Obscure 2 (И за PC!)
-
Mephistophels
Не е зле наистина.Мисля че ще е добра както в сингъл така и в ко-оп.Много ми хареса опцията за патлак и фенер отделно в двете ръце понеже в старата ако не са залепени можеше само по 1 от двете което не е много реално,сякаш са по 20 кила.Дано излезе скоро че нямам търпениеBrain написа: В IGN играта е изкарала 7.5 от 10
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Брейн тебе те имам за специалист по сървайвъл хорърите и имам два въпроса.Та ако е удобно да подскажеш малко.Предполагам че си врътнал и Обскур и Сайлънт Хил 4..Brain написа:Датата засега е 7-ми Септември.Frosty написа:Дано излезе скоро че нямам търпение
1.За Obscure.Стигнахме до частта дето трябва да намериш лабораторията на Freedman.Събрахме четири статуетки и се въртиме из подземията.Не мога да намеря къде е вратата за лабораторията.Имаше една врата дето пишеше че не се отваря manually,но как?Намира се в една стая дето е разфасован един труп на една маса.Това ли е?
2.За сайлънт Хил 4.Още от началото съм.Стигнах до частта с един червей.Нещо такова е май.Показва се през една дупка и влиза в друга.Когато го удрям или стрелям то се надува и само толкова.Не мога да разбера как се минава.
Ще съм ти благодарен,ако ми помогнеш
|
|
| 
За SH4 - ми значи то този червей е ей така като украса.Може да се убие но нищо не прави.Трябва да слезнеш долу в метрото.Преди това трябва срещнеш една женска тя умира,идват едни кучита,убиваш ги и после е метрото където има едни мн гадни чучела които не умират ами трябва да бягаш от тях но май се оказваше че тая женска е жива непомня но съм сигорен че трябва да слезнеш в метрото от там е пътя
А бтв как убихте втория червей в Обскура ? Не тос първия в тавана на театъра ами втория който е в една стая ?
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Като червей имаш предвид дебелата жена на пода дето пуска бубулечки?Frosty написа:За SH4 - ми значи то този червей е ей така като украса.Може да се убие но нищо не прави.Трябва да слезнеш долу в метрото.Преди това трябва срещнеш една женска тя умира,идват едни кучита,убиваш ги и после е метрото където има едни мн гадни чучела които не умират ами трябва да бягаш от тях но май се оказваше че тая женска е жива непомня но съм сигорен че трябва да слезнеш в метрото от там е пътяА бтв как убихте втория червей в Обскура ? Не тос първия в тавана на театъра ами втория който е в една стая ?
Еми с помпата в муцката.Имахме си патрони.После от едно видео виждаш кода за тайната врата и отивам по-натам...
И пак...какво ще кажете за лаборатирията?
|
|
| 
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
А мерси много брат!Brain написа:Orange.Label
1. Obscure
Тези 4 статуетки трябва да ги използваш чак на края на играта.
За вратата която не иска да се отваря:
- Трябва да намериш един лост, май се намираше в началото на подземието - до асансьора.
Вдясно от масата има поставка за този лост. Използвай го там.
2. Silent Hill 4
- Влез в тоалетната в която беше Синтия. Ще видиш дупка, която ще те отведе в апартамента ти.
Като отидеш в апартамента ще получиш обаждане от Синтия молеща те за помощ.
Върни се обратно. В тоалетната ще има разкъсан манекен, държащ монети.
Излез от тоалетната и отиди до касите за билети, малко по-нагоре (преди червея).
Използвай монетите на входа вляво.
Точно това ми трябваше.След малко почвам
И аз се запалих по хорърите!
|
|
| 
Аааааа луда,луда,луда игра.Графиката всравнение с първата е на светлинни години,пък за геймплея да не говорим.Пуснах я да я видя само и стигнах до едно подземие и в края му от стените изкочиха някакви разтения и там убиха женската и се събудих в кенефа.Но утре ще играя играта с един фр че ИИ-то на съотборниците пак е зле.Който не я е изтеглил ВЕДНАГА да оправи тая грешка 
Не ли я изтегли като излезе за PS2 ?Brain написа:Още я тегля. До вечерта ще я видя...Frosty написа:Как се минава гробището където сме със Свен и няква женска която решава един пъзел и трябва да го направиш същия с надгробните камъни ?Пробвах хиляди варианти ама вратата не се отваря,ако някой е минал тая част да каже комбинацията как е моля