , че за разлика от УоУ, когато излезеш от града ( в случая гарите ) , се генерира рандом специална карта на местността специално за теб и групата ти. Можеш да играеш без месечни такси, но е направено така, че ако си с месечни ще си убер пр0, все пак тряя да има смисъл да даваш 10$ на месец.. Какво ще рече да чакаш ? Като сървъра си е ъп, играта си е на 6.. Не съм сигурен дали поддържа вариант тип " Мулти Диабло Тсп/Ип " .. Като казваш да побиете ми напомняш , че ще има ПвП мод ( май за тези дето си плащат ) както и принципно ще има Гилдии.. Хардкор и Елите Мод са отново за тези, които си плащат..
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:37
всъщност каква е идеята-нещо като Диабло, или Уоу или...тоес развиваш герой, обогатяваш го с разни кирии и зъкаш
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:39
Till Lindemann написа: всъщност каква е идеята-нещо като Диабло, или Уоу или...тоес развиваш герой, обогатяваш го с разни кирии и зъкаш
И двете уж..
УоУ всъщност е Диабло 3. Смисъл Диабло 3 се е разработвал в този момент и е щял да бъде това ММО, но е станало онова скарване там , махнали са се Близард Норт и проекта се е променил в полза на.. Warcraft..
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 23:45
Доста ме кефи, играя с Гардиън.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:17
Почнах някакво блейдмастърче (ммм, мечове ftw ^.^). Като цяло радва, ама при първото по-сериозно меле реши да се сдуха и намалих всичко на макс :Д
Ще се играе, като минус за момента мога да отбележа само липсата на озвучен диалог (мързи ме да чета, бре!) и малко неудобния (поне за мен :/) инвентар. Всичко останало за сега радва ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:22
Дади написа: при първото по-сериозно меле реши да се сдуха и намалих всичко на макс :Д
qft
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|