Obscure 2 (И за PC!)
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Честно да си кажа играта ми хареса, въпреки че имаше доста неща изкопирани от RE сериите.
2рата част е доста възможно да е провал, тъй като играта не залага на някакви интересни идеи.
пп: Адски тъпо е, че са оставили зеленото сияние, което излиза при появата на монстърите.
А, и ако са решили да разчитат на същия шитав енджин през 07, независимо че играта излиза за пс2 и уии, -big mistake.
2рата част е доста възможно да е провал, тъй като играта не залага на някакви интересни идеи.
пп: Адски тъпо е, че са оставили зеленото сияние, което излиза при появата на монстърите.
А, и ако са решили да разчитат на същия шитав енджин през 07, независимо че играта излиза за пс2 и уии, -big mistake.
- Lord Keran
- Lord Keran
човече никоя игра не може да се мери със Silent Hill 2Brain написа:Ама естетвено. Никоя игра не може да се мери с Serious Sam, нали Serious?Сталин написа:аз също.Скучни еднообразни,схванати,постни загадки,неразбираеми сюжети,Blue написа:Човек чудя ти се как може да ти харесват хорър игрите...не че имам нещо против,просто ми е чудно
В хорърите не са важни загадките, а атмосверата. Трябва да са умерено трудни, че ако стоиш 2 часа пред един пъзел страшното някак си отива и става монотонно. Човека си каза, че играе хоръри и куестове-добро комбо от екшън и съспенс с мисловна дейност и история (като често се и премиват).
ПП Токлова "ужасТни" теми тука, а никой не е споменал Alone in the dark". Само аз ли съм джиткал серията?
ПП Токлова "ужасТни" теми тука, а никой не е споменал Alone in the dark". Само аз ли съм джиткал серията?
- Lord Keran
- Lord Keran
че ги намирам за скучни да,ама чак да ги мразя.Е ти само черно и бяло ли виждаш?Brain написа:Значи казваш че сюжета на Obscure е по-объркан от този на Silent Hill 2. Ти направо ме разбиСталин написа:Трябва да се прави разлика между объркан и неразбираем.Мен лично вторите ме кефят повече.Има няква мистика...![]()
А и нали мразеше неразбираемите сюжети кво стана?
П.С.И как стигна до великия извод че точно аз съм сериозния?
Obscure 1 като я играеш сам наистина е много слаба игра но ако я играеш Co-OP с някой френд както направих аз и е много добра.Само дето сме май на пред последния етап от историята на играта и неможем да убием едно легнало прасе понеже нямаме никакви куршуми а с бухалки и прави железа да го бием по кифлата никакъв демидж не му вземаме.Ако някой който я е играл и помни къде има куршими да каже плс.Ние сме на мястото къде се хвърля един сандък в кумина от втория етаж и като се слезе в стаята където е паднал съндъка и е това прасе.
...Obscure
Obscure става,но само за co-op,на последната трудност е едно истинско "hardcore" изживяване
......само дето визуално е малко недоклатена...ув,много недоклатена...дано двойката си струва....
......само дето визуално е малко недоклатена...ув,много недоклатена...дано двойката си струва....
EViL iS LiVE
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Има само 14 патрона за помпата а ние сме двама(аз и моя фр),с 7 патрона всеки нестава.Имахме среща със това говедо и преди и тогава имахме само една помпа която беше в мен с 50 и нещо куршума и патлаци с по 30 куршума всеки и ги изхабихме всички по него останахме само с един пищак с 3 патрона.Тей че само 14 патрона успех да го убием
Ние сме пълни и хелт не ни трябва но патрони ......
...
Няма сачма а...целете дебелия с помпата в киферицата когато реши да ви пусне ларви от шкембето си.
Тогава открива главата си и целите нея,около 30 патрона само от помпата са достатъчни за дебелия.
Втория да осветява ларвите и те ще измрат от светлината,а през другото време осветява дебелия.
Би трябвало да сте открили добри фенери,осветявайте всеки,така ще удвойте damage-а който му взимате
.......
Тогава открива главата си и целите нея,около 30 патрона само от помпата са достатъчни за дебелия.
Втория да осветява ларвите и те ще измрат от светлината,а през другото време осветява дебелия.
Би трябвало да сте открили добри фенери,осветявайте всеки,така ще удвойте damage-а който му взимате
.......
EViL iS LiVE
Obscure
Щом толкова си загазил със сачмата,някъде ти куца цялата игра,на лесно и нормално ниво не трябва да имаш проблем с патроните.Използвай специалното умение на Джош,той открива всичко скрито и Стан,
той пък ти казва за заключени врати,шкафове и т.н.,търси.
На различна трудност някой от местата на патроните и аптечките може да са сменени.Ако си отключиш патлака с лазерния мерник и го вземеш,вече е детска игра...
той пък ти казва за заключени врати,шкафове и т.н.,търси.
На различна трудност някой от местата на патроните и аптечките може да са сменени.Ако си отключиш патлака с лазерния мерник и го вземеш,вече е детска игра...
EViL iS LiVE
Ние играем точно така - аз съм Джош а фр-то е Стан и сме отворили всички врати и всичко сме претърсили.На нормал играем.Но в някои стаи има много лоши и там свършват куршумите.Най са гадни ония големите лайна които се срещат за пръв път в подземието в една клетка както и онея паяците които ходят по тавана понеже и те от от много патрони мрат
Obscure ...
Бум!
Ами не знам,играх я последно преди около две години,тия дето о'дят по тавана се бият като дойдат над тебе,а от другите дето мязват на bloodsuck-арите от Сталкер(с пипала на зурлата) по-добре им бягай когато може.Добре е да използваш само най-яките ютии окомплектовани с фенерче,а твоя човек да маже
с бухалката.
Пр:Тия дето скачат(първия го срещаш в библиотеката) - единия го чака с бухалката,а другия
се завърта пред него,въоражен с ютия и фенер.Когато онова скочи тоя с бухалката го застъргва а втория му светва ,онова се обръща да трепе тоя щот му свети "в очите" и тогава го довършваш с един-два
изстрела.При късмет не би трябвало да ви удари...и т.н.
Добре е да вземете негърката,когато останеш само с един патрон-биеш special-а и получаваш един истрел гратис.Шанън пък е добра за последната трудност,тогава няма сачма ама и аптечки почти няма...
Бум
Ами не знам,играх я последно преди около две години,тия дето о'дят по тавана се бият като дойдат над тебе,а от другите дето мязват на bloodsuck-арите от Сталкер(с пипала на зурлата) по-добре им бягай когато може.Добре е да използваш само най-яките ютии окомплектовани с фенерче,а твоя човек да маже
с бухалката.
Пр:Тия дето скачат(първия го срещаш в библиотеката) - единия го чака с бухалката,а другия
се завърта пред него,въоражен с ютия и фенер.Когато онова скочи тоя с бухалката го застъргва а втория му светва ,онова се обръща да трепе тоя щот му свети "в очите" и тогава го довършваш с един-два
изстрела.При късмет не би трябвало да ви удари...и т.н.
Добре е да вземете негърката,когато останеш само с един патрон-биеш special-а и получаваш един истрел гратис.Шанън пък е добра за последната трудност,тогава няма сачма ама и аптечки почти няма...
Бум
EViL iS LiVE
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:

|
|
|