Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 14:29

Малко извънтемата - за рс ще има ли Manhunt 2?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 18:04

Mephistophels написа:
Малко извънтемата - за рс ще има ли Manhunt 2?

Не естествено :wink: Rockstar в последните 2 години не са пускали pc игра. Компанията разработвa вече игри само за конзоли:wink: :P
Ако ти се играе Manhunt 2, трябва да притежаваш едно от трите конзоли - ps2, psp ,Wii

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 11:33

Brain написа:
В IGN играта е изкарала 7.5 от 10 :)
Не е зле наистина.Мисля че ще е добра както в сингъл така и в ко-оп.Много ми хареса опцията за патлак и фенер отделно в двете ръце понеже в старата ако не са залепени можеше само по 1 от двете което не е много реално,сякаш са по 20 кила.Дано излезе скоро че нямам търпение :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 14:39

Brain написа:
Frosty написа:
Дано излезе скоро че нямам търпение :D

Датата засега е 7-ми Септември.

Брейн тебе те имам за специалист по сървайвъл хорърите и имам два въпроса.Та ако е удобно да подскажеш малко.Предполагам че си врътнал и Обскур и Сайлънт Хил 4.. :)
1.За Obscure.Стигнахме до частта дето трябва да намериш лабораторията на Freedman.Събрахме четири статуетки и се въртиме из подземията.Не мога да намеря къде е вратата за лабораторията.Имаше една врата дето пишеше че не се отваря manually,но как?Намира се в една стая дето е разфасован един труп на една маса.Това ли е?
2.За сайлънт Хил 4.Още от началото съм.Стигнах до частта с един червей.Нещо такова е май.Показва се през една дупка и влиза в друга.Когато го удрям или стрелям то се надува и само толкова.Не мога да разбера как се минава.

Ще съм ти благодарен,ако ми помогнеш :) Никакъв ме няма в тия игри.Те първа навлизам :)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 14:47

За SH4 - ми значи то този червей е ей така като украса.Може да се убие но нищо не прави.Трябва да слезнеш долу в метрото.Преди това трябва срещнеш една женска тя умира,идват едни кучита,убиваш ги и после е метрото където има едни мн гадни чучела които не умират ами трябва да бягаш от тях но май се оказваше че тая женска е жива непомня но съм сигорен че трябва да слезнеш в метрото от там е пътя :wink: А бтв как убихте втория червей в Обскура ? Не тос първия в тавана на театъра ами втория който е в една стая ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 14:54

Frosty написа:
За SH4 - ми значи то този червей е ей така като украса.Може да се убие но нищо не прави.Трябва да слезнеш долу в метрото.Преди това трябва срещнеш една женска тя умира,идват едни кучита,убиваш ги и после е метрото където има едни мн гадни чучела които не умират ами трябва да бягаш от тях но май се оказваше че тая женска е жива непомня но съм сигорен че трябва да слезнеш в метрото от там е пътя :wink: А бтв как убихте втория червей в Обскура ? Не тос първия в тавана на театъра ами втория който е в една стая ?

Като червей имаш предвид дебелата жена на пода дето пуска бубулечки?
Еми с помпата в муцката.Имахме си патрони.После от едно видео виждаш кода за тайната врата и отивам по-натам...
И пак...какво ще кажете за лаборатирията?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 15:09

Brain написа:
Orange.Label
1. Obscure
Тези 4 статуетки трябва да ги използваш чак на края на играта.
За вратата която не иска да се отваря:
- Трябва да намериш един лост, май се намираше в началото на подземието - до асансьора.
Вдясно от масата има поставка за този лост. Използвай го там.

2. Silent Hill 4
- Влез в тоалетната в която беше Синтия. Ще видиш дупка, която ще те отведе в апартамента ти.
Като отидеш в апартамента ще получиш обаждане от Синтия молеща те за помощ.
Върни се обратно. В тоалетната ще има разкъсан манекен, държащ монети.
Излез от тоалетната и отиди до касите за билети, малко по-нагоре (преди червея).
Използвай монетите на входа вляво.

А мерси много брат!
Точно това ми трябваше.След малко почвам :)
И аз се запалих по хорърите! :) Здрави игрици са :)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 18:52

В Workshop-a прочетох че лошите щели да са били пак някакви разтения а тея много много не ми мязат на такива ??

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 21:09

Кога излиза :icq27:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 15:36

Eй и аз тегля МЕРСИ ЧЕ МИ КАЗА за ПС2 версията :D :D
EDIT:AAAaaa брадуляк тегля с 30кб :cry: 22 ауърс лефт

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 17:03

Mи имам ама ми падна коефицента и мога да свалям само свалените торенти :( Става ли да ми пратиш торента в скайп на mawi_thegunfighter ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 17:28

Жалко,аз тегля с 50 и остават 8 часа което не е много.До утре ще я имам :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 12:24

Аааааа луда,луда,луда игра.Графиката всравнение с първата е на светлинни години,пък за геймплея да не говорим.Пуснах я да я видя само и стигнах до едно подземие и в края му от стените изкочиха някакви разтения и там убиха женската и се събудих в кенефа.Но утре ще играя играта с един фр че ИИ-то на съотборниците пак е зле.Който не я е изтеглил ВЕДНАГА да оправи тая грешка :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 12:17

Как се минава гробището където сме със Свен и няква женска която решава един пъзел и трябва да го направиш същия с надгробните камъни ?Пробвах хиляди варианти ама вратата не се отваря,ако някой е минал тая част да каже комбинацията как е моля

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 14:10

Искам да попитам 2ката по-добра ли е от единицата,да знам дали да я тегля :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 14:20

Brain написа:
Frosty написа:
Как се минава гробището където сме със Свен и няква женска която решава един пъзел и трябва да го направиш същия с надгробните камъни ?Пробвах хиляди варианти ама вратата не се отваря,ако някой е минал тая част да каже комбинацията как е моля

Още я тегля. До вечерта ще я видя... :)
Не ли я изтегли като излезе за PS2 ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 20:07

Как да мина гробището като съм със Свен и с Amy? Там подреждам някаква разбита плоча и на нея има няква картина. По надгробните камъни има нарисувани части от тая картина. Натискам ги в подредба че да съвпада с картината ама нищо не става. Как по-точно да ги натисна :?:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 20:10

Горе питах за съвсем същото и хората казаха че като го минат ще ни кажат.Чети преди да пишеш :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 20:31

Може ли да се играе кооператив? Единия да е с клавиатурата, другия с пада?

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 21:25

Замисъла на играта си е кооператив и би трябвало да може на pc незнам аз я играя с един фр на ps2-то ??

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com